A ja z wielką chęcią Cie przyjmę! Discord już leci na priv !
Ekipa na lata
Szczerze zachęciłeś mnie do spróbowania tego tytułu, więc z chęcią bym dołączył do ekipy o ile nie przeszkadza wam niewielki brak czasu na grę w tygodniu i zerowe doświadczenie z grą.
Tak jak wspomniałem tworzymy ekipę na lata, ArcheAge to core gildii, ale każdy potencjalny członek “inwestujący” swoją osobowość na rzecz gildii to cenny skarb Discord leci na priv
Cześć, można prosić o discorda?
Jasne już leci do Ciebie
To i ja bym poprosił discorda
Już leci
Czy dla fana paladynów tanków znajdzie się miejsce w AA?
Oczywiście zarówno w PvP jak i w PvE paladyn to niezastąpiona postać, a samych rodzai tanków jest ze 40
Wchodzę w to!
Nie grałem w AA ale mam dość szukania miejsca w świecie MMO, czuję że znalazłem dom
Ja też Discord leci na priv
Ja także chciałbym spróbować swoich sił w gildii oraz w grze.
Chciałem sprawdzić jak wygląda ten nowy serwer, ale nie mogę się na niego zalogować. Dziwne zważywszy na to iż konto stworzone zostało jakoś w 2016r.
Musisz zrobić nowe konto żeby zagrać na nowym serwerze.
Jestem zainteresowany ale mam nadzieję ze miejsce dla całkowicie nowego gracza AA się znajdzie Kiedys ograłem kilka mmmorpg ale powiedzmy,że tego starego typu…
Zainteresowałeś mnie swoim pomysłem, trudno mi było zostać w jakieś ambitniejszej grze MMORPG na dłużej ( może przez brak ekipy). ArcheAge pobrałem chwilę pograłem i wydaje się dość ciekawą gierką. Chciałbym prosić o Discorda jeśli jest miejsce
Też poproszę Discorda na priv, wieczorem postaram się ściągnąć AA.
Grałem w Archeage’a przez jakieś 2 lata i właśnie myślałem nad powrotem za jakiś miesiąc, jak jeszcze wtedy będzie aktywna ekipa to z chęcią dołączę
Takie pytanie, dla znających się, jakiego sprzętu (broń, pancerz) powinienem używać grając jako Doombringer?
Kwestia tego jaki styl rozgrywki preferujesz