Dragons Prophet!

No zmienili w końcu sam początek gry, bo wcześniej żałośnie to wyglądało. Dobrze, że teraz można konfigurować clienta przez luchera, sporo fps'ów mi przybyło jak wyłączyłem te cienie. A na low detalach z rozdziałką 1366 x 768 mam po 65 fps'ów.CB TESTERS: We are currently investigating the "character issue" together with Runewaker and SOE. We'll keep you updated on the situation.

O jaki początek chodzi? Ja mam stary tutorial i mnie scrashowało przy zmianie ustawień i teraz nie mogę się zalogować. Problem był też z tworzeniem postaci :P

A tak co do grafiki to jest znaczna zmiana, naprawdę doszło duużo opcji (tylko nie wiem czy wszystkie chodzą prawidłowo bo niektóre suwaki nic nie zmieniają) - na początku cały czas są stare ustawienia graficzne (prawie wszystko low) więc jeśli ktoś będzie grał niech sobie lepiej poszpera w ustawieniach.

http://www.dragonspr...erver-downtime/

Tyle w temacie gry na dziś czas iść spać

i jeszcze parę ciekawych rzeczy tu pisze ...

ehh no to pograne :P

A już miałem 8 poziom i chciałem iść na instancje ;_;

A tak poza tym tylko mi się wydaję, że Oracle jest strasznie drętwy?

up@ to jest beta , więc nawet jak by ci 50 lvl usunęli nie powinieneś płakać ^ ^

ogółem wszystkie postacie były drętwe przed update może coś zmienili ^ ^

up@ to jest beta , więc nawet jak by ci 50 lvl usunęli nie powinieneś płakać ^ ^ogółem wszystkie postacie były drętwe przed update może coś zmienili ^ ^

Po prostu chciałem sprawdzić poziom hard.

Nieee, archer był naprawdę spoko, magiem też mi się w miarę fajnie grało, guardianem nie miałem okazji ale do oracle podchodziłem dwa razy i jakoś mi nie pasują te jego skille.

Nie myl drętwości z "realizmem", nie ma tutaj jakiś super skoków i wymachiwania 40 kg toporem jak szpadą ale to nie znaczy, że coś jest drętwe i według mnie jest to lepsze niż skakanie po ścianach i zadawanie 40 ciosów w 4 sekundy.

Zresztą wydaję mi się, że dojdą potki na prędkość jak i skille więc wszystko na end-game będzie szybsze chociaż sam nie narzekam bo trzeba więcej myśleć przy combosach niż durnie naciskać 1212221323232131123232.

Ee w romie fajnie się spamowało na klawie :P do dziś śni mi się combo z łotra :P 1,2,3,2,2,2,1,3,2,2,2,1,2,3,2,2,2,1,3 - zwykłe combo na 3 skille :D trzeba było cały czas pilnować by boss krwawienie miał wtedy z ciosu w ranę 3x dmg wskakiwał =) Do tego trzeba było pilnować aggro, odpalać skille/ potki i ogarniać taktykę. Jak na razie w żadnej w grze tak dobrze się nie bawiłem jak w romie jeśli chodzi o instancję.

Zobaczymy co DP w tej sprawie pokaże.

@ down

Fakt, jeśli chodzi o same bicie mobków to Runs w porównaniu z DP w ogóle nie był dynamiczny, ale gdy poszło się na jakieś klimatyczne instancje typu Origin, DL (W ch II) to naprawdę trzeba było się namęczyć i mieć zgraną ekipę, żeby owe instancje zrobić :P i można powiedzieć, że jakaś dynamika tam była :P

Ja mam tylko nadzieje, że instancje Hard naprawdę będą Hard i nikt solo/duo ich nie zrobi ;)

Ee w romie fajnie się spamowało na klawie do dziś śni mi się combo z łotra 1,2,3,2,2,2,1,3,2,2,2,1,2,3,2,2,2,1,3 - zwykłe combo na 3 skille trzeba było cały czas pilnować by boss krwawienie miał wtedy z ciosu w ranę 3x dmg wskakiwał =)

A weź sprawdz teraz RoMka :P

Zanim zagrałem w DP sądziłem, że p'n'c w Runesie jest całkiem fajny ale ostatnio po wejściu zmieniłem zdanie :D

@UP idz na Juno Gallery easy i zrób je solo :P

SERWER RUSZYŁ!

http://www.dragonspr...ive/#entry44138

edit: wyczyściło mi konto z postaci :D

U mnie to samo żadnych postaci na koncie :P no nic, spróbuję ogarnąć ten drugi kontynent :P

Calvex wcześniej na archerze podczas biegania można było strzelać z LPM? Chyba dodali opcje kajtowania albo czegoś niepamiętam.

Edit: nie no tego to na pewno nie było, walka stała się dużo lepsza.

No właśnie widzę, że można strzelać lpm w ruchu :P heh ranger jeszcze większym koksem będzie na pvp ^^

btw. teraz nie wiem co u rangera ładować, wcześniej ładowałem cały czas w fokus, a teraz widze, że siła więcej pattu daje :blink:

No właśnie widzę, że można strzelać lpm w ruchu heh ranger jeszcze większym koksem będzie na pvp ^^btw. teraz nie wiem co u rangera ładować, wcześniej ładowałem cały czas w fokus, a teraz widze, że siła więcej pattu daje

Bo focus zwiększa procentowo chyba pAtt a siła bezpośrednio daną ilość.

System osiągnięć też kozacki.

Dobrze, że za free można build resetować :P

A tu drop z mobka na 9 poziomie :D

OEGK3kp.png

wygląda jak item poziom 40 lub 50 tak na oko ^ ^ ,wypadało by z raportować ale rób co chesz :)

tak wogóle będzie kolejny Stress Test

The Second Stress Test - 07/05/2013

This marks the date of our second stress test and participating pays off twice: not only will you be able to test Dragon’s Prophet once again, we will also raffle off 100 Closed Beta keys among everybody who logs in on this day.

W końcu może się załapie i zagram bo ostatnio nie udało mi się wbić :wacko: P.S. ktoś wie kiedy mogą być następne klucze do zdobycia :>?

Pewnie jutro sypną, żeby odbudować populacje bo zapewne parę osób da sobie spokój z nową postacią do open bety :P

Zresztą taki news: da się ustawić ilość HP w cyfrach.

Co do stress testu to wszystko się zgadza z pierwszym planem:

To mam taką małą prośbę do udzielających się tu użytkowników :) a Mianowic czy ktoś by mógł mi zaklepać keya, nie będę w stanie siedzieć na necie cały dzień, bo ostatnio zaspałem trochę ;)

Wysłałem Ci na PW keya.

Nic nie mam ? :blink: możesz na @ jak chcesz :)prezes21sw@wp.pl