Duchy , czy wierzycie?

Posmiejemy sie za rok hehe

nie ,to ja sie posmieje za rok:D

Jeżeli chodzi o zombie, to ja ostatnio z psem wyszedłem koło 21 na dwór, wracam, patrze a tu jakaś babka pokracznie idzie, ja już kaptur na głowę zakładam smycz jak kastet trzymam i modliłem się tylko żeby się na mnie nie rzuciła, a jak się od niej plecami odwróciłem to miałem ciary ; D za dużo filmów o zombie, tak wiem, ale ja obejrzałem już każdy film o nich po 2 x co najmniej ; D.

W sumie najbardziej zastanawiające jest to, jak powstał świat, skoro był kosmos, kosmos też musiał ze czegoś powstać, nikt raczej sobie tego nie potrafi wyobrazić, dlatego są religie, ale jak można uwierzyć, że Bóg był od zawsze, przecież on też musiał jakoś powstać... Masakra : D

Iluminaci nas prędzej zniewolą Projektem Blue Beam, niż dadzą zniszczyć Ziemię.

@Fuku1 Jak już będziesz zombie wolisz mieć odciętą czy zmiażdżoną głowę ?Wiesz wole się upewnić przed zbliżającą się niechybnie zagładą.

Trudny wybór, ale odcięta głowa bardziej mi pasuje:P

A ja po przeczytaniu tego tematu jak poszedłem przysmażać pierogi.. bałem się .. xD bo o 15:40 jest ciemno nawet i po 3min spojrzałem sie na uchylone drzwi mojej siostry i zobaczyłem twarz.. i sie nagle sparaliżowałem.. ;< z przerażenia i potem z bratem zobaczyliśmy ,że to była jakaś odbijająca się od lustra kurtka.

Proponuję zmienić nazwę tematu na coś bardziej odpowiadającego np. Zjawiska paranormalne lub Duchy,zjawy,zombie i wszystko co nam ryje beret :D

Wracając do tematu duszki nie istnieją a zombie mogą istnieć widziałem kiedyś dokument w którym naukowcy potwierdzali że jako takie zombie mieć możemy jednakże najprawdopodobniej będą to ludzie zarażeni zmutowaną wścieklizną.

Nie ma to jak wierzyć w wymyślonych przyjaciół w niebie i duchy na dodatek.

Z kim ja tu siedze?

Duchy???

bitch-please.jpg?w=356&h=364

Może cofniemy się od razu do starożytności i będziemy wierzyć, że świat jest płaski, a słońce wozi jakiś koleś w rydwanie. Ludzie proszę was.

ps. POLECAM

Duchy???Może cofniemy się od razu do starożytności i będziemy wierzyć, że świat jest płaski, a słońce wozi jakiś koleś w rydwanie. Ludzie proszę was.ps. POLECAM

Co do płaskiego świata to ok, ale zapomniałeś dodać, że owy świat trzymają słonie, które z kolei stoją na gigantycznym żółwiu morskim :)

@ihstar to, że Ty nie wierzysz nie oznacza, że inni mają nie wierzyć. Wierze w duchy i mam do tego pełne prawo. Natomiast nie wierzę w żądną religię, jakbym miał wierzyć to jedynie w shinto, ale duchy i religia to zupełnie dwie różne rzeczy.

Mógłbym wiele rzeczy powiedzieć o tej fałszywej, zakłamanej religii jaką jest chrześcijaństwo, ale nigdy nie powiem nic złego o ludziach, którzy w nią wierzą. Moi rodzice są wierzący i jakbym zaczął obrażać tych ludzi to i również moich rodziców bym obraził a szanuje ich, zwłaszcza matkę.

bóg nie istnieje, duchy też - ludzka, marna mentalność.

