Ekipa do gry na nowym serwerze od 31 lipca

Sry...double post...niech jakis mod usunie ;)

Boty są bo skad by się brały te setki milionów kinah na allegro, ale jedno to mówić o botach, a drugie o tym, że połowa populacji to boty.

Taka jest prawda ;)

ktoś ogarnienienty powie czy jak kupie gold pack na serwr X to będę go mieć na koncie równiż na nowym serwie lub każdym innym ? czy tylko na postać

bo gold pack to jest stay abonament :D

Gold Packa bedziesz mial na kazda postac i nie wazne na jakim serwerze.

Gold pack idzie na cale konto.

czyli kupie gold packa na serwerze x na postać o nicku osiemnug :D

i automatycznie będe miec go na nowym serwie?

na waszym miejscu bym nie ekscytował się tym nowym serwerze ile tam może być osób 2 max 3k nie więcej po jakimś czasie i tak połączy się z innym. Na waszym miejscu zebrałbym ekipę taką jaką posiadacie teraz i zaczynacie wspólną grę załóżmy na serwerze Nexus i tyle. Posiadacie ok 10 osób więc to już jakiś początek a nowe serwery to i tak będzie nie wypał. Zrobicie jak będziecie uważać ale to nie ma największego sensu oczywiście to moje zdanie.

na waszym miejscu bym nie ekscytował się tym nowym serwerze ile tam może być osób 2 max 3k nie więcej po jakimś czasie i tak połączy się z innym. Na waszym miejscu zebrałbym ekipę taką jaką posiadacie teraz i zaczynacie wspólną grę załóżmy na serwerze Nexus i tyle. Posiadacie ok 10 osób więc to już jakiś początek a nowe serwery to i tak będzie nie wypał. Zrobicie jak będziecie uważać ale to nie ma największego sensu oczywiście to moje zdanie.

sam jesteś nie wypał nie rób tu offtopu jak na nexusie niema ludzi do gry to tu ich nie szukaj -_-

Sam sobie zaprzeczasz jeżeli nie ma ludzi na starych serwerach to tym bardziej na nowych pomyśl trochę logicznie zanim coś napiszesz. Po drugie nie gram w Aiona tylko domyślam się jaka jest sytuacja i jaka będzie na nowych serwerach. Pokaż mi grę gdzie nowe serwery dały wielu graczy ja osobiście takiej gry nie znam.

Sam sobie zaprzeczasz jeżeli nie ma ludzi na starych serwerach to tym bardziej na nowych pomyśl trochę logicznie zanim coś napiszesz. Po drugie nie gram w Aiona tylko domyślam się jaka jest sytuacja i jaka będzie na nowych serwerach. Pokaż mi grę gdzie nowe serwery dały wielu graczy ja osobiście takiej gry nie znam.

jak ja moge sobie zaprzeczać -_- to twoja pokręcona logika jest dziwna -_- , na starych niema to i na nowym nie będzie ....

każdy woli grać na nowym serwie niż na stary gdzie ceny są rzędu 100mln za potiona -_- .

więc to raczej ty pomyśli i jak nie grasz to po co sięwypowiadasz

rom

tibia

metin 2

@up oczy

Zgadzam się, nigdy ostatecznie nie grałem w Aion'a, a na nowym serwerze planuję - i tylko z tego powodu, że jest to nowo startujący serwer.

Myślę, że będzie więcej osób, którzy zaczną z tego samego powodu.

Uważam też, że znajdą się jednak osoby, które się przeniosą, Aion to nie jest L2, gdzie postać gridnuje się po 15/24 przez pół roku, żeby szkoda było zostawić tyle poświęconego czasu, by zaczynać od nowa.

Myślę, że serv wystartuje dosyć hucznie, potem odżyje z 4.0, a czy po mies dużo osób będzie wciąż grało - to już odrębna sprawa, bo będzie to jednak tak czy siak "odgrzany kotlet".

@up oczyZgadzam się, nigdy ostatecznie nie grałem w Aion'a, a na nowym serwerze planuję - i tylko z tego powodu, że jest to nowo startujący serwer.Myślę, że będzie więcej osób, którzy zaczną z tego samego powodu.Uważam też, że znajdą się jednak osoby, które się przeniosą, Aion to nie jest L2, gdzie postać gridnuje się po 15/24 przez pół roku, żeby szkoda było zostawić tyle poświęconego czasu, by zaczynać od nowa.Myślę, że serv wystartuje dosyć hucznie, potem odżyje z 4.0, a czy po mies dużo osób będzie wciąż grało - to już odrębna sprawa, bo będzie to jednak tak czy siak "odgrzany kotlet".

