Duchy , czy wierzycie?

Widać jak wiar masy mocną

Z jednej strony kolo ma racje. Jeżeli ateiści mają racje, po śmierci nie ma nic. Jeżeli nie mają racji, będą się fajczyli w piekle. Jeśli wierzący nie mają racji, to po śmierci nie ma nic, a jak mają to pójdą do nieba. Więc właściwie, to ateiści i tak, i tak mają przesrane...

Wierzę w szatana, w Boga nie, chodzę na religię, ale jestem ateistą Więc Cree warn mógłby dać tylko za przeklinanie, pisze się wierzę a nie wieżę więc o co ci z tą wieżą chodziło ?
Z UFO najlepiej sobie jeśli ktoś k**wa nie wieży przeczyta historię Roswell znaną chyba całemu światu

O tą ;)

Ja tam napiszę tak :

Planetę musiał ktoś stworzyć , niektórzy opowiadają Planetę stworzyły cząsteczki , ale kto storzył cząsteczki ? W kosmosie same powstały pod czegoś wpływem , ale kto stworzył galaktykę??

Ktoś musiał to stworzyć.

Ja tam napiszę tak :Planetę musiał ktoś stworzyć , niektórzy opowiadają Planetę stworzyły cząsteczki , ale kto storzył cząsteczki ? W kosmosie same powstały pod czegoś wpływem , ale kto stworzył galaktykę??Ktoś musiał to stworzyć.

Twoja wiedza na temat naukowej teorii wielkiego wybuchu jest bezbłędna. ;]

Ale co spowodowalo jebut?

Mysle, że dopiero za pareset lat, gdy conięcie w czasie będzie możliwe wszystkiego się dowiemy.

Twoja wiedza na temat naukowej teorii wielkiego wybuchu jest bezbłędna. ;]

za to widze , że twoja jeszcze lepsza.Skoro na początku na ziemi nie było życia , to wtedy była sama skorupa susza , dopiero po uderzeniu meteora w ziemie powstało 1 życie , czyli dinozaury

PS Zanim będziesz chciał komuś walnąć suchara , niczym strausburger to najpierw sam pomyśl ;).

@Jeżeli ci chodzi o wybuch powstania wszechświata , to sam w to nie bardzo wierzę , ale choćbyś i dalej się tego trzymał , to z czegoś ten wybuch musiał się zrobić , a ciekawe kto to stworzył , bo samo na 100% nie.

@kamikadze112

Po 1 to my za te pareset lat nie będziemy , więc inni ludzie się dowiedzą , a po 2 jak galaktyka zrobiła jeb to wtedy jeszcze nie było czasu ;s.

Nikt na swiecie (nie we wszechswiecie) nie wie jak to sie stało, że piszemu właśnie dzisaj właśnie teraz na forum :D

Można dyskutować, ale 100% racji nigdy nikt nie będzie miał.

A co do duchów :D Byliście w prawdziwym "nawiedzonym domu" żadne wesołe miasteczka czy lunaparki autentycznie potwierdzone nawiedzenie itp.

Skoro na początku na ziemi nie było życia , to wtedy była sama skorupa susza , dopiero po uderzeniu meteora w ziemie powstało 1 życie , czyli dinozaury

hmmm-no-cat.jpg

Pierwsze życie dinozaury :D - do książek matole.

Ehhh nie żeby co , ale mnie takie rzecyz nie interesują i tak szczerze to mam to w d*pie , tylko wkurza mnie jak jakiś cwaniaczek jak ty się wymądrza , tak poza tym to ja 2 gim jestem i to takich rzeczach , jak jeszcze wielki wybuch powinienem nie wiedzieć także pozdro dla ciebie.

Ale jak wytłumaczysz pierwszą powstała rzecz we wszechświecie ??

@Tak z ciekawości teraz.Jakie było 1 życie na ZIEMI ?

A co do duchów Byliście w prawdziwym "nawiedzonym domu" żadne wesołe miasteczka czy lunaparki autentycznie potwierdzone nawiedzenie itp.

eee... nie ma czegoś takiego, jak nawiedzone miejsce. Chyba że przez szczury, czy inne szkodniki.

Pierwsze życie dinozaury - do książek matole.

Racja. Każdy wie, że pierwsi byli Iluminaci.

Uznajmy, że Bóg stworzył życie, to jak najpierw miały być dinozaury jak On stworzył ludzi. Dlaczego nigdy nie odnalezono szczątków ludzich(takich starych) które nie byłe małpimi podobiznami tylko bardziej zbliżone do teraźniejszego człowieka. Przecierz Bóg nie stworzył małpy! To nie małpa jadła jabłko!

