Dziwne dźwięki na całym świecie

@Kusterek

Też czasami coś takie słyszę, ale mieszkam w miejscu, gdzie 1km dalej przejeżdża pociąg, a nad głową często latają samoloty. Tak więc nie mogę powiedzieć, czy akurat to słyszę, ale wierzę że coś takiego jest. Moim zdaniem topic trochę zbacza z tematu. Mieliśmy pogadać o tych dźwiękach, a przez te posrane teorie spiskowe, znowu zboczymy na dyskusję o Illuminatach...

Edit:

http://innemedium.pl/wideo/dziwne-dzwieki-metalowe-skrzynie-moga-byc-dowodem-manifestacji-ufo

Ponoć gdzieś znaleziono jakieś metalowe skrzynie i wiążą to z dźwiękami i... UFO.

Już sam nie wiem, jak tak to wszystko czytam (nie ograniczam się do naszego forum) to mi się w głowie przewraca jak nie ludzie którzy wszystko usiłują podporządkować pod teorie spisku, to wielcy mądrzy naukowcy(na nich nie denerwuje się tak bardzo, bo dzielą się informacjami jakie zgromadzili. Czytam tak, czytam i co tu dużo gadać boje się tego wszystkiego, nie, nie chodzi mi tylko o te głosy ale o te wszystkie "Atomowe Wojny Bogów" itd.

Tak wiem od dawna, że jestem tylko jedna mrówka wśród milionów i to jeszcze tą klasy C, która ma dostęp do tych informacji które właściwie nic nie wyjaśniają. Jeśli chodzi o religię nie wierzę, lecz chodzę do kościoła mam nadzieję, że może się "cudnie" nawrócę jak to mówią ci wszyscy księża. Końca świata się nie obawiam, wiadomo kiedyś koniec przyjść musi. Zastanawiam się tylko, skoro tak wszyscy chcą dobra świata to niech rzucą w ch*j badania nad tymi brońmi, bomby(dezaktywują, jeśli coś takiego da się zrobić) i niech skupią się nad badaniami, które pomogą światu. wisi mi to czy będą to badania nad hmm... nieśmiertelnością człowieka czy super lekami. Ważne żeby POMAGAŁY a nie zabijały. Podsumowując dziwne dźwięki mam nadzieję że to trolling 4chan'a. Podsumowując religię mam nadzieję, że Bóg istnieje i naprawdę chciałbym w niego wierzyć... Mam dopiero 13 lat więc mało wiem o życiu, nie piszcie mi jaki to nie jestem głupi i jakie mam poglądy na świat, może i są głupie ale mój wiek nie pozwala mi na zbyt dobre pojęcie świata, wciąż za mało wiem o ludziach.

Przepraszam, że to tak bez ładu i składu ale pisałem hmm... powiedzmy, że pisałem to co mi przyjdzie do głowy. Gdzieniegdzie mogłem nie postawić przecinków, więc jeżeli nie możecie zrozumieć piszcie spróbuje wyjaśnić o co mi chodzi. Pozdrawiam KAMIL!

Edit: Usunąłem bluzgi...

No dobra, aż muszę coś odpowiedzieć :D . @UP Jak na 13 lat, to całkiem ciekawe masz myślenie gdzieniegdzie (nie ciesz się na zapas jak coś), ale nie bierz sobie aż tak do serca pewnych spraw. Kolejna rzecz... To nie tak łatwo rzucić to wszystkie konflikty i inne rzeczy w p*zdu. Musiałbyś być Zohanem, żeby zażegnać wojny np. na bliskim wschodzie. A nieśmiertelność na moje nie jest taka dobra dla człowieka (na jakie tematy już zaczynamy wchodzć, będzie może jeszcze o klonowaniu ludzi?). Czemu? Tutaj znowu może się to łączyć z tymi konfliktami zbrojnymi. Dodatkowo nie jesteśmy bogami czy czymś. Poza tym, miło by było tak odczuwać ból i nie móc umrzeć? Tak cierpieć cały czas? No chyba niekoniecznie.

