Euro2012

ja to słyszałem, że Pep nikogo nie trenuje : >

Obraniaka powinni wy***rdolic

Koniecznie!

Z zasady tak wyszło. Z grekami : pierwsza połowa dobra - druga zła, z rosjanami: 1-sza zła. druga dobra. Więc po pierwszej, dobrej połowie w czechami wiedziałem co będzie.

Graliśmy jak Nigdy skończyliśmy jak zawsze ..... idę do sklepu kupię stos Browara i obym dzisiaj nie spotkał żadnego Czecha.

Kolejny trener/selekcjoner, kolejna nowa kadra. Kolejny przejabany turniej. Piszę jak będzie...

obym dzisiaj nie spotkał żadnego Czecha.

Jak można coś takiego napisać? A to i tak wyważona reakcja... Na FB widzę pełno statusów "J***ć Czechów" i "Huraaa, Ruscy nie wyszły z grupy". Taka projekcja frustracji z powodu nieudolności (czy tam pecha) naszych piłkarzy na cały naród przeciwnika to nonsens. Dajcie spokój tym kompleksom i bierzcie przykład z Irlandczyków. Oni przynajmniej zostaną zapamiętani jako wspaniali kibice, a nasi?

Te gwizdy za każdym razem gdy przeciwnik jest przy piłce to porażka. Co oni chcą osiągnąć?

Nie miejscie pretensji do pilkarzy, bo wydaje mi sie, ze to jedni z najlepszych, jakich mielismy w ostatnich latach. Niezle pokolenie i do tego mlodzi, bedzie jeszcz e znich pociecha.

wy***rdolic, wy***rdolic wszystkich! Do uslyszenia.

W chyba 2003 Polska była ok 50 miejsc wyżej w rankingu. Takie info :)

Dzz, napisałeś piłkarzy. Tak to prawda - piłkarze są, ale drużyna dupna. Co z tego, że osobno w klubach odnoszą sukcasy jak na boisku im nie wychodzi. Jak napisał Warcraft Obraniaka trzeba było zmienić nawet przed meczem jako, że grał na pomocy powinien być lepszy. Psuł wszytkie piłki jakie miał(no moze 99%). Tak, tak wiem. Teraz stałem się ekspertem, ale każdy mówi/pisze to co widział.

W chyba 2003 Polska była ok 50 miejsc wyżej w rankingu. Takie info Dzz, napisałeś piłkarzy. Tak to prawda - piłkarze są, ale drużyna dupna. Co z tego, że osobno w klubach odnoszą sukcasy jak na boisku im nie wychodzi. Jak napisał Warcraft Obraniaka trzeba było zmienić nawet przed meczem jako, że grał na pomocy powinien być lepszy. Psuł wszytkie piłki jakie miał(no moze 99%). Tak, tak wiem. Teraz stałem się ekspertem, ale każdy mówi/pisze to co widział.

Co wy z tymi graczami... przeciez my nie mamy pilkarzy na europejskim poziomie poza tymi 3 sredniakami EUROPEJSKIMI z borussi nie mamy nikogo.

Smuda mówi że rezygnuje, czas szukać nowego trenera... Ale jak dla mnie najlepszą rzeczą jaką możemy zrobić dla polskiej piłki tuż po Euro jest zrobienie porządku z PZPN. Bez oglądania się na UEFA i FIFA. Dopiero po wywaleniu tych mafijnych cwaniaków możemy zacząć myśleć o odbudowaniu reprezentacji.

Smuda mówił, że odchodzi nieważne jaki wynik EURO już od dawna. Obraniakowi szło jako tako. Za to Murawski - przez niego padło gol, dostał niepotrzebnie kartkę przez co już nie mógł tak atakować. Powinien od razu zostać zmieniony. Do tego Dudka który też faulował za dużo. Cała druga połowa była do d*py. Ciągle traciliśmy piłkę, Czesi nas bezustannie atakowali. Nasza reprezentacja jest mistrzem w niestrzelaniu goli przy akcjach gdzie gol powinien być i nie chodzi o dzisiejszy mecz tylko, ale o wszystkie trzy.

Ci, którzy narzekają na kadrę są idiotami i powiem krótko - wstyd mi, że dzielę z wami barwy narodowe, pieprzeni malkontenci.. Akurat pierwszy raz od bodaj 15 lat dało się patrzeć na grę naszych. Wdzięczny jestem całej drużynie i Smudzie za widowisko i mam nadzieję, że nikt głowy (w przenośni) za tą porażkę nie straci, bo wszystko jest na dobrej drodze do tego, żeby nasi zaczęli wygrywać. W końcu widać było jakieś zgranie, jakiś pomysł i kontrolowanie sytuacji. Jestem usatysfakcjonowany, chociaż pozostaje niedosyt, bo Rosji spokojnie mogli drugą bramkę władować.

