Takie buty powiadasz... Dużo jeszcze mamy żołnierzy w zamku?
GRA BOGÓW S4 (by vanziom)
Niech policzę:
1
2
3
4
15
25
..
...
.....
.....
Sporo jeszcze zostało;D
A więc niech tak się stanie powiedział jasnowidz i wyruszył..
Jego armie długo szturmowały monopolowy.. Wynik tej wojny niestety nie jest znany...
@Niewiaro
Miejsce akcji czyli zamek było zachcianką vanzioma
Jak się nudzi w zamku , to zawsze można wyjść i się przewietrzyć
Monopolowy został zdobyty. Wrogowie powieszeni, prowiant zarekwirowany;D
Wciąż zastanawiam się nad tym typem Deimonda i nie potrafię tego do końca zrozumieć. Dlaczego on?
Rycerz - +1
Bo zagrywa wiernego Bogu Karthasa z sezonu Mighta*xd
Prowokacja z statusem, tytułem oraz avatarem( Zaraki jak ktoś wie o co)
Czyli mamy tak z jednej strony wierny Bogu(Karthas u Mighta), a z drugiej prowokacja profilowa.
Masz inne pomysły czy kolejny dzień będziecie czekać na zbawienie?
Ja pier**lę nie mogę avka sobie zmienić, jeśli to jest podstawa do tego aby mnie ud***ć to gratuluję za inteligencję. Po prostu szukałem avka sobie, a że siedzę na ch*j... laptopie i nie mogłem odpalić photoshpa cs3. W necie szukałem ruchomego obrazka z zarkai kenpachi, jednak nie mogłem znależć. Więc wstawiłem na chwilę tamtego avka, ale też mi zbytnio nie przypadł do gustu. To tak samo można zagłosować na omegę bo grał cały dzień w aow .
Moje wnioski są proste jak dla mnie na dzisiaj Kart jest czysty i niewiara. Zakłosowałbym na bud. Ale wtedy by było głos za głos, tym bardziej iż kat jest pewny iż jest dobry.
Tu nie chodzi o sam avek ;D
Bo zagrywa wiernego Bogu Karthasa z sezonu Mighta*xd
A masz coś przeciwko iż jestem wierny panu.
Prowokacja z statusem, tytułem oraz avatarem( Zaraki jak ktoś wie o co)
Robię sobie avka, juz mam trzy, tylko nie wiem jak zmienić rozmiar gifu.
Czyli mamy tak z jednej strony wierny Bogu(Karthas u Mighta), a z drugiej prowokacja profilowa.Masz inne pomysły czy kolejny dzień będziecie czekać na zbawienie?
Profil mam cały czas ten sam, status w profilu tak samo, tytuł użytkownika tak samo.
A nie co ja pieprze, nie rób tego xd
No nic, źli graja pasywnie, czyli trzeba szukać właśnie w tym miejscu;D
To kto pierwszy zgłasza się na fireballa ?
Będę celował w tych co siedzą cicho xd
Tak czytam, czytam, myślę i doszedłem do wniosku że niektórych ładnie poebao....
Pogodzony jestem sam ze sobę. Jeśli chcecie abym dzisiaj umarł zrobię to zgodnością, nie płacząc, nie żaląc. Tylko smutno mi, iż kończę w taki sposób, poszlakami kat. Zero wniosków, zero dowodów, bo jam zwyczajny robak pośród kojotów.
Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli (J 20,29). Amen.
DeimonD, nie martw się, odegrałeś dużą rolę ;D Nawet nie wiesz jak bardzo dużą ;d
Pamiętaj że jeszczę mam prawo oddać jeden głos, malutki głos człowieka biednego.
Okej, ale to już nic nie zmieni;D Nawet nie wiesz jak bardzo nam pomogłeś ;D
Według mnie cała sytuacja jest idiotyczna, znowu Karthas robi z siebie wielkiego guru (dopóki znowu ktoś go nie przejmie ), zabija wszystkich naokoło wysyła dziwne obrazki na PW. Człowieku zabijasz sens tej gry, tu nie chodzi o to żeby zabić wszystkich ludzi którzy nie grają z tobą, tylko o to, aby znaleźć w postach co co wskaże kto jest demonem a kto nie. To może od razu zróbmy tak, że Wszyscy głosują na siebie nawzajem, żeby mieli po 1 głos każdy oprócz Karthasa i w tym wypadku Niewiary. Zakończmy grę dzisiaj i dajmy sobie z tym spokój bo to zaczyna mieć coraz mniej sensu.
drugi dzień i mam zginąć z ręki kat. No znowu, drugi sezon i to samo, tylko tam było po trzech dniach, a tu po 2. Bravo. Znowu robi to samo, kat rządzi reszta podąża jego głosem, i tak dalej wkurzające i prawdziwe.
Więc co ja mogę zrobić odmówić ostatnią modlitwę, po tylko mego ducha mogę powierzyć naszemu panu.
Więc :
Pan jest moim pasterzem:
niczego mi nie braknie,
pozwala mi leżeć
na zielonych pastwiskach.
Prowadzi mnie nad wody gdzie mogę odpocząć,
orzeźwia moją duszę.
Wiedzie mnie po właściwych ścieżkach
przez wzgląd na swoją chwałę.
Chociażbym przechodził przez ciemną dolinę
zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną.
Kij Twój i laska pasterska
są moja pociechą.
Stół dla mnie zastawiasz
na oczach mych wrogów;
namaszczasz mi głowę olejkiem,
kielich mój pełny po brzegi.
Dobroć i łaska pójdą w ślad za mną
przez wszystkie dni życia
i zamieszkam w domu Pana
po najdłuższe czasy.
Nie chcę umierać tak głupio, ale pomocy nie ma. Mego ducha powierzam tobie panie, jeśli mam zginąć chciałbym śmierci chwałej, a nie przez wzgląd na jednego człowieka. Chciałbym móc umrzeć w walce. Mam swego Pońcusza Piłata, wydany wyrok na mnie, tylko dlatego iż me serce nie zostało skażone, wypaczone. przez zło. Ani na chwilę, nie odwróciłem od ciebie wzorku po jam imię robak przyjął, i taką rolę mi powierzyłeś chociasz fałszywi prorocy zjawili tutaj aby śiać chaos i zniszczenie. I cieszę, za ten jeden spędzony dzień tutaj. Więc dziękuję ci za to, że byłeś przy mnie na dobre i złe. Wczoraj wskazałeś mi drogę, a dzisaj muszę kończyć swój żywot.
Amen. Budzioch, Rexin, Omega, Niewiara. Resztę najchętniej bym spalił choćby i za to, że nie graja xd
Mówisz o szukaniu prawdy w wypowiedziach? Jakich? Gdzież one są ;D
Btw. Popatrzcie tylko jak trzymam was w strachu, to także chcę wam uświadomić, nawet gdybym był zły to z wami gra jest prosta. Nie ważne jak grasz i kim grasz, opcję są dwie, albo wybijam najlepszych albo zabijam aktywnych.
Nie myślicie sami, zostawiacie mi pole do dominacji ;D
Wystarczy, że trochę postraszę i najchętniej każdy uciekłby do króliczej norki ;d
Grajcie ludzie albo was wszystkich spalę ;D