W sumie to racja z tą nieśmiertelnością przesadziłem, jeśli chodzi o wojny, chodzi mi o bronie masowego rażenia, które mogłyby doprowadzić do zniszczenia CAŁEJ ludzkości, wiadomo wojny zawsze będą ale ludzie którzy ze sobą walczą muszą wziąć pod uwagę, że kiedyś (stfu) znajdzie się jakiś debil, który tą technologie wykorzysta i wszystko o co to dej pory walczyli pójdzie się walić, że cały trud jaki w to włożyli nie przyniesie korzyści dla żadnej ze stron konfliktu... Wojna musi być i będzie ale wojna a zniszczenie życia to co innego.

Nie mogę patrzeć na to co tu piszecie , więc zacznę od tego filmiku . Jest to fake hmm . Dlaczego tak twierdzę? Nie wierze w żadne UFO stworu ch*je muje . Wierzę jedynie w Boga , bo on istnieje , a jeśli ma być koniec świata to prawdopodobnie będzie on tak wyglądał , że ludzie się sami pozabijają w jakiś dziwny sposób . Nie ma czegoś takiego , że ludzie rodzą się co milion lat , lub po jakiejś wielkiej wojnie . Jak mam już w coś takiego wierzyć to byłbym skłony uwierzyć w reinkarnacje po śmierci , że od razu przychodzi na świat , lub czeka na swoją kolei parę lat . Zadam sobie pytanie czemu mam nie wierzyć w Boga ? Wierzę w niego , gdyż katolicyzm przetrwał wiele milionów i pozostał do tej pory . Może Bóg , Jezus nie są tacy jak są opisani w Biblii , lecz pragną naszego dobra . Jaki człowiek oddałby życie za nas wszystkich , byśmy zbawieni zostali ? Jak wyjaśnicie stygmaty Ojca Pio ? Zastanówcie się i poczytajcie troszkę o Bogu . Nie chodzę do kościoła to fakt ,ale codziennie modlę się w domu . Nie chodzę do kościoła , ponieważ księża to złodzieje . Ciągną grubą kasę za pogrzeby msze za kogoś , i jeszcze na tace zbierają (paranoja). Widziałem w waszych wypowiedziach bynajmniej co nie których ,że UFO jest w śród nas i między nami żyją ? Bzdura , może i istnieje inna cywilizacja inny świat , ale no i co ? Wszyscy na świecie powinni się zajmować pokojem , sprawiedliwością ,przeróżnymi badaniami ( medycyna , fizyka chemia) i wieloma innymi by nam się żyło lepiej i ekonomiczniej . Ludzie zajmują się czymś co powinno być odłożone na drugi plan . Niestety chyba nigdy tego nie zmienimy.

PS:Za błędy ortograficzne bardzo przepraszam .

Czyli jesteś katolikiem, bo ta religia przetrwała do tej pory? Przynajmniej jesteś szczery ;) i tego ci gratuluję.

Pie...gadasz głupoty, koneic Świata jest co roku.

tu chodzi bardziej o globalny konflikt a nie o koniec świata amerykance posiadają technologie manipulowania pogada wiec czemu by to nie oni własnie robili testy,jeśli jest namierzanie laserowe to i jest namierzanie mikrofala do podgrzewania jonosfery czyli mikrofala HARRP.

Te dźwięki są własnie podobne do dźwięków fal radiowych "Jowisz takie wydaje".Dodam ze juz próbują wysadzić jonosfere na naszej kochanej :* ziemi.