Rosji mogli bramkę władować, Grecji mogli bramkę władować, Czechom mogli bramkę władować. Taka prawda.

Czechom nie mogli, chyba że w pierwszej połowie, ale niestety się nie udało. I to był pech, bo była wyraźna dominacja naszych. W drugiej połowie dla odmiany ostro dawali ciała i słusznie przegrali.

No w drugiej bez komentarza. Prawda jest taka, że mogliśmy wygrać wszystkie 3 mecze gdyby okazje chociaż w jakiejś części byłyby wykorzystywane.

Dokładnie. Grali ładnie, ale byli CHOLERNIE nieskuteczni. Szczególnie Lewandowski. ; /

jak dla mnie wstyd i zażenowanie, jastem tak zły na nich... Ogólnie najwiecej ciała moim zdaniem dał smuda, wiedział, że to mecz o wszystko i zamias wystawić minimum 2 do ataku to został przy lewandowskim który w 3 spotkaniach w ogóle się nie popisał i myślał, że tylko nim wygramy mecze ? Taka prawda, że gdyby nie Błaszczykowski to z ruskimi też byśmy przegrali. Zmiany też zawalił, Murawski który nic nie pokazał w tych meczach grał dalej ? Czemu nie wpuścił oo drazu po stracie gola z 3 nowcyh żeby wpompować świeżą krew na boisko i popchnąć wszsytko pod bramke przeciwnika... Gratulacje dla Czechów bo to oni pokazali, że cwierćfinał im się należy bo dali ciała tylko w meczu z rosją

Klątwa Piechniczka.

jak dla mnie wstyd i zażenowanie, jastem tak zły na nich... Ogólnie najwiecej ciała moim zdaniem dał smuda, wiedział, że to mecz o wszystko i zamias wystawić minimum 2 do ataku to został przy lewandowskim który w 3 spotkaniach w ogóle się nie popisał i myślał, że tylko nim wygramy mecze ? Taka prawda, że gdyby nie Błaszczykowski to z ruskimi też byśmy przegrali. Zmiany też zawalił, Murawski który nic nie pokazał w tych meczach grał dalej ? Czemu nie wpuścił oo drazu po stracie gola z 3 nowcyh żeby wpompować świeżą krew na boisko i popchnąć wszsytko pod bramke przeciwnika... Gratulacje dla Czechów bo to oni pokazali, że cwierćfinał im się należy bo dali ciała tylko w meczu z rosją

szkoda, że z Czechami mieliśmy zagrać najlepiej, a zagraliśmy najgorzej

Piszczek zawiódł z Knedliczkami, Boenisch także, Murawski nieporozumienie, Lewandowski nic nie zrobi 1vs4, gdy nie ma nikogo do pomocy, Kuba zawiódł mnie najbardziej i to we wszystkich meczach, tylko dwa razy widziałem rajdy aka z Borussi

Najlepsi? Tytoń, Perguis i Polański, czyli dwóch - notabene - farbowanych lisów pokazało najwięcej ambicji i walki.

Smuda out, niestety. Nigdy nie będę zwolennikiem "zwalniania" trenerów po jednym blamażu, ale Smuda nie potrafi się wysłowić, nie potrafi OBIEKTYWNIE patrzeć na boisko. Wpuszcza Brożka, który nie nie wnosi, trzyma Murawskiego, Grosika wpuszcza w 3. meczu, szkoda gadać.

No nic, od września nowe emocje z Em MŚ 2014.

Niemniej, dziękuje za emocje, których nie doświadczę pewnie przez następne dwa lata.

Brak słów narzekacie na drużynę młodych i obiecujących piłkarzy, drużynę która dopiero została ulepiona z gliny ale nie utwardzona, stworzona dosłownie od podstaw w niecałe 2 lata. Nie podoba wam się ich gra to sobie zobaczcie jak polscy piłkarze(dziadki) grali jeszcze parę lat temu potykając się o podaną piłkę, ba o własne nogi nawet. Ciągłe pokładanie się na ziemi i wymuszanie fauli, zero wirtuozerii, zero zgrania, totalna porażka.

Nowa drużyna bardzo mi się podoba, potrafi grać brakuje im jedynie doświadczenia i celności(a może to jednak było szczęście). Panowie powinniście być dumni i cieszyć się tym co pokazali, że dali nam tyle pięknych chwil i emocji, że dla nas tak wiele z siebie dali, dali co mogli. Od awansu dzieliło nas naprawdę niewiele, w każdym meczu mieliśmy więcej sytuacji strzeleckich niż przeciwnik. Niestety wygrywa ten co strzela gole a nie ten kto gra lepiej taki jest sport - niesprawiedliwy i dlatego chcemy go oglądać.