Duchy , czy wierzycie?

PS. chodziło mi o coś innego ^.^

Było sprecyzować. Teraz ty się podziel swoimi doświadczeniami z duchami ;)

Już nie czuję, że rymuję.... aj... robię z tego coś strasznego... ;/

Nie wierze w duchy, już to mówiłem

Mnie się wydaje, że duchy tak naprawdę istnieją. Jak sami wiecie, na pewno jest grupka ludzi, których wierzą w duchy i ta która nie wierzy. Ja osobiście twierdzę, że duchy jednak istnieją...

Nie wiem czy istnieją duchy, ale na pewno istnieją ninja!

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d66b71b1dd1930a7.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b47c2838cce9d9af.html

Wierzcie lub nie ale zdjęcia te są prawdziwe :P

to są prawdziwe statki obych.

W duchy nie wierzę ale w kryptydy owszem( osyłam od Wikipedi jeśli ktoś nie wie co to kryptyda). Mój kolega natomiast próbóje wszystkich do swojej tezy(on akurat wierzy w zjawy, duch, banshee) przez co stał się wyrzutkiem klasowym. Mam nadzieję że ten kto wierzy w duchy nie zmieni się w wyrzutka.

W duchy nie bardzo wierzę .

Za dużo ma to powiązań z religią ( czego też nie jestem zwolennikiem ) :D.

Ja również strasznie się kręcę tematami paranormalnymi , ufo , kryptydy ( jak kolega wyżej wspomniał ) i różne niewyjaśnione zdarzenia .

Nie wierzę w proste rozwiązania typu Bóg -.- .

darkness ty jakies glupoty opowiadasz nie ma takiego czegos jak 2012 to jest tylko data i jaki glupiec wymyslil ze wtedy jest koniec swiata a jest mowione ze 21 grudnia 2012 roku u majow jest szczegolne swieto a nie jakis koniec swiata a pozatym Bog zna przyszlosc jako jedyny.

PS. zadnego konca swiata nie ma juz 2000 roku mial byc mial byc takze w 2004 ale nie bylo jest mowione ze od lat 1970 do 2005 mialo byc ok. 10 koncow swiata a ich nie bylo to wszyskot :)

Nie wierze zarówno w żadne duchy jak i żadnego Boga.

darkness ty jakies glupoty opowiadasz nie ma takiego czegos jak 2012 to jest tylko data i jaki glupiec wymyslil ze wtedy jest koniec swiata a jest mowione ze 21 grudnia 2012 roku u majow jest szczegolne swieto a nie jakis koniec swiata a pozatym Bog zna przyszlosc jako jedyny.

No nie muszę to sprostować bo będę miał cie na sumieniu.

Wiedz to że starożytni Majowie odkryli tą tajemnicę jako pierwsi i chcieli ją opublikować światu na swoich portalach "Wikileaks"(( zbieg okoliczności??)) , ale rozgniewali tym swego humanoidalnego Mistrza Jaszczurów. Zakazał im jakiejkolwiek publikacji i zesłał na nich Predatorów by ci zrobili z nimi porządek.

Archiwa takowych ksiąg i pierwszych Kalendarzy nie uchowały się całkowicie do dzisiejszych czasów, więc jest ciężko spekulować na ten temat kto ma jaką racje.

I nawet twój Bóg nie wie kiedy z powrotem zostaniemy w łaskach Mistrza Jaszczura... być może w tym już sławionym 2012 roku Ave Asie.

PS. zadnego konca swiata nie ma juz 2000 roku mial byc mial byc takze w 2004 ale nie bylo jest mowione ze od lat 1970 do 2005 mialo byc ok. 10 koncow swiata a ich nie bylo to wszyskot

W 2000r miał być SoftWipe, ale przełożyli to na 2001 z względu na ciekawy pomysł Osama bin Laden'a. Co miało zapoczątkować III wojnie światową, ale jak to się potoczyło każdy z nas wie. 2004 rok planetoida mija Ziemię w odległości 43000 kilometrów.... no comments. Po prostu mamy pecha...czy szczęście...kto co woli.

Kiedyś jakiś znudzony, zapewne bystry koleś wymyślił, aby jebnąć plotkę, że duchy istnieją. I tak do dziś ludzie się sami bajerują.

