Dragons Prophet!

Teraz poszło na PW.

Ok mam :) wielki dzięki :)

Na początku Bakry trochę za dużo tej trawy jest nawalone ale póżniej świetnie to wygląda.

Up@ my się znamy słabo ukryłeś swój nick , :) tylko sie zastanawiam po kiego grzyba zakładasz własną gildie ...

Edit1@

o już edytowałeś ^ ^

Up@ my się znamy słabo ukryłeś swój nick , tylko sie zastanawiam po kiego grzyba zakładasz własną gildie ...Edit1@o już edytowałeś ^ ^

To jest gildia tylko na czas close bety i nic większego. Nie widzę sensu reklamować jej jakoś na oficjalnym forum :)

I też się czepiasz mnie a nie Niemców spamujących przez 2 godziny po niemiecku ^^

nie ma w sumie gdzie tego zgłosić nawet ... jak będzie można zgłaszać to będą mieli gwarantowane zgłoszenia ^ ^

nie ma w sumie gdzie tego zgłosić nawet ... jak będzie można zgłaszać to będą mieli gwarantowane zgłoszenia ^ ^

Ale w sumie na razie nie jest określone czyj to serwer, więc mają do tego prawo :P

Czy można zdobyć jeszcze gdzieś klucz lub go kupić ?

magiczne słowo kupić zaraz się rzucą jak x)

a nie lepiej poczekać te 7 dni i raportować jak będzie stress test , żeby widzieli ze ci zależy dostać klucz za darmo ? ^ ^

Ma ktoś keya jeszcze? e-mail : ciopciusiek@gmail.com

Znów wyłączyli serwer?

Autoodpowiedz: Tak, wyłaczyli.

Czy w tej grze nie ma bród czy to tylko wina CB? Gra jest całkiem niezła, muzyka na 1 kontynencie (ten leśny, nie pamiętam nazwy) jest genialna. Drugi jest ładniejszy, ale znowu słabsza muzyka, straszny dylemat :( Ktoś wie coś o 3 kontynencie?

Czy w tej grze nie ma bród czy to tylko wina CB? Gra jest całkiem niezła, muzyka na 1 kontynencie (ten leśny, nie pamiętam nazwy) jest genialna. Drugi jest ładniejszy, ale znowu słabsza muzyka, straszny dylemat Ktoś wie coś o 3 kontynencie?

W jakim sensie bród?

Trzecia mapa startowa powinna niedługo się pojawić a będzie wyglądać chyba tak (nagrane we wczesnej becie):

Może źle się wyraziłem. Broda w sensie, że takie włosy na twarzy, niektórzy je nawet golą ;p Myślałem, że ten 3 kontynent będzie w zimowych klimatach, ale taki też dobry.

Może źle się wyraziłem. Broda w sensie, że takie włosy na twarzy, niektórzy je nawet golą ;p Myślałem, że ten 3 kontynent będzie w zimowych klimatach, ale taki też dobry.

Dobra dobra już nie tłumacz co to jest broda :D

Mi samemu właśnie tego bardzo brakuję - ogólnie ubogi jest wybór fryzur/zarostu przez co nawet gdybym chciał to nie stworze postaci męskiej bo wszystkie styliazcje wyglądają na lata '70.

Jak na złość jest chyba z pięć suwaków do zmiany piersi. Kreator postaci jest chyba największym minusem tej gry. Większość męskich ziomków wychodzi brzydko, ale może to jeszcze zmienią.

Wczoraj już wbiłem 30 poziom po jakiś 30h od wipe ^^

Taki tam screen z serii lubie nową grafikę:

A ciekawostka nr.1

Da się łączyć itemy bez drugiego itemku dzięki bugowi ^^ Wystarczy wsadzić tylko broń i naciskać przerabianie.

A jaki jest max lvl ?

A jaki jest max lvl ?

Chyba już wszystkie mapy są dostępne czyli pewnie max 65 lub 70.

Zagralbym w to ale niestety mój komputer ''potwór'' nieudźwignie tego nawet na najniższych ustawieniach więc narazie sobie podaruje...