poczekamy na gazete.
Na Butterfy Island zbudowałem hotel, oraz ulice która prowadzi przez góre.
Zapraszam serdecznie.
Podwodne metro dochodzące do tej wyspy znajduje się obok ronda przecinającego ulice Money street i Humans street
poczekamy na gazete.
Na Butterfy Island zbudowałem hotel, oraz ulice która prowadzi przez góre.
Zapraszam serdecznie.
Podwodne metro dochodzące do tej wyspy znajduje się obok ronda przecinającego ulice Money street i Humans street
@Jarid hotel ilu gwiazdkowy ?
6 gwiazdkowe
dziwne 23:16 i nie ma gazety?
Jak pięcio to przyjde (Uśmiecha się)
Kiedy będzie gazeta? Wie ktoś?
Miała być o 23 a tu ani widu ani słychu (zamyśla się).
Dzisiejsze wydanie gazety ,,Los MMOs,, :
Wynik:6:4
Huhuhu to się narobiło.
No i co zrobiliście, trzeba było na kapeca głosować a nie na paweleqqka
Mhmm :> Interes się kręci Szkoda tylko, że teraz muszę się sam bać o własne życie jako grabarz... :/ Trzeba coś z tym zrobić...
"Dobrze, że nikt nie wie..."
(Budzi się w domu "Paweleqqk" słyszy tylko płacz żony i wychodzi) Co to się stało ludzie ? o.O Przecież on był nie winny !
No teraz to już to wszyscy wiemy.
@Edit trzeba o wiele ostrożniej dobierać do zlinczowania bo 2-3 dni i przegramy.
Czy to nie podejrzane...? Poza jego żoną tylko Ty (Yagami) byłeś w jego domu... Coś mi tu śmierdzi... Panowie, jutro o tej samej porze w "Rybie"... Myślę, że Yagami może wiedzieć coś więcej na temat zabójstwa Pawelqqka... Tymczasem, żegnam.
Kur** to był mój przyjaciel ten który to zrobił pożałuje !!
Ale trzeba przyznać że gra ładnie się rozwineła. Chwila i będzie taka ilość postów jak w wilkołakach.
Czy to nie podejrzane...? Poza jego żoną tylko Ty (Yagami) byłeś w jego domu... Coś mi tu śmierdzi... Panowie, jutro o tej samej porze w "Rybie"... Myślę, że Yagami może wiedzieć coś więcej na temat zabójstwa Pawelqqka... Tymczasem, żegnam.
Nie umiesz czytać został zamordowany w restauracji !!
Moj przyjaciel! DLACZEGO TEN SWIAT JEST TAK OKRUTNY?!?! Yagami musimy się jutro zgadac to byl tak samo moj przyjaciel jak i twoj i nie odpuszcze tego nikomu! ZROZUMIELISCIE NIKOMU!!!!!!!!
Nie umiesz czytać został zamordowany w restauracji !!
Tak, tak... Ale jak najlepiej odciągnąć od siebie podejrzenia?... Udawać jego przyjaciela i ukryć się w jego domu po zabójstwie... Nie bierz tego do siebie... W tym mieście dzieją się dziwne rzeczy. Tutaj każdy jest potencjalnym zabójcą. Jednak biorąc pod uwagę wydarzenia z poprzedniej nocy...
Sam mnie odprowadził do swojego domy, mam świadków ;> (patrzy z zażenowaniem)
Jak już powiedziałem... W opini mojej starego grabarza, a wiele już śmierci i zabójstw widziałem, najlepszy sposób odciągnięcia od siebie podejrzeń to wejść w krąg "tych dobrych", poznać ofiarę, zaprzyjaźnić się z nią... i zabić.