Dragons Prophet!

Nie mam sił do takiego nie ogara. Wymyślasz jakieś bzdury które nie mają miejsca, opisujesz rzeczy w grze które nie istnieją. Tutaj masz prawdziwą recenzje gry która pokazuje prawie całą zawartość gry.

Nie mam sił do takiego nie ogara. Wymyślasz jakieś bzdury które nie mają miejsca, opisujesz rzeczy w grze które nie istnieją. Tutaj masz prawdziwą recenzje gry która pokazuje prawie całą zawartość gry.

[EDIT]blablabla już nie ważne :) - koniec trollowania

Pisząc te hejterskie głupoty, aż mi iq spadło o 20 punktów :D[/EDIT]

Każdy użytkownik który napiszę złą opinią o Dragons Prophet jest zaraz wyzywany od debili przez ciebie. Nie dziwie się , że ludzie nie chcą w tym temacie pisać bo boją się ciebie - zaraz zostaną zmieszani z błotem tylko przez to, że Fanboy MysleWiecJestem "myśli" że ma "racje".
Zgadzam się z każdym twoim zdaniem, każdy ma prawko pisać co sądzi o grze i nikt nie powinien go hejtować.
Jako oficjalny fanboy Dragon's Prophet strony mmorpg.org.pl opisze dokładnie zalety i tylko zalety, jako że większych wad nie doświadczyłem.

Nie czytałem wszystkich stron, tylko pierwszą i ostatnią, ale co się stało, sandworm, iż zmieniłeś zdanie? Byłeś wielkim zapaleńcem etc. Teraz DP uważasz za nic. Normalnie jak Palikot :)

Nie czytałem wszystkich stron, tylko pierwszą i ostatnią, ale co się stało, sandworm, iż zmieniłeś zdanie? Byłeś wielkim zapaleńcem etc. Teraz DP uważasz za nic. Normalnie jak Palikot

Oj kurna, niestety muszę wyjawnić pewien troll :D

Dziwnym zbiegiem okoliczności przeczytałeś akurat pierwszą i ostatnią stronę, a głównie ostatnią na której bawie się z MysleWiecJestem zamieniając się rolami. Może trudne to do zrozumienia ale ja piszę to co piszę typowy hejter DP a on pisze to co ja pisze odpowiadając na ich posty :D Żeby to ogarnąć musiałbyc czytać jakieś ostatnie 5 stron a najlepiej wszystkie bo to wątek skomplikowany :)

DP jak najbardziej polecam! Zwłaszcza po jutrzejszym patchu dodający instancje z hardem, zmiany w skillach i grafice!

Przybliżona zawartość jutrzejszego patcha:-revamped sprinting animations for dragons.- ??new starter zone??- revamped sprinting and near death animations for players- archers move slower while attacking- Engine update( better graphics)- Arrows are now visible in enemies body when hit.- Recipes are dropped by enemies- Titles can be used- NPC voices (not all, but some) for example in tutorial- new dodge function- New, weapon specific skills.- ability to buy cashshop items with dragon currency (daily quest rewards)
Zgadzam się z każdym twoim zdaniem, każdy ma prawko pisać co sądzi o grze i nikt nie powinien go hejtować.

Dziwnę ale zarazem przyznałeś mi rację i mi jej nie przyznałeś xD

A apropo DP. Teraz jest CBT i można grać, jak się ma kluczyk? Bo na stronie coś pisało o jakimś wipe w piątek czy coś takiego. (ściągnąłem DP raz i miałem uszkodzone archiwum. Swoją drogą strasznie głupi pomysł tego rara do ściągnięcia)

A apropo DP. Teraz jest CBT i można grać, jak się ma kluczyk? Bo na stronie coś pisało o jakimś wipe w piątek czy coś takiego. (ściągnąłem DP raz i miałem uszkodzone archiwum. Swoją drogą strasznie głupi pomysł tego rara do ściągnięcia)

1.Potrzebujesz kluczy ostatnio na stronie było 2k do rozdania. Jutro drugi WIPE i znowu trzeba robić postacie od nowa.

