(podnosi Yagamiego) Uważaj !! Pewnie, że możesz z nami iść.
[GRA] Mafia
Oho! Chyba ktoś tu jest upity (Śmieje się na cały lokal i po chwili sam się przewraca)
(widać wracającego z domu)
Ha. Żona ogląda telewizor w pokoju, nie da się spać.. Kto zostaje ze mną?
(Przybiega jak najszybciej do lokalu)(Podnosi Yagami i zanosi go do domu).Miałeś szczęście że byłem tuż obok,słyszałem twój krzyk.W lokalu wszyscy pijani i tak samo by skończyli a jeśli bym cię nie zaniósł było by nie dobrze,chodzi mi o mafie.(odchodzi i kładzie sie spac)
Może na chwile zostanę póki nie walnę się porządnie o podłogę...
(idzie, już jest blisko lady, po czym na dworze potyka się o coś w ziemi, kopie i okazuje się, że to pistolet desert eagle). Panowie! Znalazłem broń!!
(Przybiega,slyszac krzyki)Pawle co się dzieje? Gdzie znalazłeś tą broń?
Dziękuje wszystkim za pomoc. Lecz ja na dziś nie jestem w stanie myśleć. (Żona z domu krzyczy na całe miasto) "znów żeś się spił ty chu**"
Leżała w ziemi! Wystawała rączka o którą się potknąłęm gdy szedłem do lady, to było jeszcze przed wejściem do baru!
Yagami czekaj! (biegnie za nim) Odprowadzę cię przecież mieszkam tuż obok! ZAMYKAM LOKAL DO NASTĘPNEGO DNIA! po czym krzyczy do reszty dobranoc
(Wącha ziemie i pistolet) Ktoś tu był nie dawno bardzo nie dawno około 30min temu,znam się na tym.Kto poszedł do domu 30min temu?(Myśli........)JARID!Przeczuwałem że coś knuje on od nas odszedl 30min temu,ja 10min temu, a potem zaniosłem Yagami.
(krzyczy) do zobaczenia na kacu Andre! (uśmiecha się)
Mówisz, że to Jarid?
A ktoż by inny? Miałem co do niego jakieś złe przeczucie i się spełniło! Jak wy myślicie?
Przecież Jarid wydawał się spokojny, ale czasami był podejrzliwy.
Niby spokojny a głosuje na byle kogo żeby się tylko odpieprzyli,pewnie dlatego że myśli że go podejrzewamy.
Mamy już pewne dowody, czas i miejsce akcji oraz pistolet..
(Chowa pistolet do torebki)Dowód zabezpieczony,jutro będzie trzeba sprawdzić ślady na pistolecie.
Uwaga:
Każdy powinien oddać głos do godziny 22:45, o godzinie 23 zostanie opublikowane podsumowanie dnia pierwszego!
PS:Głos oddaje się w temacie gry.
Tylko nie używaj pistoletu, ponieważ będą Twoje odciski .
Wiem dlatego schowalem go do torebki