Nie wierzę w Boga, wierzę w szatana, wierzę w duchy, wierzę w UFO. Z UFO najlepiej sobie jeśli ktoś k**wa nie wieży przeczyta historię Roswell znaną chyba całemu światu. Co do duchów kiedyś na jakimś kanale z typu AXN Sci-Fi albo Discovery był taki program o grupie ludzi, którzy polowali na duchy (nie wiem czy były to Łowcy Duchów, możliwe) i w którymś odcinku, gdy byli k**wa w jebitnej opuszczonej chacie typek szedł przed kamerzysta i k**wa coś go zaatakowało (mówię prawdę koles szedł taki skupiony nagle jeb dostał tak jakby w klatkę i się przewrócił tak jakby któś go popchną) I to nie był fake bo się ludzie wypowiadali. Dla osób wierzących w takie różne dla niektórych niestworzone rzeczy polecam stronę nautilus.org.pl

warn_ico.png
Za słownictwo. Swoją drogą o jakiej wieży piszesz? No i skoro wieży w szatana, a w Boga nie, to sam sobie zaprzeczasz. - Cree

Ja nie wierze w duchy, ale za to wierze w ufolców, czyż nie jestem ignorantem?

w którymś odcinku, gdy byli k**wa w jebitnej opuszczonej chacie typek szedł przed kamerzysta i k**wa coś go zaatakowało (mówię prawdę koles szedł taki skupiony nagle jeb dostał tak jakby w klatkę i się przewrócił tak jakby któś go popchną) I to nie był fake bo się ludzie wypowiadali.

W dzisiejszych czasach wszystko może być fake'iem.

Jeśli nie wierzycie w duchy to jak wyjaśnicie opętania ludzi? Nie wierzących jak i wierzących. Chcesz się wypowiadać zapoznaj się z tematem a nie pisz bzdur które przychodzą ci do głowy - jeden z drugim.

Ja wierze że głupota ludzka jest nieskończona :D ej i czy ufo to nie unidentified flying object? wiec jak piszecie o obcych formach życia to piszcie "zielone marsjanki" :DDDD w te to wierze ze istnieja, bo sa dosc smaczne

Opętania ludzi w znacznej ilości przypadków można wytłumaczyć początkiem schizofrenii tudzież innych ciężkich chorób psychicznych. Jeśli ktoś mi tutaj napisze, że Paranormal Activity jest oparte na faktach, to go wyśmieję. ;]

Osobiście wierzę w jakąś wyższą siłę sprawczą i zjawiska paranormalne, sam się trochę interesowałem ezoteryką swego czasu. Traktuję to raczej jako niegroźne brednie i gadanie niż coś poważnego. Nie spodziewam się w najbliższym czasie nawiedzenia albo opętania. Może to miastowe życie mnie wypaczyło.

Jeśli nie wierzycie w duchy to jak wyjaśnicie opętania ludzi? Nie wierzących jak i wierzących. Chcesz się wypowiadać zapoznaj się z tematem a nie pisz bzdur które przychodzą ci do głowy - jeden z drugim.

Choroba psychiczna. Poza tym wg kościoła to opętania nie są sprawą duchów, tylko demonów, ale co ja tam wiem. Aha co do rozmów w innych językach, to gdzieś udokumentowali przypadek kobiety, która z dnia na zaczęła mówić językiem, który był jej obcy i wcale opętana nie była.

"Gdybym wierzył w Boga i grzech, trafiłbym stąd prosto do piekła, gdybym wierzył też w piekło."

"Jeśli Bóg jest sprawcą cudów, to ciekawe, do czego jest zdolny Szatan? A jeśli nie wierzysz w Boga, to o kim myślisz w takiej chwili?"

Wracając do tematu, Ghost Hunters to jeden z bardziej rzetelnych programów o duchach. Każdy członek ekipy w tym programie jest sceptyczny i nie wierzy w duchy.

http://www.youtube.com/watch?v=SweuPjXqw3A&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=IqI_7Vhqnk0&feature=related

A opętanie Anneliese Michel to też kłamstwo??

Aha co do rozmów w innych językach, to gdzieś udokumentowali przypadek kobiety, która z dnia na zaczęła mówić językiem, który był jej obcy i wcale opętana nie była.

Neurologia się kłania. Wystarczy, że coś w jej mózgu się zadziało. Któryś ośrodek mózgu odpowiada za te sprawy, wystarczy, że gdzieś zasłyszała ten język.