Mnie najbardziej denerwuje w fanach teorii spiskowych, że uważają się za "elyte". Wmawiają sobie, że są oświeceni, że stoją "nad szarą masą", odnosza się z pogardą do "niewierzących". To tak jak z homoseksualistami - Są geje i pedały, i w tym przypadku jest tak samo. Są jacyś normalni ludzie, którym nie odwaliło, od tych (moim zdaniem) bredni, ale są tez tacy, którzy mają totalnie nasrane i uważają się za lepszych.
Dziwne dźwięki na całym świecie
Jednostka rządowi nic nie zrobi, ale wystarczy się zebrać i pokazać im środkowy palec. Bardzo łatwo jest pokonać duże korporacje, ale potrzeba zjednoczyć ludzi w tej sprawie. Na przykład taki koncern jak Coca Cola albo Lay's, wystarczy, że ludzie przestaną te świństwa kupować i po paru miesiącach zbankrutują. Tylko kto wytrzyma bez tych "słodkości"? Wystarczy nie kupować, tylko tyle!
I przeciw komu będziesz walczył? Komu pokażesz środkowy palec? Producentowi chipsów? Coli? Może jeszcze producentom odzieży sportowej?
To jak walka z cieniem. Zbierz miliony-miliardy ludzi, zbuntuj ich, a potem wybierzcie lidera. Tylko... skąd będziesz miał pewność że to nie będzie jeden z "tych złych"?
Ja bym wam radził zająć się swoim życiem. Cokolwiek się nie dzieje, ta biedna "szara masa" i tak nic nie jest w stanie zrobić. Ja osobiście wolę skupić się na gromadzeniu wiedzy i doświadczenia, potem znalezieniu roboty i założeniu rodziny. Nie znajduję przyjemności w nawracaniu niewinnych owieczek (czy też baranów) na lepsiejszą ścieżkę. Ja po prostu chcę czynić dobro dla siebie i swojego najbliższego otoczenia, w miarę możliwości nie wadząc innym...
Drake - o, o! Właśnie! To porównanie do gejów i pedałów idealnie obrazuje to, o czym mówię. Zresztą sam podział na gejów i pedałów też podzielam - ja po ulicy nie biegam z siusiakiem wywalonym na zewnątrz i nie obnoszę się ze swoją seksualnością, to z jakiej paki te pajace mają tak robić?
I przeciw komu będziesz walczył? Komu pokażesz środkowy palec? Producentowi chipsów? Coli? Może jeszcze producentom odzieży sportowej?To jak walka z cieniem. Zbierz miliony-miliardy ludzi, zbuntuj ich, a potem wybierzcie lidera. Tylko... skąd będziesz miał pewność że to nie będzie jeden z "tych złych"? Ja bym wam radził zająć się swoim życiem. Cokolwiek się nie dzieje, ta biedna "szara masa" i tak nic nie jest w stanie zrobić. Ja osobiście wolę skupić się na gromadzeniu wiedzy i doświadczenia, potem znalezieniu roboty i założeniu rodziny. Nie znajduję przyjemności w nawracaniu niewinnych owieczek (czy też baranów) na lepsiejszą ścieżkę. Ja po prostu chcę czynić dobro dla siebie i swojego najbliższego otoczenia, w miarę możliwości nie wadząc innym...
Właśnie w większości się zgadzam z kolegą, takie rozmyślanie i tak nam nic nie da, a ja wole skupic sie na wlasnym szczesciu oraz moich bliskich.
A rozwiązaniem waszych problemów jest wojna nuklearna i sceneria z falloutów ;D
Macie kolejny dowód na to, że dziwne dźwięki na całym świecie się ostatno pojawiają, nawet w tym miesiącu miało to miejsce LINK
teorie spiskowe teorie gowno a nie teorie spiskowe te dzwieki sa prawdziwe omg
https://www.youtube.com/watch?v=kk2_jFN-WX8 tez fejk 0:52
banda dzieci i tyle naukowcy nawet potwierdzaja ze te dzwieki sa prawdziwe
szkoda słow.
tak nie wierzycie w teorie spiskowe to obejrzyjcie sobie to ktore kraje beda nastepnie zatakowane
https://www.youtube.com/watch?v=1z2ocAVAQbA nagranie wyjete z archiwow 2003r.
