Można prosić o namiary na TS - a ? Chętnie zagram, grałem w Fallouta Tactica, .
FOnline Reloaded - Legion IV
Witam. Chętnie z Wami zagram, potrzebujecie kogoś konkretnie? Mogę zrobić doktora tylko podrzuć jakiś build bo nie ogarniam zbytnio, dodatkowo wszystko po angielsku :/
Teraz raczje potrzebujemy typowych osiłków/żołnierzy - silne buildy pod combat. (snajperzy, big gunerzy, etc.)
I tak pewnie ludziki zrobią jeszcze dużo i dużo postaci, ponieważ satysfakcji z gry nie odczują
A tutaj ja się popiszę moim talentem w tej grze Oczywiście to moja 4 już postać xD I dalej nie czuje żeby to była ta jedyna xD

Oczywiście to nie tak, że poszedłem najpierw po skrzynkę... Tylko gra mnie tak "uwielbia" ( tak wyklinam, ewentualnie się staram xD ) Tylko ja tam zacząłem bitwe
Jednak te 8 Szczęścia nic nie daje XD A do tego byłem sam
Więc na przyszłość muszę zapamiętać, żeby chodzić z kimś na tzw. "przygody", bo możliwe że bym przeżył
Oczywiście zapraszam do wspólnej zabawy
E tam Adin ja Ci zazdroszczę buildu, sam się mocno zastanawiam czy nie zrobić postaci pod energy weapons. Btw. chadzaliśmy koło San Francisco i w mieście można dość tanio kupić plasma rifle, było też do kupienia ponad 1000 tej lepszej amunicji - z tego co wiem, w ogóle u tego NPC się te ammo respi.
1 Mardock vs 4 Nie-madrocków

Nowe wcielenie Mardocka, zamachowiec z granatami.
Z serii, nie denerwuj górnika przy pracy:

Yanglegend czy tam Mardock ( już sam nie wiem jak mam do Ciebie mówic ) To prawda robisz rzeźnie tymi swoimi granatami xD Ale przez to niszczysz armory, wiesz ile będzie Cie to kosztowac? Ja wszystkie koszty podliczam, nie myśl że zapomniałem xD A i chyba dzisiaj złapie twój granat Ja po prostu Lubie to
Gra się coraz lepiej Zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnego zwiedzania pustkowi Fallout
Nowe wcielenie Mardocka, zamachowiec z granatami.Z serii, nie denerwuj górnika przy pracy:
Oj tam poprostu marnie ubrany przeciwnik. A tak do konkretów to chętnie z dwoma kolegami wbijemy do was na ts'a jeśli można:D
A można, można Marnie ubrany? Każdy armor jest tutaj cenny, bo może Ci uratowac zycie
a może to był Metal Mk.II ?
A tak po za tym Mardock lubi częstowac przeciwników swoimi granatami. Taki z niego dobry człowiek xD Nawet ze mną się podzielił
tak mnie bardzo szanuje i lubi xD
Namiary na ts'a wyslane na PW. Zapraszamy A tak jeszcze zapytam
Pod co robione postacie?
Oj tam poprostu marnie ubrany przeciwnik. A tak do konkretów to chętnie z dwoma kolegami wbijemy do was na ts'a jeśli można:D
Mały jest ten świat, owczywiście zapraszamy.
Coś wczoraj mieliśmy szczęście do natykania się na siebie.
Najpierw kopalnia, potem Broken hills, a na końcu znowu kopalnia. ;P
Też bym prosił o IP TS3 z chęcią spróbuje swoich sił w tej grze .
Poszło
Ja z Slashy Miła zabawa
I martwi przeciwnicy xD

Zapraszamy wszystkich chętnych do gry Im nas więcej tym lepiej
Szkoda, że Cie później nie było, bo raidowaliśmy bazę super-mutantów. Całkiem zacna to rozrywka, chociaż nie znaleźliśmy niczego mega wyjątkowego niestety ( mimo, że był Byciu ).
Ja mam pytanko odnośnie tej gry: czy taki przeciętny casual miałby jakieś szanse zaistnieć czy muszę spędzać biliony godzin, aby być na prawdę dobry? Chodzi mi głównie o PvP
Wyexpienie postaci na lvl, na którym dostajemy ostatnie perki i hp (24) to kwestia tygodnia spokojnej gry, jak się już wie co się robi. Później zostaje już kwestia ubrania się, jakbyś grał w zorganizowanej grupie to też nie problem. Później zostają już tylko endgame'owe sprawy jak implanty, wycraftowane przedmioty z dobrymi bonusami lub jakieś znaleźnie bardzo rzadkie relikty, ale tak na prawdę i bez tego jesteś w stanie bardzo dużo ugrać przy dobrym buildzie i ekipie.
Nasza sekta, craftuje najlepsze możliwe armory, wszystkie big gunsy - obecnie polujemy już tylko na blueprinty sniper rifle i plasma rifle, i właściwie pod względem craftu będziemy już mogli robić wszystko.
No niestety w godzinach w których wy sobie urządzacie rajdy. Ja grać nie mogę xD
Tak jak powiedział Yanglegend, to zależy czy Ci się chce Ja swoją postać wyexpiłem w nie całe 2 dni do 20 poziomu, a z ekwipunkiem jest łatwo, jeżeli się współpracuje ( miałem bardzo dobry, lecz gra mnie tak uwielbia że musiałem zginąć xD )
Jeżeli masz ochotę spróbować Zapraszamy
Coraz bardziej jestem przekonany co do wypróbowania tego tytułu, ale jestem ciekaw jak ma się PvP? Jest jakoś bardziej zorganizowany czy ogranicza się do open PvP world'a?
1. Open PvP, wszędzie, jest kilka miast strzeżonych przez NPC, ale to nie znaczy, że jesteś tam bezpieczny.
2. Hot-spoty, na mapie jest wiele niebezpiecznych miejsc, w które wręcz trzeba się wybierać - chociażby wydobyć rzadkie surowce.
3. Walki o kontrolę nad miastami, większe bitwy o kontrolę i nagrody za posiadanie miasta. Narazie jeszcze nie mamy w tym doświadczenia, ale powoli struktury sekty rozsrastają się na tyle, żeby zacząć działać i na tym obszarze.
Także nabór nowych żołnierzy jak najbardziej trwa! Dołącz do nas i przejmijmy kontrolę nad Światem (albo chociaż nad Gecko) razem! :]
Spróbowałbym sił w tej gierce mógłby ktoś zarzucić numerem IP do TSa?