Duchy , czy wierzycie?

To sobie kuhwa je przywołaj...Zobaczyć nie zobaczysz...ale usłyszysz Nie raz, nie dwa

Usłysze?

Niby co usłysze? Na wszystko jest logiczne wytłumaczenie, słyszec to ty sobie możesz :D

Choćby ciągłe jęczenie.

A nie! Przecież to sąsiedzi się dupczą co 5 minut!

Albo śmiechy!

A co tam! To sąsiad, któremu blakuje piątek klepki.

I dużo, dużo innych.

Btw nie żebym się na Cb uwziął czy coś, bo wierzysz inaczej niż ja :P

Jak Ci coś jęczy w pokoju to to nagraj i idź do telewizji, jeszcze kasę przy tym natrzepiesz.

Jak Ci coś jęczy w pokoju to to nagraj i idź do telewizji, jeszcze kasę przy tym natrzepiesz.

Albo niech sie pośmieje do dyktafonu chwilke, i do Faktu :D

Właśnie, do Faktu xD

A mam pytanie do tych, którzy nie wierzą...

Jak wytłumaczycie, że niektóre osoby mają stygmaty? ;) (np. Ojciec Pio).

Po prostu je sobie robią, aby wmawiać publice, że bóg istnieje... Nic zbyt skomplikowanego.

Ta, już były ujawnione opcje typu, że księża wlewali do wnętrza świętych posągów krew, która wypływa podczas nabożeństwa. Oczywiście datki na kościół urosły kilkukrotnie i taki był tego cel, kasa.

Zaskakujące jak ludzie dają sobą manipulować. Rozwinięta technika, medycyna, a my dalej na tyle naiwni i głupi, żeby wierzyć w jakiejś czary-mary. ;]

Jeśli zadaliście sobie poytanie : ,,czy wierzysz w duchy?'' dodajcie sobie pytanie : ,,czy wierzysz w Życie po Śmierci?''. Jedno z drugim ma wiele wspólnego, żeby nie powiedzieć, że wszystko. I choć żadnym katolem nie jestem, nieprzynależe do żadnej religii, to jestem święcie przekonany, że obie te rzeczy istnieją ze sobą. Jak to Robert Monroe napisał afirmacje : ,,Jestem czymś więcej niż ciałem fizycznym''.

Ciekawe czy duchy wierzą w ludzi?

w każdym razie ja nie wierzę w duchy, FSM*, tym bardziej w ufo

bez obrazy, ale jak ktoś widział ducha w wieku powiedzmy <12 to moim zdaniem jest to TYLKO wyobraźnia, połączona może ze strachem (np. ciemny pusty pokój wieczorem).

Wyobraźnia potrafi dużo zdziałać. Bardzo dużo.

*Flying Spaghetti Monster

A jaszczuro-ludzie istnieją. Na 100%. Wiem, bo widziałem na DISKAWERY.

Ja mam znajomego ktory opowiadal mi swoje przygody z duchami, w ktore szczerze mowiac nie wierzylem. Lecz ostatnio zaczelem ogladac Ghost Adventures i pomimo tego ze wiekszosc rzeczy(jak nie wszystkie) mozna tam bylo podrobic to po czesci zaczelem wierzyc w duchy. Ogolnie to polecam obejrzenia kilku odcinkow, najlepiej z sezonu 1-szego.

A ja wierze w Chuck'a Norris'a, że nakręci jeszcze "Film" w którym udowodni że nie jest Kosmitą ....

ps: Uwielbiam ten temat hahaha ........

^ Ale wtedy nie bylo jeszcze Ligi Mistrzow! Cos krecisz!

Ok, proponuje wrocic do tematu duchow i odpuscic sobie czysto religijne sprawy. Jesli macie na to ochote, to mozecie stworzyc nowy topic i tam gadac o Bogu, bogach, religiach, wierze, itp. Tutaj niet!

Yang, prosze cie, abys wypowiadal sie troche zyczliwiej, bo tym sarkazmem mozesz kogos obrazic, a wiemy, jak sprawy religijne sa drazliwe. Pomijam juz fakt, ze polowa nie zalapala ironii...

Abudilina (koń na wrotkach)

hehehehe dobre ^^

Ja wieżę po tym co się stało. 3 szafki w nocy się na mnie wywróciły.XD

Ja wieżę po tym co się stało. 3 szafki w nocy się na mnie wywróciły.XD

To sie na Ślonsku tąpnięcie nazywo, i z gruby pochodzi

Yangleland jesteś moim bohaterem. Jednak dołącze do Waszego "party"

Dzz - połowy krabów są wyczesane, w końcu najniebezpieczniejszy zawód świata

Dobra koniec z off topem

matko Yang weż wyjdż z tego forum bo aż szkoda nerwów żeby cię powyzywać

Nie radze bo dostaniesz Warna od smiesznego niekompetentnego moderatora :D

warn_ico.png
On nie dostanie, ale ty tak, za co? OT.-Dzz

Ok, temat wyczyscilem, teraz prosba: piszemy tu tylko o duchach.

Jak ktos ma ochote pogadac o bogach, to zapraszam do tego topicu:

W tym temacie zrobil sie teraz maly smietnik, bo ciezko bylo mi wybrac posty, ktore powinny zostac przeniesione, a ktore nie, bo one (te o duchach i o religiach) sie ze soba laczyly, wiec musicie mi wybaczyc, jesli cos zrobilem zle.

Buy Accutane

chewing accutane causing pain in throat accutane how it works arizona accutane attorney search accutane prescription doctor texas accutane lawyer accutane topical skin tendonitis accutane side effects accutane guild paternity rights appelate court accutane prescibing information accutane injury lawyer columbus accutane guild patent and trademark legal review of accutane management system atlanta accutane lawsuits accutane boards accutane colon ailments accutane diary using hibiclens while on accutane accutane illinois lawyer accutane intercourse pain accutane schizophrenia georgia accutane attorney accutane and diabetes accutane 4 mg arizona accutane guild asset protection legal accutane penis bumps accutane treatment with botox do you lose weight on accutane accutane and side effets when to use accutane accutane dry skin moisturizer pros and cons about accutane hoffman la roche accutane settlement how powerful is accutane accutane acne medicine accutane attorneys southern california accutane and broken bones accutane baby deformities drugs that interact with accutane prednisone accutane journal results accutane long term

Ja wierze w duchy nie wiem dlaczego ;P

A mój tata miał dwie takie sytuacje z duchami:

Pierwsza była taka,że gdy kładł się spać czuł jak coś lub ktoś go dotykało,ale przecież wokół niego niczego nie było,

a druga historia jest taka,że gdy poszedl spać to coś zdjęło z niego kołdrę.

No i nie wiem jak wy,ale ja wierze w duchy na 100% tak jak ludzie JP w JP na 100% :D