IceWind Dale 2

Żyje, piszcie na gadu bo forum nie przeglądam co 5 minut. Ostatnio pykam w Dragon age więc spamować.

Żyje, piszcie na gadu bo forum nie przeglądam co 5 minut. Ostatnio pykam w Dragon age więc spamować.

To po prostu wbijaj na venta o 20 w czwartek.

Organizujemy sie tak ze spotykamy sie na vencie mmo o 20 w czwartek. Bez Salka :D

Łatwo powiedzieć jeśli nie jest się zapominalskim i leniwym człowiekiem :(

Ja też mógłbym się dołączyć. Ostatnio mnie na klasykę bierze.

Powiem inaczej... osoby chetne o 20 w czwartek na vencie :) i bedzie luz :).

Dobra jestem za, a co do tego drowa paladyna to sam nie wiem XD. Ostatnio nie miałem problemów z netem tylko jak zapisywałeś Dzz to mi gre lamiło i już nie mogłem grać, jednym słowem jeden wielki lag ;/ jeśli ktoś wie w czym problem to bardzo bym prosił o pomoc bo ta gra wymiata ; )

Dobra jestem za, a co do tego drowa paladyna to sam nie wiem XD. Ostatnio nie miałem problemów z netem tylko jak zapisywałeś Dzz to mi gre lamiło i już nie mogłem grać, jednym słowem jeden wielki lag ;/ jeśli ktoś wie w czym problem to bardzo bym prosił o pomoc bo ta gra wymiata ; )

Wszystkim przycina jak Dzz robi save, albo ktos wbija do innej lokacji. problem lezy w twoim kompie. Jaki masz sprzet?

Jeśli jest miejsce ja z chęcią bym zagrał .

Przypominam ze wszystkie osoby chetne dzis o 20 wbijaja na venta www.mmorpg.org.pl

Wymagania:

Ventrilo w wersji 2.1.4 (KONIECZNIE) mikrofon mile widziany ale nie musi byc.

Hamachi by mozna bylo se grac :)

Icewind Dale 2 i patch 2.01 :)

Również chętnie zagram.

Ja nie dam rady: warsztaty (jak usłyszycie że z dachu bytomskiej szkoły muzycznej skoczył uczeń, to znaczy że to byłem ja).

whatever :)

Wiec jak mowilem dzis osoby chetne na kanale venta (tego forum) o 20. Na kanale IceWind Dale 2.

Ok, chwile gralismy i wstepnie ugadalismy sie na jutro na 20.

Spawn, wyszedles wczesniej, to tylko ci napisze, ze skonczylismy questa jednego, mamy kolejnego z przygotowac do obrony Targos i chodzi o tego kaplana myrkula, co to go chciales zabic...:P

W solucji poszukam, gdzie znajdziemy mlotek.

I tak mi sie wydaje, zeto byl ostatni quest na dluzsza mete typu : biegnij przez miasto 10 minut i dostarcz mi cos". Teraz chyba bedzie walka i cos mi sie wydaje, ze bedzie ciezko, bo patzrac na nasza walke z tym magiem...:P

BTw: Gutek, cos sie stalo z netem, czy zwyczajnie musiales isc?

EDIT:

Aha, Stark, pamietaj abys przy nastepnym awansie wyral finezje w walce, bo dzieki temu bedziesz mial brana premie ze zrecznosci do ataku, zamiast premi z sily, a pewnie jako lotrzyk masz wiecej zrecznosci, co nie? Bedziesz ze dwa razy czesciej trafial xD.

Swoja droga, ty masz atut walki dwiema bronmi?

Mój atut to oburęczność.

Między oburęcznością a walka dwiema broniami jest niewielka różnica.

ps. postaram się nie zapomnieć o tej finezji :P

NIe tyle co musialem isc wczesniej, tylko ekipa przyszla i musialem sie zajac tym co z soba przyniesli :D

Stark musi brac 2 postaci :D

A Salek zmienic haslo :D bo ma kompleks geja i musi sie na mnie wyżywać :P. Ale za to nastawie suwak "salek to gej" i beda dodatkowe efekty dzwiekowe :D(to tylko dla kumatych :D )

ps: ale mnie bania szarpie ;/

Mój atut to oburęczność.Między oburęcznością a walka dwiema broniami jest niewielka różnica.

Nooo, tu chodzi o zmniejszenie kar. Bo walczac dwoma sztyletami, dostajesz spore kary do testow ataku (serio, bardzo duze kary). Jednak majac oba atuty na walke dwiema bronmi, zyskujesz premie, dzieki czemu kary sa bardzo niskie. Do tego ta finezja w walce, o ktorej wpsomnialem, zapewni ci spokoj i kary beda prawie zniwelowane.

Stark musi brac 2 postaci

Lepiej nie xD. Dostal na 5 minut druga postac i po 2 gdzies ja zgubil : P.

Ok, chwile gralismy i wstepnie ugadalismy sie na jutro na 20.Spawn, wyszedles wczesniej, to tylko ci napisze, ze skonczylismy questa jednego, mamy kolejnego z przygotowac do obrony Targos i chodzi o tego kaplana myrkula, co to go chciales zabic...W solucji poszukam, gdzie znajdziemy mlotek.I tak mi sie wydaje, zeto byl ostatni quest na dluzsza mete typu : biegnij przez miasto 10 minut i dostarcz mi cos". Teraz chyba bedzie walka i cos mi sie wydaje, ze bedzie ciezko, bo patzrac na nasza walke z tym magiem...BTw: Gutek, cos sie stalo z netem, czy zwyczajnie musiales isc?

Pisałem Wam, że muszę spadać to było po tym jak zabiliśmy Phaena. Dzisiaj postaram się być troszkę dłużej :).

Juz wiem, co musimy zrobic.

1. Wystarczy zwykly mlot, aby go dac do naprawy katapulty, wystarczy tylko miec posta co wysoiej charyzmie (np. moj kaplan)

2. Musimy cofnac sie do tej babki od kotow i powiedziej jej taka pier**le, a dostaniemy kolejne punkty doswiadczenia.

3. Na palisadzie sa dwie grupi oddzialow, moj kaplan moze je poblogoslawic, a jakis wojak o wysokiej charyzmie nauczyc ich walki (kolejne punkty doswiadczenia)

4. Robimy zadanie glowne, czyli pogadac z tym kaplanem co gada ze zwlokami.

Jak by co mogę służyć pomocą w grze odnośnie questów. Na singlu przeszedłem do Podmroku.

Napiszcie na priv jakie hasło na vt.

też bym zagrał ale nie wiem kim :)