Szczerze watpie zeby ktos z Was kwalifikowal sie do " piekla " . Jezeli masz sumienie i dbasz o nie to tam nie pojdziesz ,tylko najgorsi , wyduchowieni tam pojda.
od tego jakim jestes czlowiekiem teraz , zalezy to gdzie znajdziesz sie po smierci .
Mozesz odrodzic sie znowu na ziemi,a mozesz sie odrodzic juz w calkowicie innym swiecie , gdzie standardy zycia sa nieporownywalne z ziemskimi.
Jest jeden Bog - ten chrzescijanski, islamski czy jakis inny to ciagle ten sam Bog tylko pod inna nazwa . Jestes z nim 24h na dobe ,czy to Ci sie podoba czy nie , czy jestes chrzescijanem czy ateista ,on jest przy Tobie.
Celem kazdej duszy , jest pojednanie sie z tym Bogiem na wiecznosc , ale zeby to osiagnac musisz byc tego godzien , uczyc sie siebie , zlikwidowac swoje ego .
Co najlepsze na takie pojednanie z Bogiem i zakonczenie procesu reinkarnacyjnego masz nieograniczona liczbe zyc , wiec rownie dobrze mozesz nigdy sie nie pojednac z Bogiem, jezeli bladzisz , on Tobie i tak wkoncu pewnie pomoze.
Nie sa to jakiejs koscielne wywody ksiedza pedofila ktory z Bogiem nie ma nic wspolnego , nie sa to tez wywody i teorie ktorych bede bronic za wszelka cene . Nie moja sprawa ,czy ktos mi uwierzy , czy moze juz wierzy , ja poprostu moge byc szczesliwy majac swoja swiadomosc , rozumiejac po naprawde malej czesci Boga .
Twoje zycie , twoja sciezka . ja tylko chce pomoc jak ktos nie wie od czego zaczac ![:)]()