dodam tez ze w Libi zyli ludzie na pieniadzach teraz amerykance pompują od nich rope w Libi nie placilo sie za prad kazdy dostawał mieszkania i mialo najlepsza opieke zdrowotna pracownicy w rafineriach zarabiali 39x razy tyle ile u nas zarabiaja prokuratorzy czyli 3k. libia nie godzila sie na tworzenie Unii Arabskiej ostatnie najlepsze libia miala wlasny bank centralny czyli nie byla uzależniona od gieldy swiatowej macie demokracje kochana.
a w kwietniu bedzie 1000% wojna z iranem bo rosja i chiny nie pozwola na to by Iran zostal zatakowany nie pozwola na to by wywołała sie 3 wojna swiatowa a 3kwietnia sa ostatnie rozmowy z iranem przykre ale prawdziwe iran sie nie podda a te plany wojene sa od 2 wojny swiatowej .
a w kwietniu bedzie 1000% wojna z iranem bo rosja i chiny nie pozwola na to by Iran zostal zatakowany nie pozwola na to by wywołała sie 3 wojna swiatowa a 3kwietnia sa ostatnie rozmowy z iranem przykre ale prawdziwe iran sie nie podda a te plany wojene sa od 2 wojny swiatowej .
Zgadzam się. Rosja i Chiny łącza siły, i tworzą Elite Sprawiedliwych, ostatnich obronców naszej planety, którzy chca zapobiec wojnie światowej. Ruscy opłacają skośnookich kamikaze ryżem, i zrzucają ich na biały dom. Ameryka wystrzeliwuje atomówki w Moskwie i Pekin.
Witam. Znalazłem coś takiego:
jest to filmik który pokazuje nam, jaki dźwięk wydaje magnes 2 miliony razy silniejszy od pola magnetycznego ziemi. Według mnie bardzo podobny do tych dźwięków które można usłyszeć na filmikach z "dziwnymi dźwiękami". Swoja droga co do teorii spiskowych, to rozumiem ich poparcie wśród ludzi, ludzie musza w coś wierzyć, kiedyś niewyjaśnione zjawiska przypisywano czarownicom, dziś przypisuje się je jak nie kosmitom to masonom i tym podobnym. Taki już ten nasz lud jest. Śmieszy mnie też trochę to jak łatwo ludzie potrafią uwierzyć w jakąś nową teorię, nie ważne czy spiskową czy naukową, teoria nie poparta konkretnymi dowodami, dla mnie jest nic niewarta, a już z pewnością nie jest warta jej powielania. Sam mam pewną teorię na temat tych dźwięków, mógłbym się z wami nią podzielić ale po co? Jeszcze w nią uwierzycie pomimo tego że sam w nią nie bardzo wierze, aczkolwiek wydaje mi się bardzo racjonalna. Tak że Panie i Panowie trochę dystansu do tych wszystkich "Teorii" zwłaszcza tych spiskowych.
Zapomniałem dodać stąd ten Edit, jak by się komuś nie chciało całego filmiku oglądać to dźwięk magnesu macie w 1.37 minucie filmu.
Był atak na Irak, na Afganistan. To czemu nie ma być na Syrię i Iran? Nawet Sabaton o tym gra: Sabaton-Counterstrike
teorie spiskowe teorie gowno a nie teorie spiskowe te dzwieki sa prawdziwe omg no ba fejk https://www.youtube.com/watch?v=kk2_jFN-WX8 tez fejk 0:52banda dzieci i tyle naukowcy nawet potwierdzaja ze te dzwieki sa prawdziwe szkoda słow.tak nie wierzycie w teorie spiskowe to obejrzyjcie sobie to ktore kraje beda nastepnie zatakowane https://www.youtube.com/watch?v=1z2ocAVAQbA nagranie wyjete z archiwow 2003r. dodam tez ze w Libi zyli ludzie na pieniadzach teraz amerykance pompują od nich rope w Libi nie placilo sie za prad kazdy dostawał mieszkania i mialo najlepsza opieke zdrowotna pracownicy w rafineriach zarabiali 39x razy tyle ile u nas zarabiaja prokuratorzy czyli 3k. libia nie godzila sie na tworzenie Unii Arabskiej ostatnie najlepsze libia miala wlasny bank centralny czyli nie byla uzależniona od gieldy swiatowej macie demokracje kochana.a w kwietniu bedzie 1000% wojna z iranem bo rosja i chiny nie pozwola na to by Iran zostal zatakowany nie pozwola na to by wywołała sie 3 wojna swiatowa a 3kwietnia sa ostatnie rozmowy z iranem przykre ale prawdziwe iran sie nie podda a te plany wojene sa od 2 wojny swiatowej .
