Karthas, tylko nie miotaj od razu fireballami niech najpierw przeskanuje go jasnowidz.
GRA BOGÓW S4 (by vanziom)
Karthas, tylko nie miotaj od razu fireballami niech najpierw przeskanuje go jasnowidz.
Mamy 3 siłę w drużynie xd
Jak już mówiłem nie lękam, bo kroczę drogą dobra. Jeśli chcesz mnie prześwietlić tym lepiej dla mnie, wtedy będę miał dowód iż jestem po stronie dobra.
Czas na modlitwę. Dziękuje ci panie iż dzisiaj nie padł żaden dobry człowiek. I zachowałeś przy życiu dobrych, po to aby zwalczać zło. Jestem skromnym człowiekiem, i tylko słowem mogę tutaj zdziałać coś.
Więc dziękuje ci za ten drugi dzień, iż zachowałeś mnie na tym świecie amen.
Dobra, Głos na DeimonDa! I rach ciach ciach!
Jakbyś się jeszcze podzielić swoimi luźnymi spostrzeżeniami byłoby ok~
Głos- DeimonD
Zobaczysz nasze luźne spostrzeżenia, gdy głowa DeimonDa potoczy się po ziemi.
a ja mam pytanie czy te głosowanie jest na dzisiaj czy na jutro ?. Bo dla mnie narazie wykluczeni są kat i niewi. Więc jeśli na dzisiaj to dwa głosy idą na mnie wtedy jestem spalony na stosie, więc w takim razie ja też muszę zagłosować.
Jako jutro.
Na jutro one idą i weź się już przyznaj.
To wstrzymam do jutra z głosem ja. Nie przyznam do ciemności, bo nie taką rolę mi pan przeznaczył. Nie mam takich mocy jak mag bitewny, jedynie słowem mogę obronić tutaj.
Brawa dla Rycerzy,good work, widzę ostro się uwzięliście na Deimonda, jak na moje Karthas znowu się myli, ale to tylko takie małe przemyślenia...
Akurat w tym typie Karthas ma mały udział, bo ekipa składa się z większej ilości osób;d A to, że zagrały tylko dwie, to tylko aby nie odkryć kart ;D
Swoj glos oddam jutro podejrzewam DeimonaD.
Znajdziemy złych prędzej czy później ;d
Widzę że nasz mag dba o trzeźwość narodu . A tak na poważnie panowie. Nie podoba mnie się to że ktoś próbował mnie ubić. Ale o tym jutro jako iż dziś po tym ataku w stanie nie jestem.. Mocno szumi mi w głowie..
Pożegnajmy DeimonaD, nie ważne kim był, jego los został przesądzony.
Nie oddawajcie głosów na DeimonaD, dzień zakończył się jeszcze przed świtem;D
*Offtop*
Cóż za baran wymyślił by główną siedzibą był zamek.. Rozumiem dla wojska ale że dla magów... Mnie się zawsze marzyła willa z basenem itp itd... Ale że widziałem rzeczy niezrozumiałe... To cóż... Izolatka z widokiem na dziedziniec w zupełności mi wystarczy...
JA siedzę w wieży i knuję misterne plany;D