@Red

Porównaj sobie wszystkie dźwięki programem kazdy jest inny -.-

@ Yui

ja tez wierze w boga only nie w kościoły i inne brednie które Watykan narzuca. :)

w UFO tez wierze bo wątpię ze tak ogromnym wszechświecie jesteśmy tylko my lol to głupota już myśleć tak ze nie ma innej inteligencji. to tak jak w nasze wierzenie w boga którego nigdy nie widzieliśmy a UFO widzimy na co dzień dziennie na całym swiecie obserwuje sie okolo tysiaca zjawisk wiec takie gadania sa nienormalne bo w boga wierzysz/my bo istnieje ale go nie widzimy :) wiec czasem sie zastanów czy jest to na miejscu mowienie wierze w boga bo on istnieje. :)

zreszta lepiej sie obawiac po*** naukowcow ktorzy tworza wirusy ktore moga zgladzic ludzkosc brytyjczycy np.

Nie wiem jak dla was, ale dla mnie Bóg i UFO się nie lubią. Tak więc trzeba wybrać.

Fifti fifti.

Nie wiem jak dla was, ale dla mnie Bóg i UFO się nie lubią. Tak więc trzeba wybrać.Fifti fifti.

O ile Bóg nie stworzył i ich, tego nie wie nikt. Albo kto wie, może to oni stworzyli nas? Teoretycznie wszystko jest możliwe.

Nie wiem jak dla was, ale dla mnie Bóg i UFO się nie lubią. Tak więc trzeba wybrać.Fifti fifti.

A słyszales/as teori o Paleoastronautach?

http://www.youtube.com/watch?v=aM0J81HJTmE :D

@Inyenn

To się wyklucza. Bóg stworzył nas na swoje podobieństwo. Tak jest w biblii. Nie ma "innych". Chociaż swoją drogą, po co Bóg zrobił tyle gwiazd, planet itd.?

@Red

Nie, ale przyjrzę się temu. Dzięki!

Już sam nie wiem, jak tak to wszystko czytam (nie ograniczam się do naszego forum) to mi się w głowie przewraca jak nie ludzie którzy wszystko usiłują podporządkować pod teorie spisku, to wielcy mądrzy naukowcy(na nich nie denerwuje się tak bardzo, bo dzielą się informacjami jakie zgromadzili. Czytam tak, czytam i co tu dużo gadać boje się tego wszystkiego, nie, nie chodzi mi tylko o te głosy ale o te wszystkie "Atomowe Wojny Bogów" itd.Tak wiem od dawna, że jestem tylko jedna mrówka wśród milionów i to jeszcze tą klasy C, która ma dostęp do tych informacji które właściwie nic nie wyjaśniają. Jeśli chodzi o religię nie wierzę, lecz chodzę do kościoła mam nadzieję, że może się "cudnie" nawrócę jak to mówią ci wszyscy księża. Końca świata się nie obawiam, wiadomo kiedyś koniec przyjść musi. Zastanawiam się tylko, skoro tak wszyscy chcą dobra świata to niech rzucą w ch*j badania nad tymi brońmi, bomby(dezaktywują, jeśli coś takiego da się zrobić) i niech skupią się nad badaniami, które pomogą światu. wisi mi to czy będą to badania nad hmm... nieśmiertelnością człowieka czy super lekami. Ważne żeby POMAGAŁY a nie zabijały. Podsumowując dziwne dźwięki mam nadzieję że to trolling 4chan'a. Podsumowując religię mam nadzieję, że Bóg istnieje i naprawdę chciałbym w niego wierzyć... Mam dopiero 13 lat więc mało wiem o życiu, nie piszcie mi jaki to nie jestem głupi i jakie mam poglądy na świat, może i są głupie ale mój wiek nie pozwala mi na zbyt dobre pojęcie świata, wciąż za mało wiem o ludziach.Przepraszam, że to tak bez ładu i składu ale pisałem hmm... powiedzmy, że pisałem to co mi przyjdzie do głowy. Gdzieniegdzie mogłem nie postawić przecinków, więc jeżeli nie możecie zrozumieć piszcie spróbuje wyjaśnić o co mi chodzi. Pozdrawiam KAMIL!Edit: Usunąłem bluzgi...