Kropki i przecinki są spoko, jak się ich używa to łatwiej przekazać to co się chciało przekazać.
W sumie to chyba to, że USA pakuje się tylko w takie konflikty, które im się ekonomicznie kalkulują nie jest żadną teorią spiskową.
Napewno wykalkulowali sobie na kalkulatorze, że im się ten atak zwróci z nawiązką.
Przeczytałem całość, w sumie fajnie się to czyta - bardzo to wszystko rozbudza wyobraźnię.
"Rządzą nami posłuszni wykonawcy poleceń Lucyfera. Są oni uwikłani po czubki uszu w sekretne wielbienie szatana,demonów"
"Lucyfer kontroluje nominalne Chrześcijaństwo, ukazując je jako pozbawione kompasu i kierunku!"
Lucyfer ftw.
A tak btw. to Twoim zdaniem te dźwięki (global dubstep party) się łączą z 3 Wojną Światową czy tak tylko zeszliśmy z tematu? :]
Widać więc, że będziemy mieć wojnę na tle religijnym. Bombki nuklearne wejdą w życie. Z oficjalnych 100, nagle wyjdzie nie oficjalnie 1000 i będzie po naszej planetce. Ludzie zapomną historię, cofną się do czasów kamienia łupanego i na tym się skończy. Jak to się mówi, historia lubi się powtarzać.
Zapewne jakoś się łączą, nie da się tego wykluczyć. Moim zdaniem, te dźwięki pochodzą z tworzenia podziemnych tunelów przez ludzi. Z tego co mi wiadomo, naukowcy z "tajnych" ośrodków badawczych w Dulce mają już maszyny które potrafią stworzyć tunele o bardzo gładkich powierzchniach. Laser albo coś w tym rodzaju.
i tak wszyscy umrzemy kiedyś po co się przejmować tym co będzie...pojawi się potwór czy inne coś czy pęknie planeta co za różnica skoro nic na to nie można poradzić. Niby można by się przygotować do jakiejś ofensywy jakby cos tam miało wyskoczyć ..ale nie będzie na to kasy możecie też na to liczyć, a co do wojny to się przydadzą nowe miejsca pracy, trzeba ludzi jakoś pozwalniać nie ? rynek nie jest nieorganiczny, nikomu sie nie chce nic robić w sprawie kolonizacji i innych bardziej skomplikowanych spraw bo nie ma kasy, wiec skoro kasa rządzi naszym życiem to jak pokaże sie jakiś potworek to może po pokonaniu go wypadnie 2000 golda i jakiś exp bedzie ;p..a co do dźwięków..co robić i tak się nie da ich rozszyfrować, a jak są z filmów są czy podobne to to jest fake i tyle, chyba że od dawna są tacy żli ludzie mający swoje melodyjki jak np. na komórke: "a terazz rozjee...świaaat" heh itp..poza tym co, dowiecie sie co te dzięki znaczą i koniec..nic wiecej ciekawego nie bedzie to tez może byc pod takim kątem robione...Pozwolesobie zacytować Terrego Pratchetta: "Czy spadające drzewo wydaje jakiś dźwięk gdy nikt go nie widzi ani nie słyszy"
jakos tak to było
Widać więc, że będziemy mieć wojnę na tle religijnym. Bombki nuklearne wejdą w życie. Z oficjalnych 100, nagle wyjdzie nie oficjalnie 1000 i będzie po naszej planetce. Ludzie zapomną historię, cofną się do czasów kamienia łupanego i na tym się skończy. Jak to się mówi, historia lubi się powtarzać.Zapewne jakoś się łączą, nie da się tego wykluczyć. Moim zdaniem, te dźwięki pochodzą z tworzenia podziemnych tunelów przez ludzi. Z tego co mi wiadomo, naukowcy z "tajnych" ośrodków badawczych w Dulce mają już maszyny które potrafią stworzyć tunele o bardzo gładkich powierzchniach. Laser albo coś w tym rodzaju.
