Dragons Prophet!

u mnie pomiędzy minimalnymi a maksymalnymi detalami nie było jakoś specjalnie dużej różnicy w ilości fps

Tak jak w RoMie gdzie liczył się tylko dystans widoczności.

Jest może ta opcja dostępna w TW? Naprawdę sporo to pomagało, generowanie tak dużego świata obciąża trochę komputer.

ma może ktoś z 2 klucze?

bardzo bym prosił

No właśnie dystans widoczności by się przydał, bo coś mi się zdaje, że to jest na maxa ustawione. Tak samo cienie, w ogóle nie idzie ich wyłączyć... kombinowałem w pliku config.ini dałem wszystko na 0 i cienie nadal są. Trzeba będzie czekać na nowego clienta. Ja ustawiłem grę na full to miałem ~ 25 fps'ów (w terenie) i powiem, że wolę grać na średnich bo na najwyższych przez ten bloom ekran jakiś zamazany jest.

Z tego co pamiętam to tak jest ta opcja. Nawet można zasięg rysowania trawy ustawić :)

O to fajnie bo na eu właśnie tego mi brakuje, no nic teraz pozostaje czekać :P

Bahi jeszcze jedna prośba, co znajduje się w Item Shopie u Tajwańców?

Też jestem ciekaw co znajduje sie w item shopie ^^ wydaje mi sie że będzie podobny jak w romie :P

Ze względu że chodź już nie gram ale RoM był najlepszą grą w jaką grałem na pewno posiedze troche przy DP, ale brakuje mi nigdzie dotąd niespotykanej możliwości tworzenia ekwipunku

Też jestem ciekaw co znajduje sie w item shopie ^^ wydaje mi sie że będzie podobny jak w romie Ze względu że chodź już nie gram ale RoM był najlepszą grą w jaką grałem na pewno posiedze troche przy DP, ale brakuje mi nigdzie dotąd niespotykanej możliwości tworzenia ekwipunku

Z kamieni fuzji i doładowań zrezygnowali więc na pewno jest dużo lepszy.

Z tego co widać i zapowiadali to będą same runki, stroje, meble itd. Chciałbym to tylko potwierdzić.

Mniejsza z IS gra jest genialna :D ale diasy i tak sie w jakimś stopniu przydadzą, a całowałbym ich po stopach za takiego Cedrika albo możliwość kupna ich na AH :P

Megafony, potki dodające smocza energie podczas łapania(ostro znerfil teraz tak z 20% odnawiają wcześniej 50...),ubranka i item zmieniające normalne itemy na skiny, coś do craftu i wszelkie odpowiedniki(pewnie miejsce na promocje) tego co w grze bezpośrednio za diasy można zrobić np kluczyk odblokowujący dodatkowe miejsce na smoka.

Każdy kto twierdził że Rom jest płatny to jedynie ze względu na doładowania, fusiony i plusy do itemów, ale w DP z tego zrezygnowali a na pierwszy rzut oka z rzeczy za które można płacić diamentami widać jedynie, troche łatwiejszy enchant, transport i respawn w sumie za dużo chyba nie mają co wrzucić do tego IS nie licząc boostów, strojów i reszty mniej ważnych pierdółek :P

@Bahi

Na stronie podając kod pisze że dołączyłem do gildii ale w samej grze pokazuje że jej nie mam ^^,

jakby ktoś miał kluczyk bardzo bym prosił o podesłanie na pw ! z góry dzięki

Gra zapowiada się świetnie. Jednak jak już było pisane wcześniej aktualnie gra jest kiepsko zoptymalizowana.

Mimo wszystko gra się przyjemnie :)

Dziś update yea będzie w co grac :)

Dziś update yea będzie w co grac

Czyli szybciej niż w TW? :) Moje ciało jest gotowe :D

~sandworm

około 17 ruszą servery ^ ^ , z nowym update dla beta testerów ^ ^

Ale dziś update w wersji TW czy EU ? bo nie ogarniam ? :D

A dobra, nvm już widzę ;p

@ down

Własnie myślę czemu nie mogę się zalogować.

To teraz z tą aktualizacją wersja TW i EU są równe ? czy TW nadal ma większy content ?

Ale dziś update w wersji TW czy EU ? bo nie ogarniam ?

EU, teraz trwa update.

@UP pewnie teraz wszystko się wyrówna gdyż przeszkodą było jedynie tłumaczenie. Mam nadzieję, ze wreszcie je jakoś porządnie zrobili.

Powiem że gra mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła. Nareszcie gra non-target gdzie można robić combosy a nie walić samymi skillami. Tylko gdyby nie te bugi, ale na szczęście niedługo Open Beta więc powinni większość błędów poprawić.

up@ szczerze mam spore wątpliwości czy w 30 dni usuną taką ilość bugów która towarzyszy tej grze , zwłaszcza ze wielu testerów bardziej jest zainteresowanych lvlo'waniem niż zgłaszaniem ^ ^