FOnline Reloaded - Legion IV

Siemka też planowałem z kumplem(oboje rocznik 89) założyć gildie ale skoro już macie Mam dwie postacie - jedną nastawioną na barter +150 i repair +100 i profeska ranger. Druga to żołnierz Troszkę już pograłem - postacie +10 lvl / w posiadaniu niewolnicy i profesja na małe bronie Pozdro

Wysłałem info o ts'ie, widzimy się na pustkowiach! ;]

Takie pytanie :) Na jaką bazę tym razem zbieramy? :) Jaki jest koszt :) i Jakie materiały są potrzebne?? ( Czy serwer FOnline działa? czy to w szkole mam aż tak słaby internet? :P )

Outpost - 300 junka, 250 drewna (chyba już nawet jest), 15 metal partsów, 10 electronic partsów.

Także najbardziej kłopotliwy jest z tego wszystkiego junk, ale z 60 chyba już mamy.

Baza jest już kupiona? :) To najlepsza możliwa baza? Jak by mi tylko tutaj gra działała to bym poszukał materiałów... Ja powinienem mieć z jakieś 15junków...

Jeszcze nie, nie spamujmy w temacie rekrutacyjnym. ;]

Bu, widze, że usunięto podforum dla naszej sekty - może Dzz coś naprawi. :P Musimy go ładnie poprosić chyba - to będzie gdzie spamować.

Chętnie bym pograł z wami, ale jestem totalnym newbie jeśli chodzi o FO dziś ściągnę i może czegoś się nauczę. Poproszę o info o TS'ie :)

Witam. Poproszę o adres Tsa, z checią pogram z wami, grałem w F1 i F2 a w FO zrobilem kilka postaci ale muszę przyznac że początki są trudne potrzebuje kilku porad od was chłopaki. thx

Witam

zagralbym rowniez z wielka checia z wami mimo iz jestem totalnie zielony w fallouta :) prawie zdjelo mnie 5 mrowek w 1 walce xD

Tak btw. serwer działa tylko w ustawieniach trzeba nowe ip ustawić. A co do bazy do mamy 200+ junka

dolanczam , bede w pznych godzinach wieczorny . Zobaczymy czy gra podejdzie . Nie mialem nigdy do czynienia z Falloutem , jednak urzekl mnie klimacik

testttt1.png

Co myślicie u buildzie dla craftera + big (lub energy, zależy czy warto) weapon

ST 5, PE 6, EN 6 CH 3 IN 7 AG 10 LK 3

Perk Small Frame, drugi wolny

Skille to big/energy gun, outdoorsman, science

small frame =/= crafter

Co myślicie u buildzie dla craftera + big (lub energy, zależy czy warto) weaponST 5, PE 6, EN 6 CH 3 IN 7 AG 10 LK 3Perk Small Frame, drugi wolnySkille to big/energy gun, outdoorsman, science

Ja bym nie szarżował z INT, bo nie ma lvl capa, więc skill pointy nie są później problemem. reszta ok, jak big guns to by sie sił troszke wiecej zdało.

Dalej żyjemy i prężnie działamy na pustkowiach, kogo ostatnimi czasu brakuje? Doktorów ! :]

Kilka screenów:

Nowa baza, jest spora i ma kilka budynków i zagrodę krówek, tutaj moje mieszkanie w centrum :P

tt2.jpg

Dobrze uzbrojony przechodzień wpadł niefortunnie na obszar naszego bytowania i...

tt1.jpg

szukam klanu, gram dopiero od kilku dni i nudzi mi się samemu

Oto czego mozna sie dorobic przemierzajac pustkowia :D kradziez samochodu? raczej nie jesli ktos umiera to przedmioty juz do niego nie naleza no ale wkoncu to ciezkie czasy

2MJ9LbH.jpg

Slashy bogacz teraz się rozbija po pustkowiach autem, jak wielki Pan. ;]

szukam gangu troche nudno samemu jest, jestem Sg/Craft armor 2 Sg 2

Chętnie bym pograł, lecz nigdy nie grałem w Fallouta na singlu, wiec z deczka nie ogarniam.

Jeżeli chce wam się tłumaczyć komuś wszystko od początku, to chętnie się przyłączę.