Dragons Prophet!

[uPDATE 19:12] We have run into a few difficulties and are still working on returning the Closed beta server to activity. Thanks for your patience. We hope the server will be back in action this evening.

We've run into a few difficulties but are still aiming to have the CB server back in action this evening. Thanks for your patience.

Jedyne jak na chwile obecną info o serwerach.

@widze że nie ja jedyny śledziłem wszystkie możliwe źródła :P

Panowie i panie Patchujemy grę

A już rezygnowałem :P okrągły gigowy patch ^^,

No i pięknie B)

Edit: no niestety wolno idzie i pewnie zagram za jakieś 2h ;x

jak zacząłem ściągać trzymało sie kolo 3mb/s i powoli spadało, teraz mam już tylko ~800 i w dalszym ciągu leci w dół

Mam nadzieję ze nie przyzwyczailiście się do swoich postaci w dp :) ( Kto normalny by się przyzwyczaił toć na 90% będzie reset ) , nie ciekawe komentarze są :)

Mam nadzieję ze nie przyzwyczailiście się do swoich postaci w dp ( Kto normalny by się przyzwyczaił toć na 90% będzie reset ) , nie ciekawe komentarze są

Nie rozumiem? Jakie komentarze?

Ja wbijam jak najwyższy level gdyż przy open becie będę miał już łatwiejszy i szybszy start.

Zresztą tak jak w RoMie nie wiem dlaczego ale przy takich mmorpg w ogólę nie czuję jakieś wstrędu do robienia nowej postaci, nawet dzisiaj z nudów wbiłem sobie 15 level na magu dla przetestowania.

Wspomne o tym, że tutaj i tak są 3 wyspy startowe jak i w Runesie miałem z dziesięć postaci na 50lvl+.

Wszyscy którzy do tej pory się zalogowali po wprowadzeniu nowego patcha nie mogą wejść na swojego stare postacie , żeby wejść do gry muszą tworzyć nowe ;)

w sumie reset zgadywałem ze będzie bo skoro 60 lvl już latają a jeszcze 30 dni do open bety ...

po za tym przypominam ze beta jest do testowania a nie bicia lvl'a , wiec reset w tym wypadku będzie normalną sprawą ;)

Wszyscy którzy do tej pory się zalogowali po wprowadzeniu nowego patcha nie mogą wejść na swojego stare postacie , żeby wejść do gry muszą tworzyć nowe w sumie reset zgadywałem ze będzie bo skoro 60 lvl już latają a jeszcze 30 dni do open bety ...

A to szkoda bo chciałem od razu lecieć sprawdzić instancje na hardzie. No nic wbije się od nowa a wipe przed open betą będzie na 100%.

Ja właśnie lunchera włączyłem i masakra ;o Przez 2 min leciało po 1,3 mb/s, a teraz ledwo co 300 kb/s :lol:

Nie ma jakiegoś direct linku do patcha ? :P

Gra mi sie pobrała i zaktualizowała ale po zalogowaniu nie można wejść do gry istniejącą postacią ani stworzyć nowej ;S

@nie odświeżam zanim pisze ^^, ale udało mi sie w końcu zrobić nową postać.

sami nie wiedza czemu nie można zalogować się na stare postacie :)

Calwex , oni klienta gry przez torrent aktualizują więc po co by mieli oddzielnie uploadować na coś innego i znowu ludziom tłumaczyć ^ ^

Spodziewałem sie czegoś wiecej, w tłumaczeniu raczej nie znalazłem niczego nowego, w prawdzie jest więcej opcji konfiguracji grafiki ale poza tym nie ma chyba nic.. Dodany jest IS ale bez jakichkolwiek rzeczy w nim, Master Skille są dalej nie przetłumaczone a na tym też mi zależało.

Spodziewałem sie czegoś wiecej, w tłumaczeniu raczej nie znalazłem niczego nowego, w prawdzie jest więcej opcji konfiguracji grafiki ale poza tym nie ma chyba nic.. Dodany jest IS ale bez jakichkolwiek rzeczy w nim, Master Skille są dalej nie przetłumaczone a na tym też mi zależało.

A tutorial i trawa? :D

toć napisali co będzie w tym update ...

http://www.dragonspr...n-patch-101050/

więc chyba nie ma się nie spodziewać nie wiadomo czego ..

Haha :D No patrz na to nie zwróciłem uwagi :P wszedłem na chwile z standardowo ustawionymi detalami na low i nie zmieniałem nawet, zerknąłem jedynie w rzeczy które mnie najbardziej interesowały i poprawione za dużo nie było :P

sami nie wiedza czemu nie można zalogować się na stare postacie Calwex , oni klienta gry przez torrent aktualizują więc po co by mieli oddzielnie uploadować na coś innego i znowu ludziom tłumaczyć ^ ^

tzn. chodziło mi o to samo co w Romie było :P tam zawsze można było pobrać patcha przez lunchera, albo przez direct linka.

No patch się pobrał.. idę zobaczyć co pozmieniali.

up@ tą grę wydaję inna firma więc może się różnic jak co robią .., nie ma co ciągle porównywać tej gry z romem ^ ^

No zmienili w końcu sam początek gry, bo wcześniej żałośnie to wyglądało. Dobrze, że teraz można konfigurować clienta przez luchera, sporo fps'ów mi przybyło jak wyłączyłem te cienie. A na low detalach z rozdziałką 1366 x 768 mam po 65 fps'ów.

CB TESTERS: We are currently investigating the "character issue" together with Runewaker and SOE. We'll keep you updated on the situation.