Przywracasz mi wiarę w Twoje pokolenie, jeden z mądrzejszych postów w tym temacie. Może poza tymi infantylnym pod

sumowaniem o tym, żeby "nie inwestować w broń tylko w leki", bo widzisz wszyscy nie chcą dobra Świata jako ogółu, większość z nas chce dobra dla siebie i swoich bliskich - jedno pośrednio wynika z drugiego, jednak jak sam zauważyłeś skoro już jesteśmy mrówkami to niewiele możemy zmienić i w rezultacie dbamy tylko o swoje.

@InyennTo się wyklucza. Bóg stworzył nas na swoje podobieństwo. Tak jest w biblii. Nie ma "innych". Chociaż swoją drogą, po co Bóg zrobił tyle gwiazd, planet itd.?

A skąd to wiesz, że Bóg stworzył nas na swoje podobieństwo. A co jeśli wszystkie rzeczy wypisane w bilbii nie są prawdą? Ludzie nawet do końca nie wiedzą ile jest planet w kosmosie, nie wiadomo co jest dużo dalej za układem słonecznym, ale to tak dużo, dużo dalej. Kto wie co tam znajdziemy, bądź co stamtąd znajdzie nas?

A skąd to wiesz, że Bóg stworzył nas na swoje podobieństwo. A co jeśli wszystkie rzeczy wypisane w bilbii nie są prawdą? Ludzie nawet do końca nie wiedzą ile jest planet w kosmosie, nie wiadomo co jest dużo dalej za układem słonecznym, ale to tak dużo, dużo dalej. Kto wie co tam znajdziemy, bądź co stamtąd znajdzie nas?

Kolego jestem wierzącą osobą, nie jestem katolikiem, tylko "wolnym chrzescijaninem" bo wierze w Boga i Jezusa Chrystutsa Boga, a nie we wiare, jakieś obrazki czy inne duperele.

Nie potrafie zaakceptować czegoś takiego jak spowiedź, biblia nic o tym nie mówi, księża zrobili sobie coś takiego dla własnych wygód do tego podają sie za tych wyższych, mysla że sa pośrednikami między Bogiem a ludźmi co jest jednym wielkim kłamstwem, Biblia dokładnie mówi o tym przeczytajcie (Dzieje Apostolskie 4,12.) Lub (Nikt nie przychodzi do ojca jak tylko przezemnie) czyli Jezusa Chrystusa.

A więc ludzie przez wiare katolicką nabrali przekonania że będąc księżem masz prace a nie, niesiesz dobra nowine o królestwie które się zbliża, obecnie żyjemy w czasach (początek czasów ostatecznych)

świat jest przygotowywany na przyjście Antychrysta kto ma pytania pisać GG:755661, muzyka, artyści, TV. Wszystko to jest we władaniu szatana który obecnie jest Bogiem tego świata, on wszystko przygotowywuje na przyjście aby zwieść jak najwiecej, nastepnie nadejdzie ucisk skączy się czas łaski i Bóg już przestanie przyjmować, bo błogosławieni Ci którzy uwierzyli a nie widzieli, Ludzie miałem kiedyś problem z paleniem trawy, papierosów bylem zniewolony brakowalo mi czegoś w życiu ale odkąd co poznałem pana Jezusa, nawróciłem się (przy nawróceniu dostajesz ducha świętego) wszystko się zmieniło, w jeden dzień bez 1 dnia terapi wyszedłem z wszystkich nałogów, moge życie nabrało sensu, czytam biblie jeżdże na nabożeństwa i inne zjazdy, moje życie nabrało sensu, a więc kolego jeżeli piszsesz że nie jesteś pewny że biblia to prawda najpierw ją zacznij czytać! bo Biblia nie jest zwykłą książką czytac ja poprostu WIEM że jest to prawda, wiem rówież że 2x2 jest 4 ale jestem jeszcze pewniejszy że to co pisze w Bibli jest prawdą, jeżeli nie uwierzyłeś i żyjesz z dnia na dzień, zrób to dziś aby nie zostać zaskoczonym przy momencie gdy ludzie zaczna być zabierani, POLECAM:

http://newworldorder.com.pl/film,Bylem-przestepca-Jezus-mnie-odmienil,786 - świadectwa coś jak moje.

