Duchy , czy wierzycie?

Egzorcyzmy zaliczasz do duchów? Bo dla mnie to kompletnie inna sprawa. Akurat w opętanie wierzę

nie wierzę w żądną religię, więc w takim razie powiedz mi czym są demony??

Ja odpowiem czym są demony. Demony są to inteligentne niefizyczne byty o bardzo negatywnej energii, którym zależy by pobierać inną energię nawet od dobrych istot.

O ja pierdo... Właśnie byłem w trakcie budowania schronu, na wypadek inwazji Generała Jaszczura z Kryptonu, a ten mi wyskakuje z Rosyjskimi robo-psami! Wielkie dzięki stary, jak bym za mało fobii miał...

A tak serio, moim zdaniem wiara w bractwo asasynów, które morduje byłych prezydentów USA jest tak samo śmieszna, jak wiara w duchy, w końcu ani tych, ani tych nikt nie widział.

Napisał bym kogo jeszcze nikt nie widział, a w kogo tyle ludzi wierzy, ale nie chciał bym obrazić ludzi, chodzących w niedziele rano w pewne miejsce, by słuchać pewnego pana ubranego na czarno, i zbierającego pieniądze.

@Dwarfar dzięki za wyjeśnienie^^

Assassini żyją i mają się dobrze. Pozdrawiam was asasini:p

Również mógłbym napisac wiele o chcrześcijaństwie i jeśli miałbym wierzyć w jakąś religie to tylko w shinto.

I nie zapomnijmy o najważniejszej rzeczy, ZOMBI one istnieją i wkrótce opanują świat. Chyba będą musiał zacząć zbierać broń i amunicję na ich atak.

I nie zapomnijmy o najważniejszej rzeczy, ZOMBI one istnieją i wkrótce opanują świat. Chyba będą musiał zacząć zbierać broń i amunicję na ich atak.

Nie lepsza piła łańcuchowa? Więcej bałaganu, ale jaki ubaw =D

A ja wierze w Chuck'a Norris'a, że nakręci jeszcze "Film" w którym udowodni że nie jest Kosmitą ....ps: Uwielbiam ten temat hahaha ........

Nie wierzyłem, ale teraz ... po spocie Reklamowym WoW'a i nadchodzącemu wielkimi Krokami Expendables 2 ... Chuck !!! jesteś Wielki !!!!

Nie lepsza piła łańcuchowa? Więcej bałaganu, ale jaki ubaw =D

ale piła jest nieporęczna

Wolałbym już broń białą np. katana.

A co by było gdyby Chuck został zombi??

Nie wierzyłem, ale teraz ... po spocie Reklamowym WoW'a i nadchodzącemu wielkimi Krokami Expendables 2 ... Chuck !!! jesteś Wielki !!!!

Piszesz tylko dlatego, że Chuck Norris ci na to pozwala!

Assassini żyją i mają się dobrze. Pozdrawiam was asasini:p

Pięknie. Teraz oni wiedzą, że ty o nich wiesz. Miło było cię poznać.

Dobra, ale offtop się tu zrobił. Co do tych duchów. Były kiedyś jakieś łebki, którzy chodzili w "nawiedzone" miejsca, i dementowali te wszystkie plotki o duchach. Jak oni się zwali?

Dobra, ale offtop się tu zrobił. Co do tych duchów. Były kiedyś jakieś łebki, którzy chodzili w "nawiedzone" miejsca, i dementowali te wszystkie plotki o duchach. Jak oni się zwali?

Ghost Busters, lol... :D

Nie robiąc offtopu, oczywiście nie wierzę w żadne duchy, wierzę tylko w szatana i w zabójczych ninja, którzy się na was czają w krzaczorach!

Ghost Busters, lol...

Trololo, wypadło mi to z głowy :D

Teraz może innaczej - wiemy, że duchów i potworów nie ma. Więc dlaczego się boimy? No np. po obejrzeniu jakiegoś dobrego horroru, czy po przeczytaniu 30 stron Creepypast na forum (serio, nie wiem co mi odjebało by to robić, przez 2 tygodnie w nocy słyszałem nawet najmniejszy szmer) odczuwamy strach, czy to będąc samemu w ciemnościach, czy to przechadzając się gdzieś po nocy, boimy się, że coś, czego jesteśmy pewni, że nie istnieje, nagle wskoczy nam na twarze? :D Nie mówie, że każdy tak ma, ale na pewno znajdzie się pare osób, które będą wiedziały o co chodzi.

Ps. Nie żałuje przeczytanych creepypast, zroksiły, i serio działają na wyobraźnie. Znajde ten temat zaraz, i zedytuje. Nie odpowiadam za szkody na psychice, wynikłe z czytania.

@Edit - Na początku już wykorzystane zostały te najlepsze, ale w dalszych zakątkach tematu, trafiają się perełki.

Swego czesu na AXN s-f leciało Ghost hunters, jeden z nielicznych, wiarygodnych programów o duchach.

Trololo, wypadło mi to z głowy Teraz może innaczej - wiemy, że duchów i potworów nie ma.

Tego akurat nie wiesz i prawdopodobnie nie wie nikt. Jeśli ktoś ma wiedzieć to jacyś naukowcy, którzy trzymają to w sekrecie. Wyobrażasz sobie co zaczęłoby się dziać, kiedy w jakiejś radiostacji, lub telewizji powiedzieli, że któreś z tych rzeczy istnieje? Może nie byłoby to na skalę czytaniu w radio "Wojny Światów", ale rozsiałoby to lekką panikę.

Nie wierze w duchy ale w renikarnacje tak :P

Wyobrażasz sobie co zaczęłoby się dziać, kiedy w jakiejś radiostacji, lub telewizji powiedzieli, że któreś z tych rzeczy istnieje?

Shotgun w łape, barykada w piwnicy, fasola w puszce i jedziemy! A nie sory, to w przypadku zombie. No prawda, tego nie wiemy, równie dobrze mogą istnieć asasyni mordujący byłych prezydentów USA, i jaszczuroludzie z Kryptonu. Właściwie, wszystko, co nam przyjdzie na myśl, może istnieć.

Hali Hali Hali human-jaszczury: D Btw. Moze duchy istnieje ? Nikt tego nie wie i zaiste sie o tym nie dowie;>

Jaszczury to nic. Gorzej jeśli Ludzie Kraby wyjdą na powierzchnie.

It Begins...

Ja tam wierze w latającego potwora Spaghetti :D

Jest tak samo prawdziwy jak ci assasyni i jaszczuro-ludzie.

Ps.Ktoś tu chyba się za bardzo zagrywał w Assasin's Creed.

Ja tam wierze w latającego potwora Spaghetti Jest tak samo prawdziwy jak ci assasyni i jaszczuro-ludzie.Ps.Ktoś tu chyba się za bardzo zagrywał w Assasin's Creed.

Panowie assassini i jaszczuro-ludzie znają już Twój adres, spodziewaj się dzisiaj nocnej wizyty:P

Ja w duchy nie wierzę w przeciwieństwie do ufoludków. No i jeszcze w czarnego teletubisia też nie wieżę.

Co do latającego potwora Spaghetti to widziałem ale bardzo krótko, jego zdolności lotnicze są ograniczone.