Panowie, da się gdzieś jeszcze wyrwać kluczyk ?
Podpinam się pod to pytanko
Wczorajszy stress test dla mnie nie wypalił - maila dostałem dopiero po 21 więc nie było jak zagrać
Panowie, da się gdzieś jeszcze wyrwać kluczyk ?
Podpinam się pod to pytanko
Wczorajszy stress test dla mnie nie wypalił - maila dostałem dopiero po 21 więc nie było jak zagrać
Jak już wcześniej napisałem gre można przetestować te na wersji tw(angielski język można włączyć) Bez klucza, zakładamy konto pobieramy i gramy dodatkowo mamy dostęp do IS i nielimitowane diamenty ^^
Jedyny minus to dosyć duży ping w okolicach 400.
@Bahi
Wszystko ładnie pięknie tylko właśnie ten ping odstrasza.
Wolałbym zagrać na EU wersji bez bajerów które wymieniłeś lecz z małym pingiem
Moje próby instalacji wyglądają następująco: plik .exe nie odnajduje skrótu czy coś, zatem naprowadzam go dalej na clienta. Jednak gdy już wszystko powinno ruszyć jedynie mi błyska na ułamek sekundy konsola (ta czarna tablica). Coś tam pisze jednak nie odczytam tego tak szybko. Podejrzewam, że to może być spowodowane moimi próbami rozpakowania tego przez 7z, gdzie ustawiłem uruchamianie właśnie za pośrednictwem tego programu. Jeśli ktoś wie jak to zdjąć, proszę o pomoc ;]
EDIT: Mam podejrzenia, że mój client nie został pobrany w całości (mam bodajże 6,87 z 6,95. Coś w ten deseń). Pobiorę ponownie i zobaczę jak to wtedy zadziała.
Problem rozwiązany. Wina niekompletnego pliku client.7z
W wersji EU zapowiedziano już Patch 1.0.105 nowszy niż na tw ^^ _
http://www.dragonspr...050/#entry40788
Lista zmian jest ogromna ^^
Ja mam coś nie tak, albo ten link nie działa.
Trzeba być zalogowanym i chyba mieć dostęp do bety by to widzieć
Kurde oszaleje Do tej pory sądziłem, ze gierka jest epicka i nic na razie nie może jej pobić ale oni dają jeszcze więcej skilli, więcej combosów, lepszą grafikę, wybór poziomów na instancji, wreszcie nowy tutorial, system osiągnięć i wszystko co było nieaktywne
Tylko niech mi postać odbugują ^^ Runewaker to jednak za***isty producent, wreszcie cos z contentem a nie samą walką.
Patch Notes - 1.0.105
GENERAL
ZONES
- New Tutorial Zones have been added
- New Storyline Zones have been added
- New Frontier Zones / Floating Islands have been added: Northwest Baerton Hinterland Islet, Baerton Woodlands, Baerton Hinterlands
CLASSES
- Added new Talents
- Added new Class Skills, Dragon Soul Skills and Combo Skills for all classes
DRAGONS
- Improved the mechanics and visuals for Dragon Taming, Dragon Stable and the Dragon Lair
GENERAL
- Improved the Bank and Backpack functionality
- Added new options and improved the Auction House and personal Trading (real-time bidding isn't implemented yet)
- Improved the Friend List
- Improved the Mailbox
- Implemented the Achievement System
- Players can now free themselves with “Unstuck” via System Settings
- A new Sprint Effect and Near Death Effect have been added.
EQUIPMENT
- Improved the Equipment Enhancement System
- Added Attribute Transformation to the Equipment Enhancement System
- Added Attribute Transfer to the Equipment Enhancement System (system isn't finished yet)
- Improved the NPC Item Trade and Repair Systems
- Players can now dye their Armor Pieces
- Added new Equipment’s and Vanity Costumes
GUILD
- Players can now change settings for their Party and define different distribution for Item Rolls
- Improved the Guild Window and Guild Functions
- Added the League System (Guilds can combine forces and join a "league")
DUNGEONS
- The new dungeon Dunar Temple has been implemented
- Players can now select different dungeon Difficulty Levels
- Implemented a Looking for Party system
QUESTS
- Improved the Quest Diary and Quest Tracker
- Improved Public Event Encounters
CRAFTING
- Weaponsmith, Armorsmith, Alchemist, Artificer, Chef and Carpenter have received an overhaul
- Improved the Material Refinement Process
- Added Advanced Recipes to the Crafting System (epic meal time!)
HOUSING
- Players can now purchase land, construct houses and decorate their homes with furniture
TRANSPORTATION
- The Recall Spell has been improved
- Transportation Books and a Transportation Center has been implemented
- Flying Ships are now working as intended
PvP
- Players can now active the Player Killing (PK) Status
General UI
- Added new System Settings
- Improved the Settings UI
- Improved the Macro Settings
- Bug Reports functionality has been improved
BUG FIXES
Zones:
- The Door blocking players from entering the Boss Room in the Dungeon Ash Catacombs can now be opened (yes, it's now actually a door!)
