zauwazylem ze zeby zarabiac jak najwiecej golda to chyba najbardziej oplaca sie gra po prostu caly czas areny
HearthStone temat ogólny
Tak nie opłaca się kupować tali kart bo z areny nawet jak masz same przegrane to one dropią
Tylko że talia kosztuje 100 a wejście na arene 150. Pierwszy raz jak byłem na arenie zrobiłem statystki 3/3 i dostałem nikłą ilość złota, proszku i jedną talię. Biorąc pod uwage że liczy się tylko zarobek bardziej opłacałoby mi się kupno talii. Jednak osobiście stwierdzam że arena daję o wiele więcej radości z gry niż zwykły pojedynek więc warto poświęcić troche złota.
Dzisiaj pojawiła się aktualizacja Hearthstone. Został przebudowany stsme rankingu. Co o tym myślicie?
Jakoś gigantycznych zmian znowu nie ma - ot widać że gry rankingowe mamy przeciwko osobom na +/- tym samym poziomie.
Mnie bardziej zwiększenie limitu arenek się podoba
Blizzard ma jakieś problemy z serwerami ? Bo nie mogę zdjąć tokena.
Wszyscy piszą, jakie to HS jest piękne... te detale, kolorystyka, karty i dubbing. Powiem wam szczerze, że nie jestem jakimś tam zawodowym graczem w karcianki.. czy też nie wiadomo jakim miłośnikiem, ale chyba w karciankach powinna liczyć się rywalizacja, niżeli wygląd czegokolwiek. W każdym rodzaju gier karcianych, czy to jest makao czy inna gra, zawsze jest rywalizacja i nie ma jakiegoś kompromisu, że spoko gra jest tylko po to by umilić sobie czas. Ok rozumiem takich ludzi że dla nich taka gra jest tylko żęby odpocząć od cięższych tytułów, no ale "zawodowy" gracz który lubi grać w karcianki i rozumie ich idee to wie czego wymaga i zazwyczaj jest to ostra rywalizacja nie patrząc na grafikę. Spójrzcie na takich ludzi jak tych którzy grają w MtG w realu, spotykają się i dla nich "grafika" się nie liczy (chodzi mi np. o grafikę kart) oni chcą tylko ze sobą rywalizować, lub się dobrze bawić. Natomiast po powrocie do domu chcieli by pograć w coś podobnego z ostrą rywalizacją, lecz przez internet. Takie jest moje zdanie!
Oczywiście HS, jak i MtG czy też DoC jest w swoim stopniu dobrą i złą karcianką .
@up od wczoraj blizz ma ogólną padakę serwerów :>..., wcześniej błąd 3006, 3005, później 1, a teraz to już całkowita padaka
Mam aktywowany klucz na battle.net, loguje się na launcher, wywala mi Błąd sieci > klikam Wejdz poza siecią [coś w tym stylu] i nie mam hearthstone do pobrania
@up Oni mają jakieś problemy z serwerami, tak że teraz ani nie ściągniesz, ani nie pograsz ;/
Nie wiem jak to możliwe, ale dostałem drugi klucz na maila, na którego już wcześniej dostałem klucz !
@up Oni mają jakieś problemy z serwerami, tak że teraz ani nie ściągniesz, ani nie pograsz ;/
Oddaj potrzebującym xD Nie mówię o sobie.
Szybkie pytanie - czy ktoś byłby zainteresowany kilkoma taliami - budżetówki - na których można wysoko zajść? Bo nie chce mi się tworzyć wielkiego posta niepotrzebnie ;P
Ja mam pytanie jaki jest maxymalny lvl naszego głównego bohatera ?
60ty, przynajmniej na razie to jest ostatni level na którym dostajemy karty - ale mają zwiększać
czy golda opłaca się wydawać na pakiety kart, czy zostawić go na arene ?
Jeśli areny idą Ci źle, paczki z kartami aż lepiej nauczysz się składać talie. Jeśli średnio (4-5 winy) to możesz arenować, koszta się zwrócą. Przy 9+ nawet ładnie można natrzaskać środków
mam jeszcze takie pytanie czemu na arenie mam dostępne tylko 3 postacie ?
Taki tryb, wybierasz jedną z trzech postaci i 30 razy po jednej z trzech kart - i z tego składasz talie.
Złota zasada - jeżeli dostajesz kartę i myślisz że masz dla niej pomysł na combo - nie rób tego, bogowie randomowości do niego nie doprowadzą
Jaka talia jest najlepsza z kart podstawowych? (po wbiciu 10 levela klasie)
Złożyłem sobie Warlocka pod Murlocki i sprawdza się wyśmienicie.
Macie jakieś porady dla "nowego" gracza?