Ja w duchy oczywiście nie wierzę jako w coś, co w żaden sposób nie można wyjaśnić naukowo, a jeśli nie można tego udowodnić albo nie ma minimum 95% prawdopodobieństwa, to po prostu nie ma prawa istnieć (podobne stanowisko mam do wszelkich religii, reinkarnacji itd.). W inne cywilizacje, jak to wy nazywacie "obcych" niekoniecznie wierzę - po prostu wiem, że muszą istnieć. Skoro wszechświat to minimum jakieś biliony bilionów planet, to raczej nie ma tak, że prawdopodobnie istnieje jedna taka cywilizacja... istnieje ich kilkanaście albo i więcej.

A dlaczego dokładnie odrzucam duchy i religie? To po prostu efekty uboczne rozwoju ludzkiego mózgu, nic więcej.

Obejrzałem ten twój ostatni filmik co nazwałeś "najlepszy" i nawet każdy laik zauważy jak dużo było tam fotomontaży i to takich banalnych do zrobienia :P Duchy istnieją, ale objawiają się tylko tym, którzy z nimi zaczynają. Bóg osobom, które nie chcą mieć z nimi kontaktu po prostu go zabrania i nie mogą nam nic zrobić jeśli tego nie chcemy :)

darkness ty jakies glupoty opowiadasz nie ma takiego czegos jak 2012 to jest tylko data i jaki glupiec wymyslil ze wtedy jest koniec swiata a jest mowione ze 21 grudnia 2012 roku u majow jest szczegolne swieto a nie jakis koniec swiata a pozatym Bog zna przyszlosc jako jedyny.PS. zadnego konca swiata nie ma juz 2000 roku mial byc mial byc takze w 2004 ale nie bylo jest mowione ze od lat 1970 do 2005 mialo byc ok. 10 koncow swiata a ich nie bylo to wszyskot

To tylko skorumpowane media w ten sposób fałszują rzeczywistość, w 2012 humanoidalny Mistrz Jaszczurów przybędzie na Ziemie, żeby założyć wylęgarnie humanoidalnych jaszczurów nie-mistrzów.

Jednak sam Mistrz oszczędzi wieloletnich wyznawców kultu Jaszczurów z planety Nibru (takich jak ja czy darkness) i pozwoli nam koegzystować z nową doskonalszą rasą. Gdy ostatnio komunikowałem się z Mistrzem Sargurasem IX poinformował on mnie, że być może kolonizacja naszej planety opóźni się do roku 2013 z powodu niedoboru protonowego trzycząteczkowego trytonium (który jak powszechnie wiadomo jest paliwem dla międzyplanetarnych statków ludzi-jaszczurów).

mod_ico.png
Jezu, padlem.-Dzz'
mod_ico.png
Jedynym i prawdziwym królem humanoidalnych jaszczurów z kosmosu jest Lurr! - Cree

matko ludzie idzcie sie leczyc bo inteligentni to wy nie jestescie co wy znowu bredzicie o jakis humanoidach czy jakos tak kto wam takie cos powiedzial

i co do religii to Jezus kiedys zyl sa na to dowody naukowo wyjasnione poniewaz znalezli jego grob

Nie wierze zarówno w żadne duchy jak i żadnego Boga.

Niby w Boga nie wierzysz, ale piszesz Jego nazwę z wielkiej litery...

Większość dzieciaków tak naprawdę nie wie czy nie wierzy...

i co do religii to Jezus kiedys zyl sa na to dowody naukowo wyjasnione poniewaz znalezli jego grob

No, a ja Ci mówię, że rozmawiałem z Sargurasem IX, więc mam namacalny dowód na jego istnienie. Powiedział mi też co jest sensem ludzkiej egzystencji, ale nie mogę Ci powiedzieć, bo będę miał przypał na zlocie wyznawców.

Poza tym na discovery był o jaszczuro-ludziach z Nibru program. Jest również dużo doniesień od wszystkich wyznawców Mistrza w formie artykułów w internecie http://zenobiusz.wordpress.com/2010/07/27/anunnaki/

Także jak chcesz być niewolnikiem jaszczuro-ludzi to Twoja sprawa, ja tam wolę być przygotowany.

Niby w Boga nie wierzysz, ale piszesz Jego nazwę z wielkiej litery...Większość dzieciaków tak naprawdę nie wie czy nie wierzy...

W ten sposób wyraża szacunek dla ludzi, którzy w Boga (jakiegokolwiek) wierzą. Domyślam się, że takie są jego intencje, bo sam robię dokładnie tak samo.