Może i się przewijają, ale o hsie na pewno wiem więcej Nigdzie nie napisałem, że cię nie lubię (nie znamy się), po prostu gadasz bzdury i wprowadzasz w błąd ludzi.Hmmm, każesz mi się odnaleźć w temacie, bo masz inne zdanie? Ja swoje przynajmniej uzasadniłem i dałem przykład, także no. RNG ma duży wpływ, ale można się nauczyć je kontrolować. To, czy ma za duży wpływ, czy za mały, zależy od tego, czego się od gry spodziewasz. Nie ma nigdzie Wielkiego Miernika RNG W Karciakach, żeby obiektywnie stwierdzić, która gra ma go za dużo, a która za mało.Pierwsze wejście na arenę jest za darmo Skrzyło było darmowe, kto się nie załapał, to jego problem. No tak, bo darmowe pakiety na start, co chwile 100 golda za nic praktycznie, to nie jest ułatwienie? Może uzasadnisz, dlaczego? Bo nie rozumiem.A teraz wytłumacz mi, dlaczego uznajesz się za speca w grze, chociaż tylko ją liznąłeś na początku? Nie wiesz o niej kompletnie nic. Ja miałem legendę w kilku sezonach, więc wydaje mi się, że wiem troszeczkę więcej To nie są fakty, tylko twoja opinia. Chyba nie uważałeś na lekcjach polskiego :>
Eh, ciężki przypadek widzę. Uważałem, na pewno bardziej niż ty. A już na pewno na lekcjach czytania ze zrozumieniem. A, no i tak, dodawanie "
" wszędzie, gdzie się da, nie sprawia wrażenia mądrości, a raczej cwaniactwa na siłę. A teraz po kolei, żeby zakończyć ten temat.
Może i wiesz. Ale ja napisałem, że cię nie lubię. Skoro już byliśmy przy takich wyznaniach. Bzdury? Nie wydaje mi się, gadam z sensem, podaję argumenty i przykłady z samej rozgrywki.
Masz odnaleźć się w temacie, bo mówimy o zupełnie innych sprawach. Ty o umiejętnościach graczy, ja o wpływie RNG na grę. Widzisz różnicę? Nigdzie nie zaprzeczam, że HS to bezmyślne rzucanie kart, ale podkreślam, że RNG ma zbyt duży wpływ jak na grę, która powinna opierać się na obmyśleniu strategii. Nauczyć się kontrolować RNG? Naucz mnie, to może też będę kontrolował czy ktoś gdzieś wpadnie pod samochód. RNG nie jest do kontroli, bo to losowość. Jak chcesz kontrolować losowość?
Nie ma miernika, ale można stwierdzić czy jest go za dużo czy za mało. Tak samo jak można bez termometru stwierdzić czy jest ciepło, czy zimno. Nie można tego określić dokładnie, ale można to ocenić.
Pierwsze wejscie, pakieciki na początek, bla bla. Jak wszędzie na start. I jak wszędzie zarabia się hajs. Chciałeś przykład gry, gdzie gracz nagradzany jest więcej i lepiej - podałem. Zbieranie golda nie jest jakimś luksusem, a naturalną koleją rzeczy.
Nigdzie nie napisałem, że jestem specem. Miej sobie te legendy, ale to nie ujmuje mi wiedzy, którą posiadam. Bo coś o tej grze wiem, skoro w nią jednak grywam. I może nie jestem na tyle specem, żeby znać wszystkie dobre combosy kart, ale o samej rozgrywce wiem.
I akurat ja podaję fakty, face it.
I powtórzę, uważałem.
Zrozumieliśmy się już? Fajnie.
![;)]()
@D3AD Teraz pozostaje mi napisać tylko GG.