mi się tam anion spodobał zrobiłem konto próbne winiłem clerica którm zamierzam grać postać epicka do grindu i do grania 16 lvl heal 2k :D nie muszę potionów na hp kupować tylko na manę które robię ogarnąłem alchemie wiem gdzie i co się farmi od 1-99 bo mam alchemie i 2 zbieractwa na 99 , dalej to już bogaczy trzeba szukać jedna fiolka 10k :D ,

chyba że bard będzie leczący no ale i tak wole heala bo wiem jak nim ogarnąć :D

a i polecam kupic od 1 lvlu gold packa daje mega bonusy warte z 3-4k dias ( waluta is )

do 40 lvlu

znosi ograniczenia co do zbieractwa ( free ma tylko 150 roślinek dziennie)

to tyle a i latanie bardzo długie do alchemi potrzebne bo w kosmosie są surki i zbiera się mozolnie 20 na 2 min bo koczy się punkty latania a ładują się 1 min

Również mam zamiar pograć w Aiona na nowym serwerze. Trochę już w niego grałem - 60lvl wbiłem. Mój nr gg to: 5883626

Zagrałem troche na serwerze NA i muszę przyznać, że gra się świetnie. Zapraszam więc do gry z nami, na polski serwer raczej nie zawitam; gdyż tutaj sytuacja wygląda znakomicie. Obecnie mamy kilka 65lvli, brakuje najbardziej kleryka, gdyż takiego na max lvlu nie posiadamy w szeregach. Pingi z programem WTFast są bardzo niskie; mam słabe łącze 2Mb, a tak czy siak nie ma problemów z lagami na siege czy gdziekolwiek indziej. Populacja jest ogromna, nawet gdy hamburgery spią, w pandemonium można spotkać więcej graczy niż na EU w godzinach popołudniowych :blink: Kolejny plus to zróżnicowanie tej populacji, można spotkać ludzi zewsząd: Korea,Eu itd.

Zapraszam więc do gry po stronie asmo.

Nick w grze: Narkoza

server: Tiamat

Osobiście stwierdzam że nowe serwery do AION'a są po prostu niewypałem.Chcecie grać on nowa to zalogujcie się już na istniejący serwer i tyle po co czekać. Macie już zebraną ekipę to zróbcie tak jak kolega wyżej i na pewno będziecie lepiej się bawić niż na nowym serwerze.

Koledzy wyżej dobrze gadają jednak mam jedno pytanie: dlaczego asmos? ;)

A dlaczego nie ? :D Jakoś te postacie po solarium mnie nie ciągną do siebie ^^

Zorganizujmy ekipę na jakiś starszy serwer i będziemy po prostu wspólnie grać nie wiem osobiście wolałbym jednak serwery EU i może Nexus hmmm nie wiem. A Frakcja to już obojętna nigdy nie grałem "jasną stroną mocy" :P

Namawiam jednak do gry na US, o wiele więcej ludzi, o wiele więcej frajdy. Poziom wbija się bardzo szybko do tego mamy takie oto ułatwienia :

http://na.aiononline...-initiative.php

http://gameguide.na....an#AsmodianPath

Mamy już kilka 65lvli tak jak wspomniałem. Songweaver ( Vocalise ), Templar ( Narkoza ), Gunslinger ( Mocarna )

jak i kilka innych osób których nicków nie będę tutaj wypisywał gdyż nie wiem czy sobie tego życzą x) (ranger i drugi gunslinger)

65 lvl wbiłem w jakieś 11 dni intensywnej gry ( w czym 5 dni zajelo mi wbicie 60-65 gdyż wykonywałem wszystkie questy na nowych mapach :D )

Ogólnie exp za niebieskie questy w gelku został zwiększony, dodane zostały też growth questy ułatwiające wbicie capa.

W legionie jest teraz około 20 osób. Co do hejtu na lagi to jeszcze raz powtórzę, że to wałek (WTFast załatwia sprawę X) )

Zapraszam więc jeszcze raz do legionu Ciasteczka ! :rolleyes:

Biorąc pod uwagę rozmiar legionu nikt nie zostanie olany, każdemu podajemy pomocną dłoń; posiadamy też gościnnie kanał TS3 ( w miarę rozrostu legionu zapewne zakupimy swój :) )

Co do polskiego serwera boje się wyludnienia po 2-3 miesiącach gry, dlatego też zostanę przy wersji NA (która imo jest o wiele lepsza).

Subiektywnie uważam, że przyśpieszenie w 4.0 expienia to baardzo duży minus (jestem oldschool'owym grinderem) : P

Kumpel gra na NA Israphel i przysłowiowo pluje sobie w brodę przez lagi - gra tam tylko z jednego powodu - nie potrzeba Gold Pack'a do normalnego grania.

Ja pomimo wszystko startuję na naszym narodowym serwerze i mam nadzieję, że na forum wciąż znajdzie się kilka osób, którzy nie ulegli presji czekania i nadal planują grać na serwerze PL ... ? : )

Intrapersonalnie uważam, że granie w to samo MMORPG dłużej niż 4-5 mies (mówię o wakacyjnym koczowaniu typu 15/24) to masochizm. Jeśli serwer zdechnie po 2-3 miechach to dla mnie idealnie, bo nie będzie mnie ciągnęło (akurat po wakacjach akademickich, po których trzeba "zejść na Ziemię" - chociaż w moim przypadku, studiując m.in. astronomię to kiepska metafora : ))