[GRA] Mafia

Ależ to jestem zmęczony.

(wychodzi z domu i tylko słychać jak żona wrzeszczy " I nie wracaj już nigdy ty pijaku !!". I sobie mówi w myślach) I gdzie ja mam teraz isc

(Zauważa przechodnia pijanego) Yagami! Ale żonka to Cie gorzej nie mogła potraktować (Uśmiecha się) Moja żona dobrze Cie zna, więc dzisiejszą noc możesz przespać u mnie, mam wolną sypialnie (uśmiecha się)

Ehh bardzo ci jestem... wdzięczny. Na pewno się jakoś zrewanżuję : ) Ale teraz chodźmy pogadać do baru... puki jestem jeszcze trzeźwy ( idzie powoli chwiejnym krokiem)

Huh. Może lepiej idź się przespać? Widzę w jakim jesteś stanie. Idź się połóż.. Sen dobrze zrobi.

Po drodze pogadamy.

Ehh no dobrze ale przed tym głosuje na "Komuszon". I lepiej szybko to zatwierdźcie zanim zrozumiem że to było bez sensu !!

Ja podejrzewam kogoś innego, ale nie jestem pewny, więc na razie nie głosuję. Dobrze że mam blisko dom, chodźmy.

Wiesz mój głos był bez pod stawny, po prostu nie chce by się zmarnował. A tak w ogóle daleko jeszcze ?

Witam panów... (Buahahahhaa - przeraźliwy śmiech w tle...) ... jestem nowym... grabarzem w mieście... Przyglądałem i przysłuchiwałem się waszym rozmowom... W razie gdyby, któryś z panów mnie potrzebował... wiecie do kogo się udać... Ale tak między nami najbardziej podejrzany z was jest Paweleqqk... GŁOSUJĘ NA Paweleqqk

Już. (Otwiera drzwi, po czym prowadzi Yagami na górę do sypialni) Tutaj możesz spać.

O widać nieprzyjaciel (uśmiecha się). Bezsensownie głosuj śmiało.

Ja dzisiaj na nikogo nie zagłosuje zobacze co się jutro będzie dziać. Życze wszystkim dobrej nocy ide spać za dużo tych mocnych trunków na dziś.

Czy Szanowny Pan coś sugeruje? ;]

Dobranoc.

A co do Pana, to mam z kolegą dowody na kogoś innego, znajomego z wsi. I proponowałbym się tym zainteresować, bo poco mają ginąć niewinni a groźni dalej będą tutaj mieszkać?

(Powoli kładąc się spać mówi) Ciężkie to życie, więc lepiej nie szukać wrogów : )

Dokładnie. To życzę Dobrej Nocy.

przemyślałem głos, ale nie tutaj bo jeszcze umre od mafii.

za chwile się przekonamy kto umarł.

Teraz tylko czekać i patrzeć kto umarł (myśli)

Ale mnie ciekawość zżera.