- Final Events - Ostatnie wydarzenia według Proroctw Biblijnych

- Nowy Porządek Świata wg. Antychrysta

http://www.poznajprawde.net/aktualnosci/117-illuminati-kontroluja-przemysl-rozrywkowy.html - ILLUMINACI śiewcy zła i chaosu, oddaja dusze szatanowi w zamian za sławe i pieniądze najwieksze gwiazdy.

http://poznajprawde.net/aktualnosci/76-rihannalady-gaga-marionetki-iluminatow.html

- Prawda o muzyce TECHNO i DJ'ejach.

Proszę was ludzie jeżeli szukacie prawdy sprawdzcie te materiały, jeżeli poczuliście że to to i macie nadal wiele pytań oto książka która znajduje się na internecie, ja ją dostałem od pewnego "znajomego" przez nia się nawróciłem ponieważ jest piękna i odpowiedziała mi na wszystkie odpowiedzi! które miałem w głowie poprostu piękna!

http://www.zycietowiecej.com/download/jezus-naszym-przeznaczeniem/

Należy kliknąć "DO POBRANIA" potrzebny jest jakis abodobe reader chyba.

A więc jeżeli nadal macie zatwardziałe serca i nie uwierzyliście nie sprzeczajcie się, poprostu za 100 lat gdy umrzemy zobaczymy kto miał racje WY czy PISMO ŚWIĘTE.

Przepraszam Administratorów forum i innych użytkowników że zboczyłem z tematu :(.

Tutaj moja odpowiedź na temat dzwięków, rówież nie wiem co to, ale czytałem to:

http://www.andrzejstruski.com/articles_169_Informacje-naukowe--dowodem-na-slusznosc-teorii-Andrzeja-Struskiego-wyjasniajaca-powstawanie-dziwnych-dzwiekow-.html

http://www.andrzejstruski.com/articles_161_Pierwsze-na-swiecie-pelne-wyjasnienie-zrodla-dziwnych-dzwiekow-.html

.

Dziękuje za przeczytanie.

coś dla ucha RAP :)

http://www.youtube.com/watch?v=t5qaQH8epIQ

Twój post jest świadectwem na to, że palisz coś o wiele grubszego niż zielone. :D

@Yanglegend, ja natomiast w pełni popieram bols244, no może nie w pełni co do bibli, ale co do informacji którymi się interesuje, to BARDZO chętnie bym z nim pogadał na ten temat. Osobiście jestem zniewolony od dwóch dni, bo mam pracę -,-.

@Yanglegend, ja natomiast w pełni popieram bols244, no może nie w pełni co do bibli, ale co do informacji którymi się interesuje, to BARDZO chętnie bym z nim pogadał na ten temat. Osobiście jestem zniewolony od dwóch dni, bo mam pracę -,-.

