Nie wiem jak Wy, ale dla mnie 2 super postacie to wojownik i łucznik rexxar btw czy wy też nie możecie zalogować się do battlenet ?
bnet padł, blizz nad tym pracuje
Nie wiem jak Wy, ale dla mnie 2 super postacie to wojownik i łucznik rexxar btw czy wy też nie możecie zalogować się do battlenet ?
bnet padł, blizz nad tym pracuje
WTF?!
Wygrałem walkę na 16 ranku i cofnęło mnie do 25! O co chodzi?!
reset ranku jest..
ma ktoś ochotę zemną zagrać
Grałam z tydzień. W końcu dotarło do mnie, że sukces za bardzo zależy od szczęścia w kolejności dobieranych kart. Liczyłam na trochę więcej strategii i planowania, a nie rzucanie wszystkie co ma się w dłoni.
Crystalisys to też zależy od złożenia tali ;D jeśli chcesz zemną zagrać to podaj mi swój battle tag kochana
No teraz pewnie popularność hsa upnię w górę , bowiem płacz na duel of champions w kwestii mocnego utrudnienia w zbieraniu lepszych kart jest naprawdę ogromny.
Z panem wyżej niestety muszę się zgodzić. Jakoś 2 tygodnie temu powróciłem do DoC'a po czym na twarz dostałem taki "updejt" że odechciewa się grać. Czas powrócić do HS'a który mimo iż w pewnych momentach irytujący wydaję się na obecny moment najlepszym tytułem z gatunku.
Blizz nawet nie musi reklamować HS. Ubisoft ze swoją polityka najlepszą reklamą dla karcianki Blizzarda.
Po ostatnim patchu w DoC sam się przeniosłem do HS.
Grałam z tydzień. W końcu dotarło do mnie, że sukces za bardzo zależy od szczęścia w kolejności dobieranych kart. Liczyłam na trochę więcej strategii i planowania, a nie rzucanie wszystkie co ma się w dłoni.
Nie znam karcianki w jakiej kolejność dobierania kart nie miała by wpływu na wygraną lub przegraną - na tym polega idea tego rodzaju gier. Jeśli opróżniasz za każdym razem rękę i nie masz czym zagrać w nastepnej turze, bo liczysz na dobry topdeck, to znaczy że robisz to źle.
1530 pyłu to znak, że najwyższa pora zastanowić się, o jaką legendę wzbogacić mój deck. Mam trzech niezwykłej urody kandydatów - Edvin van Cleef, Thalnos lub Black Knight, i nie mogę się zdecydować którego wybrać.
Mój deck to wariant midrange rogala, z legend Leeroy i Ragnaros.
Teraz, za i przeciw kandydatów.
Edvin - wg. Hearthstone Top Deck bardzo ostatnimi czasy popularny. Cóż, decku specjalnie pod niego robić nie zamierzam (fakt, wprowadzę kilka modyfikacji, ale miracle to to nie będzie), ale wrzucony jako wisienka na torcie po zagraniu kilku kart... 6/6 czy 8/8 są jak najbardziej osiągalne, a taki wynik za 3 many w zupełności mi wystarcza. (Żeby nie było, 95% gier gram rogalem, przydatność legendy dla innych klas nie ma znaczenia.)
Thalnos - przy pierwszej legendzie wahałem się właśnie między nim a Leeroyem. Idealny. P. o. Azure Drake za 2 many? Bueno. Chociaż w przeciwieństwie do pozostałych gamebreaker to raczej nie jest. Bardzo użyteczny (4 many, Evisecrate 5 dmg - zacnie), ale to nadal tylko 1/1.
Black Knight - Ironbark Protector? Nope, Black Knighta (słaby żart, wiem). Chociaż faktem jest, że ostatnio widuję jakby mniej tauntów, a Sap sobie radzi. Na chwilę obecną nie jest to karta pierwszej potrzeby. Ale meta zmienną jest, za tydzień przyjdą hordy tauntów i co ja, biedy szarak, w takiej sytuacji pocznę?
Edwin van Cleef nawet w Miracle to miły dodatek jednak nie główna karta na której deck powinien się opierać. A co za tym idzie na "miły dodatek" nie warto wydawać pyłu gdyż na taki bonusik czeka się z boost'erów.
Thalanos - karta która na pierwszy rzut oka może wydawać się przeciętna (tylko 1/1) jest wręcz nieoceniona i to przez całą grę. Wszystko co ta karta oferuję jest niezwykle użyteczne grając rogue. Choć nadal trzeba pamiętać że z 1/1 musimy umiejętnie nią zagrać inaczej stanie się "thrashem".
Black Knight - jak trafnie zauważyłeś obecnie talie nie posiadają zbyt wiele "tauntów" ot głównie Druid i handlock. Sądzę jednak że nawet gdyby "meta" się zmieniła Sap jest zdecydowanie wystarczający.
Podsumowując osobiście wybrałbym Thalanosa gdyż oferuję tak wiele dla "łotrzyka" za tak niewiele. Oprócz tego to już bardziej jako ciekawostka mógłbyś zastanowić się nad Malygosem gdyż w okół niego ostatnio pojawiło się parę fajnych koncepcji na rogue.
Gra ktoś w to jeszcze ? Odkop
Gra ktoś w to jeszcze ? Odkop
Czekam az dadza w koncu wersje na androida.
Siema jestem początkujący jeśli chodzi o tą gre i mam pytanie, czy konstruowanie konkretnych decków jest tak ważne jak np. dobry build dla postaci w lolu?
Słyszałem o jakiś control deckach itp i nie wiem czy sam mam dobierać karty czy poszukać na necie.
*tak, odpowiedni deck to podstawa;
*tu masz jedną z najlepszych stron z gotowcami: http://www.hearthpwn.com/decks
*wybierz sobie jakiś darmowy deck albo bardzo tani i gdy zdobędziesz jakieś ciekawe karty kombinuj nad podmiankami. na początku nie polecam samodzielnego tworzenia decków, lepiej zdać się na doświadczonych graczy; no i imo najlepiej grać i wymasterować max 3 klasy> pograj chwile i zastanów się kto ci najbardziej odpowiada; w moim przypadku to shaman, prej i druid
*oprócz control decków które są chyba najpopularniejsze, są jeszcze aggro, mid-range i combo decki z tego co wiem - ja gram aggro/combo bo lubię krótkie gry
Ja nie mogę ogarnąć decku dla warlocka niestety. Bawiłem się deckami z hearthpwn, ale albo moge sobie zrobić basic decka, które są często zbyt słabe, albo brakuje mi legendarnych kart i lipa. Ogółem basic deckami z hearthpwna próbowałem wiele razy i zawsze przegrywałem, a potrzeba mi na daily go ogarnąć :/. Help plz wyłóżcie mi taktykę gry warlockiem łopatologicznie i zaznaczcie mi karty musowe i combosy do niego.
up