Pie...gadasz głupoty, koneic Świata jest co roku.
Oh! W kwietniu będzie 3 Wojna Światowa Z jaką radością wy to piszecie! Ludzie umierali za was w I Wojnie Światowej i w II Wojnie Światowej. To jest takie zabawne? Na pewno nie chcielibyście jej przeżyć. W realnym życiu nie weźmiecie kałacha i nie będzie napi* we wszystko co się rusza z god mode. Nawet jeśli nas to nie dotknie, to na świecie będzie ginąć mnóstwo osób. No ale jasne, co to kogo obchodzi. Lepiej się z tego pośmiać. To czy zginiemy w wojnie z pięćdziesięcioma dziurami w brzuchu, czy może od miny. Co to jest za różnica? Może od razu popełnijmy masowe samobójstwa, żeby nie martwić się o przyszłość. Przestańcie bawić się w pseudo-naukowców i taktyków, bo gównianie wam to wychodzi. 3 Wojna Światowa będzie kiedyś na pewno, ale lepiej ugryźcie się język, jak chce pleść byle co.
@Dwarfar
Do twojej wiadomości większość państw ma już schrony na "nagły wypadek". Nihil novi.
Własna opinia, a robienie z siebie głupka, to dwie różne sprawy.
Taki filmik mozna zrobic na WMM a dzwięk to to jakies wadliwe urządzenie nagrane na CD potem kompa i przerobione programikiem.A dla zainteresowanych mam odgłosy z piekieł:
Więc co z masą ludzi co je naprawdę słyszą? Nawet u nas w Polsce je słychać.
Nie wszystkie dźwięki muszą dotyczyć tego samego. Niektóre mogą nawet pochodzić od samolotu. Nie twierdzę, że to wszystko fake, ale nie wierzę, że pod moim domem popier* jakiś robot kopiący tunele. Wszystko można wytłumaczyć w sposób naukowy, czego oczywiście nie zrobię. To mogą być dźwięki przesuwających się biegunów, HAARP-A albo ruchy płyt tektonicznych. Nie wiem. Może ktoś znajdzie na to odpowiedź. Ja się za to nie biorę, bo nie mam żadnego pojęcia o tym "jak to działa", ale mogę się wypowiadać na te tematy i te teorie spiskowe są doprawdy śmieszne.
to teraz ja napiszę coś od siebie. Wchodzę na ten temat z nadzieję, że ujrzę tu ciekawą dyskusję a co widzę? pierwszych 5 komentarzy to debile, którzy chcą być śmieszni a wychodzi żal taki, że aż d*pa boli.
Czytałem tylko pierwszą stronę tematu, później zawiodłem się na większości użytkowników tego forum więc nie wiem o czym teraz piszecie ale chcę wrzucić coś od siebie. Może zostanę shejtowany, może nie, ale warto podzielić swoimi doświadczeniami.
Jakiś czas temu, nie wiem dokładnie ile - czy rok czy dwa, obudziłem się w nocy i słyszałem jakieś dźwięki. Mieszkam w małym mieście na osiedlu bloków i ten dźwięk przypominał coś na rodzaj odkurzacza, ale pierwsze moje wrażenie było takie, że jest to śmieciarka. Tylko, że ten dźwięk trwał 5 minut, potem 10, i był niezmienny. Wyszedłem na balkon a tam nic nie ma, żadnej śmieciarki nic a głos słychać w powietrzu, jakbym miał słuchawki na uszach. Dźwięk ten nie wydobywał się z konkretnego miejsca. Zdarzyło się tak jeszcze kilka dni później ale wtedy już olałem, zakryłem łeb poduszką i poszedłem spać dalej. Nie wiem czy to moje osobiste shizy, bo zawsze zapominałem o tej przygodzie i nie pytałem następnego dnia członków rodziny czy coś słyszeli, ale z całą pewnością ja to słyszałem. Od tamtego czasu takich dźwięków nie słyszalem (być moze dlatego, ze mieszkam teraz w Warszawie), ale przy następnej okazji na pewno to nagram.