Cała weidze która jest tutaj na świecie, dajmy na to osobowości są 4 każdy człowiek na ziemi posiada jedna z nich dajmy na to flegmatyk jest człowiekiem spokojnym można powiedzieć że pozbawionym agresji od takiego można się uczyć spokoju jego zaletą jest spokój ale wadą np. jest leniwy, biblia mówi o tym aby się odkrywać, miedzy innymi mówi przez to aby odkryć swoją osobowość, więc zrób mały tescik http://www.logos.warszawa.pl/test/ odkryj kim jestes, i zacznij budować zalety a eliminować wady, ta umjejętność połączona z Bogiem oraz czytaniem bibli zrobi z Ciebie człoieka nie nudnego dla ktorego chodzenie do pracy jest celem życiowym ale człowiekiem który ma w sobie pełno radości którą pragnie się dzielić zaczniesz rozumieć innych bo będziesz wiedzieć że osoba z którą rozmawiasz jest poprostu inna i coś innaczej rozumie, dajmy na to sangwinik nie potrafi słuchać ale dużo gada często dużo opowiada historyjek również lubi je koloroyzować co w efekcie końcowym opowieść jest kłamstwem, dajmy na to sangwinik pojechał na wakacje był na kajaku spotkał 2 osoby a opowiadając to po powrocie odbierzesz to tak jak by był na statku pasazerskim pil drinki itd.. a więc wiedz że osoba która tak lubi koloryzować jest nagwinikiem, jej wadą jest gadatliwość, nie potrafi słuchać w towarzystwie jest najgłosniejsza, teraz porównajmy do niej perfekcyjnego melancholika który często przez byle pierdołe lubi wpadać w depresje, np. melancholik wchodzi na impreze na 2 koncu sali słyszy że ktoś wypowiada jego imie on odrazu sobie myśli że ktośgo obgaduje trafi chumor i wychodzi przez co nie śpi noc bo myśli że nikt jej nie lubie, teraz wchodzi sangwinik słyszy swoje imie ktos go wypowiada na 2 końcu sali i odrazu myśli że ktoś o nim mówi same dobre rzeczy więc idzie tam pyta kto mówił jego imie zapoznaje nowe osoby itd... 4 osobowości to : perfekcyjny melancholik, towarzystki sangwinik, spokojny melancholik i energiczny choleryk.

A więc tak jak mówi bibia odkrywajcie się i miłujcie się nawzajem, miłować znaczy nie wytykać wad drugiego dodam że Polska ma tendencje do widzenia w drugim tego co w nim jest wadą, zamiast tego spróbujcie doceniać same dobre rzeczy, zbudujecie drugiego człowieka przez co będzie was lubiał i zawsze pomoc od niego uzyskacie, a więc przykazania Boże są takie złe ? pomyślcie sami! to co mówi biblia to nie ograniczenia życiowe ale rady na to jak żyć aby było pięknie i bezproblemowo! sorry za długa wypowiedź odkrywajcie się uczcie się siebie, polecam książkę osobowość + oraz czytajcie Biblie prosze was ludzie w tym jest życie i prawda.

Twój post jest świadectwem na to, że palisz coś o wiele grubszego niż zielone.

Skoro tak myślisz..

Ja za to myśle że twoj post jest świadectwem na to że brak w Ciebie wiary, prawdy.

Zacznij zastanawiać się nad tematem dlaczego jestem na ziemi, ja odbieram to tak że Bóg nas stworzył i pomyśl sobie jak on nas kocha? stworzył nas z miłością która kocha Boga, ale niestety świat jest światem szatana i tą miłość często wykorzystujemy w złym kierunku przez co kierujemy ją na narkotyki czy inne uzależnienia które pierwsze wyniszczają powoli ciało później twoją pozycje ducha, oddalasz się coraz bardziej nie przestrzegasz przykazań coraz więcej przez co masz problemów coraz więcej, kończysz z życiem.

Naprawde tego oczekujecie ludzie od życia? zabawy? proszę was zastanówcie się bo czeka na was lepsze życie w trzecim niebie, królestwo Boże dzięki niemu zapewne będzie możliwość odkrywania innych planet całej galaktyki przez wieczność poniważ takie to duże.

Naprawde ludzie życie z Bogiem jest lepsze, radość wypełnia Cię od środka, wszystko co się dzieje jest piękne, odrzuccie życie z szatanem.

Wiesz... nie każdy potrzebuje boga by żyć szczęśliwie. Serio.

EDIT: Post wysłał się dwa razy. Nie moja wina.