GRA BOGÓW S4 (by vanziom)

Ahh ups fakt;D

ZEMSTA.jpg

A to już dla oczu zainteresowanych. Ja wiem, następnym razem postarajcie się trochę bardziej;D

Nie ogarniam, ale double postów pisać nie wolno :D

Tu i tak nie liczy, więc czemu nie?:D

Zwracam honor :)

Po bardzo dogłębnej analizie faktów i szybkich rozmowach na PW, powstały mi 2 cele:

-Mikiusz

-Cofee

Dlaczego? Nie mam pojęcia, takie mam przeczucie.

Tak, słyszałem już, iż zostanę dziś zgładzony. Niestety, tak to jest kiedy wszyscy się znają. W każdym razie, jeśli dopełni się to proroctwo, to wygrajcie w miarę szybko abym kolejny raz mógł zostać nikim - dzisiaj będzie stracony głos na mnie ale w kolejnych dniach będzie już mniej podejrzanych co pewnie wam ułatwi.

Anyway, przepraszam bardzo ale mój nick napisałeś z błędem i jednak wolałbym poprawkę ;p

Coffe zostaje zgładzony przez fireball. Mikiusz od wczoraj jest martwy.

Oddaję głos na Omege. mag czasu

Co do 3, to jasny prześwietli dziś nesquika, powiadomi was kim jest nesquik, więc jeżeli jest złym, tak jak większość sądzi to dołóżcie go do stosu, tak aby spalić wszystkich 3.

Nvmierowi ufam, bo jest "fresh meat". Raczej już by się w jakiś sposób wydał.

Natomiast Omega to faktycznie szczwany lis.

Zdarzenie

Poranek, słońce przedzierało się przez bariery nałożone przez już martwych magów.

Wszyscy wędrowali w poszukiwaniu podejrzeń.

Mag Bitewny w końcu ujrzał swój cel - Coffiego.

Kierował się za nim przez kilka minut, minęli kilka budynków po czym mag bitewny uznał to za świetną okazję to zaatakowania podejrzanego.

Wyczarował on coś nowego - czarna kulka, paląca się mrocznym ogniem, co to było? Tego on sam nie wiedział.

Użył on jej na swoim celu, po czym tamten obrócił się w proch, a krzyk maga Cienia było słychać na całym terytorium.

Dzisiaj został zabity Mag Cienia.

No i dobrze :D

Wiedziałem;D

Spalcie Omege (Mag Czasu) oraz nesquika(zostanie przeswietlony) gdy powiadomi was o tym Niewiara.

Jeżeli obaj są źli, to mamy dwie pieczenie na jednym ogniu;D

A co do zaświatów i wskrzeszenia na dziś.

Radzę wszystkim uważać, zaświaty pragną zemsty na mnie.

A i ostrzegam wskrzeszonego;D Jeżeli zacznie bruździć tylko dlatego, że pragnie prymitywnej zemsty, spłonie.

Ta gra jest już wygrana. Nie pozwolę żeby dobrzy przegrali, bo wam się marzy zemsta.

Nesquik należy do duchów otchłani. Tak więc głosuje na Nesquika

Proszę teraz, spalcie obu Omege(mag czasu) oraz nesquika (ducha otchłani).

Mamy po 1 głosie.

nesquik x1

Omega x1

Rozesłałem wici, tak aby wszyscy wiedzieli, że jeżeli któryś z nich będzie próbował zmienić bieg glosowania, reszta wyrównała. Obaj to źli. Obaj muszą spłonąć.

W tej sytuacji zaczekam, w razie czego wyrównam głosy ;)

Albo Głos na Omege. Niech Migt dokończy to dzieło głosem na Nesquika.

Głos na Nesquika - Niech się dzieje wola nieba~ Głosuje teraz, bo nie mam pojęcia czy później będę miał okazje, jednak postaram się wejść i w razie problemów, wyrównać.

Czyli mamy po 2 głosy na każdego?

Tak

Głosuje na siebie :D

2 po 2