bo na razie to mamy tylko obiecanki ncsoftu
Z jednej strony tak, ale z drugiej... Mamy jeszce swietna pierwsza czesc Guild Wars'a (z kilkoma samodzielnymi dodatkami), ktora pozwala wierzyc, ze i czesc druga bedzie produkcja udana.
bo na razie to mamy tylko obiecanki ncsoftu
Z jednej strony tak, ale z drugiej... Mamy jeszce swietna pierwsza czesc Guild Wars'a (z kilkoma samodzielnymi dodatkami), ktora pozwala wierzyc, ze i czesc druga bedzie produkcja udana.
Mam tylko wielką nadzieję że NCSoft złamie złotą zasadę "Sequela gorszego od oryginału"... Bo w MMO zazwyczaj tak było.
Masz 5-6 miesięcy na uzbieranie 150zł
Twórcy podali że gra zostanie wydana w ciągu pół roku? Chyba coś mnie ominęło... Jeśli to prawda to mam bardziej przekichane niż myślałem, bo jeszcze D3 jest do kupienia
Co do ItemShopa, to raczej pewne że jakiś będzie. Najważniejsze jest to, że nie będzie oferował NIC poza tym, co będą mogli zdobyć ci którzy nie będą płacili, a taki system najbardziej zachęca do gry... i ewentualnie zakupu czegoś (przynajmniej mnie)
będzie jakis trial czy coś, ponieważ nie wiem czy ta gra mnie wciągnie
@n4zArh - Oni więcej uzbierają z samych kupionych egzemplarzy niż z ItemShopa : D
A w ciągu pół roku będzie co najwyżej open beta
@n4zArh - Oni więcej uzbierają z samych kupionych egzemplarzy niż z ItemShopa : DA w ciągu pół roku będzie co najwyżej open beta
Z tego co słyszałem, Open Bety ma nie być. Będzie tylko CBT dla wyselekcjonowanej grupy osób.
Witam. W GW grałem kupę czasu, i teraz mam zamiar grać kupę czasu w GW2 ;d
Jak myślicie, kiedy premiera ? początek 2012, maj/czerwiec czy nawet końcówka 2012 ?
Ps. opłaca się według was kupować jeszcze gw1 ?
Do premiery nie mam pojęcia, ale obstawiam 2 ostatnie opcje. Jeśli chodzi o kupno, to ja właśnie pod choinkę sobie sprawię paczuszkę GW1, bo jest teraz w okazyjnych cenach. Sama gra jest bardzo fajna (grałem trochę u kumpla), ludzie nadal są, ale ja kupię głównie ze względu na fabułę, żeby wiedzieć co i jak w dwójeczce.
Hmm, to może razem zagramy
Hmm, to może razem zagramy
Czemu nie, jaką kampanię preferujesz? Bo mi właściwie to obojętne.
ja chętnie z wami zagram tylko powiedzcie co mam kupić proszę o kontakt: gg 8664915
Najpierw sami musimy zdecydować Mi to obojętne, jeśli będzie dobra ekipa, to najważniejsze.
A jak to wygląda, jak się nie ma wszystkich czesci to wybór postaci jest ograniczyony itd ? Czy jeśli ktoś ma wszystkie dodatki to widzi tych co mają tylko jeden?
Ciesze się, że w gierce jest thief, mam nadzieje, że bedzie miał skille, pozwalające na stawanie się niewidzialnym itp, że będzie czuć, że naprawde gra się skrytobójcą, ale niestety, w 90% przypadkow, twórcy gier, tworzą klase, dają jej sztylety i nieco szybsze ataki, i już myślą że rogue
Są to osobne kampanie, a nie dodatki, bo dodatkiem jest Eye of the North. W GW1 nie ma zbytnio otwartego świata, widzimy się, jeśli jesteśmy w drużynie, czy jakoś tak (nareszcie w 2 to zmienią). Każda kampania daje dostęp to różnych klas, np. w Factions masz dodatkowo asasyna i rytualistę, a w Nightfall derwisza i paragona czy jakoś tak. Do tego inne misje i miejsca. Nie wiem sam do końca jak to jest, jednak wolałbym, żebyśmy mieli to samo. Także poczytajcie i uzgodnijcie między sobą, którą z chyba 3 kampanii wolicie, potem dajcie mi znać .
Ciesze się, że w gierce jest thief, mam nadzieje, że bedzie miał skille, pozwalające na stawanie się niewidzialnym itp, że będzie czuć, że naprawde gra się skrytobójcą, ale niestety, w 90% przypadkow, twórcy gier, tworzą klase, dają jej sztylety i nieco szybsze ataki, i już myślą że rogue
Thief będzie miał niewidzialność, a jeśli w niej będzie to nie będzie otrzymywał obrażeń, nawet z obszarowych.
@Azrael - to może tak założyć nowy temat i się dogadać ?
Czy ja wiem, wg już nie zaśmiecajmy tego tematu ani forum. Masz gg moje i Macius666 + pw do dyspozycji,a nie chcę zakładać tematu o jakiejś ekipie, bo myślę, że nie będzie to więcej niż my, no max 5 osób.
GW2 to będzie ogień, jak coś to także mogę zagrać z wami w 1 o ile ekipa się zbierze:)