Equipment:
- A Client crash that could occur during the Equipment Enhancement has been fixed
- When transforming attributes the right amount of Gold will now be deducted (McDuck time is over)
- Fixed a bug that prevented the players from extracting a lot of items
General:
- The World Chat channel no longer consumes a Cash Shop Item when being used inside a dungeon
- Female characters will no longer become stuck in idle motion on the character creation screen
- Jumping has become smoother
- Players can now see the map of the transportation center even if they're in a zone channel
- A Client crash which was related to the Sound System has been fixed.
Quests:
- The Main Story Line Quest “Storming the Cave” has been fixed
- The Main Story Line Quest “Strange Bug” has been fixed
- The Quest “Cursed Gemstone” in Bakra has been fixed
- The Quest “Dedicated to the Verdant Breath” in Bakra has been fixed
- The Quest “Anxious Dragonkin” in Bakra has been fixed
- The Quest “Secret Medicine" in the Lake” in Bakra has been fixed
Dungeons:
- Reduced the number of monsters inside the Dungeon Consus Cave and Elite are now non-elite
- A bug that teleported players into the wrong zone upon leaving a dungeon has been fixed
- A bug where Players became stuck at 100% loading when entering the Ash Catacombs dungeon has been fixed
Crafting:
- A bug that prevented players from earning Experience Points while crafting has been fixed
KNOWN ISSUES
Known issues:
- A text overlap can occur at the crafting station
- Players cannot see completed achievements yet
up@ nda złamałeś to kopiując
gdzie ci się postać z bugowała bo ostatnio spotkałem takiego jednego w zabugowanej części
up@ nda złamałeś to kopiując gdzie ci się postać z bugowała bo ostatnio spotkałem takiego jednego w zabugowanej części
Wywalone mam na NDA tak samo jak Infernum i Runewaker (nawet nie chce im się zgłaszać filmów) Po wylogowaniu się na nowej strefie (40+) nie mogę się zalogować.
Z tym crashem identycznie mam pozostaje poczekać na łatkę
Mam 16 lvl i nie znalazłem do tej pory NPC guild ;p jest on w dalszych lokacjach czy może nazywa się jak większość "SYS232312123" ?
3xx4ay1mvpqsikwt
https://www.dragonspropheteurope.com/en/community/guilds/join
Dla Weteranów Rom'a i nie tylko. Wszyscy "ogarnięci" gracze mile widziani
Lyar Brotherhood Clerk , jak jesteś z "bakra" to w "Fatoia" jest.
Up@ Dodaj do tego ze przyjmujesz wszystkich żeby mieć szanse w evencie , i jak wygracie go chu wie co zrobisz ..
Mam 16 lvl i nie znalazłem do tej pory NPC guild ;p jest on w dalszych lokacjach czy może nazywa się jak większość "SYS232312123" ?
Szukaj takiej pomarańczowej flagi na mapie to się nazywa jakos inaczej i nie ma tam słowa "guild" EDIT: nazwa tak jak w poscie wyżej.
Dzięki wielkie wiem że jest już Polska gildia lecz nie mogłem znaleść NPC by złożyć aplikacje
3xx4ay1mvpqsikwthttps://www.dragonsp...ity/guilds/joinDla Weteranów Rom'a i nie tylko. Wszyscy "ogarnięci" gracze mile widziani
Chciałem sprawdzić jak to działa i przez pomyłkę chyba jakoś dołączyłem. Mam nadzieję, że się nie obrazicie
Nie nie wszystkich (dlatego napisałem min ogarniętych)
Tak naprawdę masówki nie maja racji bytu tylko zgrana ekipa jest w stanie coś zdziałać (patrząc po doświadczeniach z Roma).
DP ma dużo aspektów b.podobnych z wyżej wymieniana gra i mam nadziej że nie będzie to produkcja dla casuali ....jakich ostatnio jest na pęczki.
BTW Jeżeli mój wcześniejszy post łamie regulamin zachęcam do moderacji ^^.
Z tego co widzę po rozpisce to będą dwa patche pod rząd Pierwszy już niedługo ( patch 1.0.1050 ). Kurde, po świetnym Runes of Magic, mam nadzieje, że ta gra również będzie tak samo dobra, a nawet lepsza. Oby tylko instancje mnie nie zawiodły. Na razie jedyna lipa to optymalizacja bo na średnich detalach mam po 32-35 fps'ów.
Swoją drogą jaki macie ping w grze ? Wszyscy narzekają na Frogstera/Gameforge, ale trzeba przyznać, że serwery mają dobre w RoM'ie miałem ping po 31 ms, a tutaj 70-90ms.
Niby to tylko beta(tez tak okolice 90 miałem na eu serwerze) ping pingiem w romie występowały b.duże lagi, postacie po pewnym czasie teleportowały się wręcz ...
A o optymalizacji bym nie mówił jeszcze sporo łatek przed nami w tym jedna wprowadzająca dużo zmian. Na nowszej wersji tw (z lepsza grafika znacznie) u mnie pomiędzy minimalnymi a maksymalnymi detalami nie było jakoś specjalnie dużej różnicy w ilości fps(ilość graczy na ekranie miała już duży wpływ na fps, z mobami tak nie było pewnie kwesta obciążenia procesora ) . Może i dlatego, ze na mniejszych detalach gra znacznie miej obciąża kartę graficzna i zapas mocy był duży.