Mnie nie wkurzyło że kat zagłosował na mnie. Tylko wnioski jakie wysunął. Podał trzy powody dla którego jestem zły dla niego. Więc nic sam nie zdziałam, ale po stronie zła też nie stanę i do końca mój duch jest z panem. Pan mnie kieruje drogą i prawdą, wiedzie mie ku dobremu. Dowód jest od kat, iż zmieniłem avka. Tylko iż pan do mnie przemówił, i jego głosu posłuchałem, bo nie zrobię niczego wbrew jego woli.
GRA BOGÓW S4 (by vanziom)
Były dwie opcje usunąć aktywnych(ciebie Zena, albo skupić się na ukrytych)
Bo co jak co, ale źli graja tak samo xd
I teraz mam wyczyszczone całe przedpole. Aktualnie dzięki moim hardcorowym akcją mam 4 sprzymierzeńców, którym mogę na 100% ufać.
Wystarczy grac twardą ręką, straszyć prowokować zabijać.
Budzę kontrowersje, emocję, a wy lecicie do tego jak muchy na lep ;d
Jeżeli ktoś mówi, że można tu grac poprzez szukanie podejrzanych wypowiedzi bez prowokacji, to jest z dużym błędzie.
Mogą wam wytypować osoby które spokojnie mogą być złym, a prędzej zostanę papieżem niż po wypowiedziach wpadniecie na nich;D
Bo graja 1 wypowiedz , mało kontrowersyjna i koniec.
Spaceruje se po zamku. Jak cos to ja przewaznie jestem od 15 00 do 21 00
Ja nie kat. Mój pan nie pochodzi z tego świata, a tyś nie jest bogiem na ziemi. W piśmie napisane iż trzeciego dnia zmartwychwstał.
Tylko popatrzcie jak w każdym sezonie, źli siedzą cicho, tylko czasem coś powiedzą.
Gracie pasywnie moi mili, albo was ruszę straszeniem, groźbami, paleniem.
Albo w każdym sezonie będzie tak samo, baa w tym jest jeszcze gorzej bo wszyscy siedzą cicho.
I mam bardzo mały wybór;
palić aktywnych
palić pasywnych
Popatrzcie tylko kto poza Deimonem albo Zenem mógłby być podejrzanym, tylko ja;/
na resztę nie macie nawet małego pierdnięcia dowodu.
Pasywna gra w ch*j.
Spal siebie, tak będzie lepiej dla wszystkich. Idę się napić, bo nie mogę z wami wytrzymać.
Wczoraj wywnioskowałem, czemu rzuciłeś kulę na zand. I podałem argumentację, a rzucając na prawo i na lewo ogniem, czujesz jak się jak bóg. Tylko ta moc została ci nadana z góry, ale nie masz prawa zabijać niewinnych według swego uznania.
Grasz aktywnie. Przykro mi;D
byczek, popatrz tylko jak was łatwo podejść, wystarczyło każdemu wysłać termin, a już nerwy puszczają xd
Bo taką rolę dostałem od pana, ja jestem robak, ale robak zawsze może przemienić w motyla, bo dopóki tu jetem mam po stronie pana.
Hmmm ... nie bierzesz pod uwagę, iż nie każdy ma czas aby grać? Znowu będe posadzany o złego tylko dlatego, że piszę 2-3 posty dziennie i w dodatku nie uczestniczace w waszej zabawie - ciężko nadażyć za wami kiedy spamujecie przez 11 stron, po czym ty palisz randomowego człowieka ;o .
Może poprostu zwolnijmy? Nie znam sie na anime - w zwiazku z tym nigdy nie będe wiedział kto jest zły? Bez sensu.
Budzioch wyglada mi podejrzanie ...
Ja z kolei nie zgadzam się z wami. Sądzę iż głosy na DeimonDa poszły zbyt wcześnie, zaś powody z d*py. Tak widzę to ja.
Coffe xd Jak bardzo się mylisz, ale niech będzie ;D
Tak Karthas, puszczają mi nerwy bo jak widzę takich ludzi ja ty to mnie kurw* krew zalewa.
Teraz czuję silnego ducha, gram bo pan tak chciał, zostałem dopuszczony do gry tylko wtedy gdy nie będę afkował.
Cieszy mnie to;D Prawdziwy Inkwizytor, wk***iał. Jeżeli jest inaczej nie mogę nazywać się Inkwizytorem ;D
Afkujesz-źle
Jesteś mało aktywny-źle
Jesteś nadaktywny- źle
Do deimonDa nic nie mam a przypie*dalam się dla samego faktu przypie*dalania się...
@Up tylko już nie jesteś inkwizytorem ;p
No właśnie - ja dalej nie rozumiem tej akcji z Deimondem. My się tu kłócimy a zło knuje jak się nas pozbyć ;o
Karthas znowu chce kontrolować przebieg rozgrywki , dziwne to, że Niewiara neguje jego zdanie skoro jest w kregu zaufanych Karthasa Wielkiego ...
Dostałem wiadomość, na prywatny, i teraz nie wiem co o tym myśleć. Jeśli teraz zamilknę i wyrzeknę pana, to teraz moja śmierć pójdzie na marnę. Kat. Tak samo bym mógł powiedzieć o tobie, iż jesteś zły bo zmieniłeś styl gry. Ja tylko jestem wierny jak pies swemu panu.
Mag Bitewny to to samo co Inkwizytor ;d
Kocham ta robotę:
Inkwizytorzy podczas Świętej Inkwizycji nie czekali na rozwój wydarzeń, oni sami nim kierowali.
Torturowali i zabijali na Chwałę Pana, "Pan pozna swoich"
Nie będę czekał, aż ruszycie szanowne dupska.
Jeżeli trzeba będę kłamał, jeżeli trzeba zabije niewinnych.
To moje brzemię i moje poświęcenie.
Nie musicie mnie rozumieć, macie pragnąc moje śmierci, macie się mnie bać, macie ginąc w płomieniach wołać do Pana.
Jeżeli trzeba posunę się do każdej okropności, spale każdego.
Teraz dopracowałem postać, macie mnie nienawidzić.
Kto zaczyna mnie choćby lubić, kto zaczyna mnie rozumieć, kto przestaje mnie przeklinać. Ten jest zgubiony.
Narodziłem się po to aby nieść gniew.
I ciesze się, zaprawdę powiadam wam "Czujcie do mnie Nienawiść"
Tak tylko, przez ciebie pan traci swoich wyznawców. Więc jeśli masz opcję zabić niewinnych, aby wygrać za wszelką cenę, to to jest pycha. Bo nie będzie kto miał modlić, wielbić pana naszego. Więc co niewinny człowiek ma ciebie obawiać bardziej niż gniewu stwórcy. Kto ci dał takie prawo ?. Równać z bogiem nie jesteś godzien tego.