[GRA] Mafia

Ehh teraz tym Jackiem to mnie urzekłeś. W tych czasach ciężko o równych, dobrych przyjaciół.

Yagami czy naprawde jestem taki zły że chce byc milym znajomym? :( (odchodzi do domu z głową opuszczoną w dół)

Stój! (łapie go za ramię). Idziemy na piwo! (Uśmiecha się)

Dziękuje chociaż ty jesteś dla mnie miły :) (Uśmiecha się)

Wkońcu trzeba mieć znajomych, oni zawsze pomogą :)

(Podchodzi do kapec09 krzycząc) Hejj wybacz za moje brednie, ale człowiek po alkoholu nie wie co mówi. Mam nadzieję że cię nie uraziłem ;/

(Odwraca się i łapię za ramię jak dobrego przyjaciela) Yagami oczywiścię że ci wybaczę,wiem jak jest po alkoholu i cie rozumiem.

Dobra panowie rozchodzimy się do domów trzeba się wyspać i omówić jutro co i jak.Dobranoc!

(śmieje się) A może do mojego klubu się zabawić idziemy? Piwo za free dzisiaj...

Mam nadzieję że będzie ok : ) (Wraca z powrotem do baru i zamawia jeszcze 1 kolejkę, chwilę potem krzycząc zza ramienia) Dzięki za Jackaa

Dobranoc. Ja tu jeszcze trochę zostanę. Kto zostanie ze mną ?

No nic, trzeba iść, dzięki za pogawędke i do zobaczenia do jutra (uśmiecha się zmęczony)

To dobranoc.

No ba ja właścicielem jestem :D więc zostaje!

Tylko nie zaśpij następnego dnia (krzyczy z daleka do Paweleqqk)

Ja tak samo... lecz wiecie ze mną... już nie jest... najlepiej

No ba ktoś może ze mną pogada i z moimi dziewczynkami :D

Wybacz przyjacielu, lecz na mój wiek to nie wypadają takie zabawy : )

Spokojnie Yagami. Nie bój się. Odprowadzę cię do domu. Toć to mieszkasz 50m ode mnie.

A mógłbym się z wami wybrać dziewczynki przypilnują mi lokalu (uśmiecha się zmęczony po długim dniu pracy)

No to chyba czas się zbierać. (wstaje lecz po 2 krokach się wywala)