2.Open Beta bez wipe możliwa pod koniec maja

3.Ściągasz .rar potem .exe, wrzucasz do jednego folderu i odpalasz .exe NIC NIE WYPAKOWUJESZ!

Fajna gra ale za malo klas :( i brak pure heala hehe

A ja proszę modka o zamknięcie tego tematu związanego z off topem, i dać wany za złośliwe uwagi dziękuje za uwagę dd ;).

Fajna gra ale za malo klas i brak pure heala hehe

Ale grałeś już? Klas jest "w sumie 8" i pure healem jest Oracle :D

A ja proszę modka o zamknięcie tego tematu związanego z off topem, i dać wany za złośliwe uwagi dziękuje za uwagę dd .

Ale o tym temacie decyduję ja i tylko ja mogę go zamknąć :P

Zresztą jaki off-top? Normalna dyskusja o DP i normalny dzień walki o godność :)

Kluczyk mam. Więc ściągnę jeszcze raz. Po dzisiejszym wipe można będzie grać na ostatnich kluczykach rozdawanych ? Pewnie tak, więc do zobaczenia w grze

Kluczyk mam. Więc ściągnę jeszcze raz. Po dzisiejszym wipe można będzie grać na ostatnich kluczykach rozdawanych ? Pewnie tak, więc do zobaczenia w grze

Tak ale serwery ruszają dopiero po 17.

Zresztą jeśli można kupić rzeczy za diasy robiąc dzienne a miejsce na smoka kosztuje 10d (30gr) to można grać na równi nawet bez wydawania żadnej kasy bo wszystko inne też jest do zrobienia normalnie za gold.

A diasy da sie sprzedawac i czy te miejsca na smoki skille to da sie kupic od ludzi?

A diasy da sie sprzedawac i czy te miejsca na smoki skille to da sie kupic od ludzi?

Da się sprzedawać prezenty.

Tak, z tego co pisał Bahi odpowiedniki rzeczy do nabycia bezpośrednio (odblokowanie dodatkowej zakładki talentu, reset talentu, ustawienie smoka na 24h itd.) można kupić w IS.

Ale o tym temacie decyduję ja i tylko ja mogę go zamknąć

Dobre, nawet tego tematu nie stworzyleś, wiec nie masz prawa decydowac. Ja napisalem ze jest 8 klas i nie odgapiaj moich tekstow bo wczoraj mowiles ze sa 4 klasy.

Dobre, nawet tego tematu nie stworzyleś, wiec nie masz prawa decydowac. Ja napisalem ze jest 8 klas i nie odgapiaj moich tekstow bo wczoraj mowiles ze sa 4 klasy.

Ciulu głupi ja już to napisałem w pierwszym poście, zresztą archera nie można rozwinąć pod melee a pod Magic Damage albo Physic Damage. Noob...

warn_ico.png
Warn za obrazę użytkownika. Zawieszenie konta na 24h za ilość warnów -Revolutio

warn_ico.png
Ban za mulltikonto. - crracked

Dla mnie i tak sa 4 klasy a nie 8...build to nie klasa ale ok ^^

Czyli są tylko 4 klasy i każda ma możliwe dwa buildy? Czy może jednak jest klas 8 i każda z jednym buildem?

Ras też jest kilka? Z racjii, że możemy zrobić sobie zółtego, białego, czarnego człowieka?

4 klasy i tak dużo jak na razie na fazę bety, przy tej zawartości która gra oferuje ... a co do ras było kiedyś powiedziane ze pierwsza rasa ma być być człowiek i jest.

ehh łatę przesunęli na poniedziałek :P

Widzę, ze moderatorzy to ze śląska i na obiad znów był wyngiel.

Czyli są tylko 4 klasy i każda ma możliwe dwa buildy? Czy może jednak jest klas 8 i każda z jednym buildem?Ras też jest kilka? Z racjii, że możemy zrobić sobie zółtego, białego, czarnego człowieka?

W każdym innym mmo klasy z DP dzieliłby się na: Warrior, Defender, Priest, Sorc, Reaper, Archer i jakaś hybryda magiczna Archera z cudowną nazwą. Też nie wiem jaki jest drugi build Sorca.