@UP 1-szy był Diablo...

Denerwuje mnie gadanie o iluminatach.Nie do końca wiem o co z nimi chodzi , ale wiem , że mnie naprawdę to wkurza ;s

Kto/co to w ogole sa iluminaci?! :D

Ehhh nie żeby co , ale mnie takie rzecyz nie interesują i tak szczerze to mam to w d*pie , tylko wkurza mnie jak jakiś cwaniaczek jak ty się wymądrza , tak poza tym to ja 2 gim jestem i to takich rzeczach , jak jeszcze wielki wybuch powinienem nie wiedzieć także pozdro dla ciebie.Ale jak wytłumaczysz pierwszą powstała rzecz we wszechświecie ??@Tak z ciekawości teraz.Jakie było 1 życie na ZIEMI ?

To po co podnosisz dyskusje na temat wielkiego wybuchu, jak nie masz o tym pojęcia ? Piszesz jakieś kompletnie z d*py wymyślone teorie i mówisz, że tak właśnie wygląda teoria wielkiego wybuchu.

Ale jak wytłumaczysz pierwszą powstała rzecz we wszechświecie ?

Jestem za głupi żeby Ci to wyjaśnić, ale mimo wszystko bardziej ufam fizykom, którzy muszą opierać się na pewnych fundamentalnych zasadach działania tego świata(nie zignorują istnienia grawitacji, bo im nie pasuje do teorii) i wyobraź sobie, że oni musieli fizycznie udowodnić to jak z niczego powstało wszystko dalej w zgodzie ze wszystkimi prawami fizyki.

Wole polegać na tym, niż na proroczych snach mesiaszów, którzy wmawiają ludziom cokolwiek - jak coś w Bibli brzmi zbyt niedorzecznie dla współczesnych myślących ludzi, to mówi się, że to po prostu przenośnia i tak na prawdę chodziło o coś głębszego, a w fizyce nie ma przenośni. :]

To po co podnosisz dyskusje na temat wielkiego wybuchu, jak nie masz o tym pojęcia ? Piszesz jakieś kompletnie z d*py wymyślone teorie i mówisz, że tak właśnie wygląda teoria wielkiego wybuchu.

Teoria z d*py ??Proszę poczekam na twoją wypowiedź , wiem , że przez wielki wybuch powstałą galaktyka , dalej nie gadam bo nie wiem o tym do końca , ale czekamy.Aha dalej nie wiem jakie było 1 życie na świecie twojego zdania też czekam.Tak jak napisałęm , jeżeli to jest dla ciebie teoria to po 1 to było tylko wspomnienie o tym , bo napisałęm tylko , że to stworzyło galaktykę , po 2 wiesz sam jaka jest tego teoria ??

Kto/co to w ogole sa iluminaci?!

Naprawde chcę wiedzieć

Teoria z d*py ??Proszę poczekam na twoją wypowiedź , wiem , że przez wielki wybuch powstałą galaktyka , dalej nie gadam bo nie wiem o tym do końca , ale czekamy.Aha dalej nie wiem jakie było 1 życie na świecie twojego zdania też czekam.Tak jak napisałęm , jeżeli to jest dla ciebie teoria to po 1 to było tylko wspomnienie o tym , bo napisałęm tylko , że to stworzyło galaktykę , po 2 wiesz sam jaka jest tego teoria ??

Uderzył meteoryt i powstały dinozaury - tak, teoria z d*py, definitywnie.

Uderzył meteoryt i powstały dinozaury - tak, teoria z d*py, definitywnie.

Odpowiesz mi w końcu na te pytania , czy tylko tak cwaniakowałeś, poza tym nie pisałem teraz o powstaniu świata , tylko galaktyki , o świecie chcę wiedzieć tylko tyle , jakie było 1 życie na nim ???

Odpowiesz mi w końcu na te pytania , czy tylko tak cwaniakowałeś, poza tym nie pisałem teraz o powstaniu świata , tylko galaktyki , o świecie chcę wiedzieć tylko tyle , jakie było 1 życie na nim ???

Proste organizmy jednokomórkowe, powiem Ci, że nie jest to wiedza ściśle chroniona, mogłeś się dowiedzieć w jakieś 10 sec przy użyciu google, ale prosze znaj moją litość. ;]

Naprawde chcę wiedzieć

Nie ty jeden, może chodzi o tych z The Secret World? :D