Jaszczuro-ludzie u mnie w domu będę mógł sprawdzić to czego się nauczyłem z Dead Island
Jaszczuro-ludzie u mnie w domu będę mógł sprawdzić to czego się nauczyłem z Dead Island
Albo podwodne zwierzątka, które śpiewają o niggasach
Jeszcze zabawniej jest wierzyć scjentologom
macie tutaj dokumencik o tym http://www.youtube.com/watch?v=hM_CxdzhWdM
Człowieku, scjentolodzy to najbardziej zjebane stworzenia we wszechświecie, powinni ich wybić wszystkich, nie spamuj tu tym gównem o nich...
Człowieku, scjentolodzy to najbardziej zjebane stworzenia we wszechświecie, powinni ich wybić wszystkich, nie spamuj tu tym gównem o nich...
Aczkolwiek bardziej nie trawię Vegan, bo są równie pieprznięci
No ale my tu gadu gadu, a jaszczuroludzie nadchodzą :/
Nie jest źle z tymi jaszczuroludźmi z tego co wiem to zarzynają się z assasynami w połowie drogi do mnie, jak ktoś chce to potem będę miał trochę tego ich złomu na sprzedaż.
Nie jest źle z tymi jaszczuroludźmi z tego co wiem to zarzynają się z assasynami w połowie drogi do mnie, jak ktoś chce to potem będę miał trochę tego ich złomu na sprzedaż.
Daje 100 sztuk złota za pęknięty wojskowy jaszczurzy topór.
Dam 1000 sztuk zlota za dziewiczego czlowieka-jaszczura ; D
1k gold plz.
Wracając do tematu - ludzie lubią nadawać własne znaczenie dla rzeczy których w danym okresie nie idzie wyjaśnić, lub zjawiskom które często nawet nie miały miejsca, stąd też mój sceptycyzm w tym temacie.
ja nie wierze ...
Ja mam wiedze ...
duchy istnieja
kazdy ma takiego swojego ducha , ktorym moze podrozowac
Undefined Flying Objects tez istnieje ,przemieszczaja sie nimi rozne pozaziemskie cywilizacje .
Reinkarnacja , duchy , energia , swiadome snienie , medytacja .
To wszystko jest obok Was , jak chcecie to wysmiewac to prosze bardzo. Kazdy w odpowiednim czasie to zrozumie, chcociazby po smierci, a tymczasem miłego lvlowania
To wszystko jest obok Was , jak chcecie to wysmiewac to prosze bardzo. Kazdy w odpowiednim czasie to zrozumie, chcociazby po smierci, a tymczasem miłego lvlowania
No, k**wa miałem dzisiaj 2 levele wbic, a znowu siedze przy kompie. Ale za to jutro ostro biore się za skillowanie magic lv'la
No, k**wa miałem dzisiaj 2 levele wbic, a znowu siedze przy kompie. Ale za to jutro ostro biore się za skillowanie magic lv'la
Ja tez teraz wbijam lvle , ale swojej swiadomosci
Żebyś się potem nie zdziwił
Ja się tylko zastanawiam co będzie po smierci. Bo tego raju jakoś nie łykam.
Moim zdaniem z Biblią może być tak, że był sobie ileś tysiącleci jakiś pisarz, który postanowił napisać sobie książke. I tak powstała biblia. Potem ludzie, którzy byli łatwowierni, odnaleźli tą księge, i uznali ją za Boską Księge. To tylko takie rzadkie gówno z dalekich czeluści mojego genialnego umysłu, ew. może być też tak, że Bilbie spisali ludzie pod wpływem boskich wizji, a ateiści będą się smażyli. Everything is possible.
Albo ktoś się naćpał i opisał swoje halucynacje a inni ćpuni, którzy też mieli halucynacje uznali, że to co ćpun opisał jest prawdziwe i tak powstała biblia.
Jest jeszcze tearia o kosmitach, ale lepiej o niej nie mówić
Ja po śmierci chciałbym się obudzić jako zombi.
Moim zdaniem z Biblią może być tak, że był sobie ileś tysiącleci jakiś pisarz, który postanowił napisać sobie książke. I tak powstała biblia. Potem ludzie, którzy byli łatwowierni, odnaleźli tą księge, i uznali ją za Boską Księge. To tylko takie rzadkie gówno z dalekich czeluści mojego genialnego umysłu, ew. może być też tak, że Bilbie spisali ludzie pod wpływem boskich wizji, a ateiści będą się smażyli. Everything is possible.
To geneza powstania scjentologii, głównym wieszczem kultu jest pisarz powieści sci-fi.
t
a
k
z
a
r
e
a
g
o
w
a
ł
e
m
n
a
t
e
n
t
e
m
a
t
.
.
.
To geneza powstania scjentologii, głównym wieszczem kultu jest pisarz powieści sci-fi.
To był tylko przykład, ale w końcu od narodzin Jezusa nastapiła nowa era, zaczeły być liczone lata, więc coś w tym musi być.
@Fuku1 Jak już będziesz zombie wolisz mieć odciętą czy zmiażdżoną głowę ?
Wiesz wole się upewnić przed zbliżającą się niechybnie zagładą.