Odbiegając od tematu, jak zwiększyć reputację, na forum?
Odbiegając? Chyba odwracając go o 180*, musisz dostawać lajki
Odbiegając od tematu, jak zwiększyć reputację, na forum?
Odbiegając? Chyba odwracając go o 180*, musisz dostawać lajki
Wildstar jest dobrą grą, pzregrałem sporo gdy jeszcze był abonament, minusem gry jest zdecydowanie brak konkretnego contentu
Wildstar jest dobrą grą, pzregrałem sporo gdy jeszcze był abonament, minusem gry jest zdecydowanie brak konkretnego contentu
Zdefiniuj konkretny content, sam kiedyś uważałem, ze brak zawartości w grze może być jedna z przyczyn ale cóż, są 3 raidy w grze, 6 veteran dungów, kilka adventurów, shiphandy etc.
Pełno achievementów, lore do odkrycia.
Faktycznie może brakować zawartości dla casuali, lub mniejszych grupek. Zapowiadają "elastyczne raidy" zobaczymy co z tego wyjdzie.
W środę dodają nowy raid zobaczymy jak to będzie. Także zapraszamy ponownie do wspólnej zabawy!
W środę dodają nowy raid zobaczymy jak to będzie. Także zapraszamy ponownie do wspólnej zabawy!
Już w środę? O.o Od jakiego lvla będzie dostępny? Jakoś na mojego alta mnie nie ciągnie, a chciałbym zobaczyć jak tam jest
Już w środę? O.o Od jakiego lvla będzie dostępny? Jakoś na mojego alta mnie nie ciągnie, a chciałbym zobaczyć jak tam jest
To będzie rajd po GA i DS dopiero, ale łatwiej teraz będzie o eq do DS z tego co czytałem.
Od dłuższego czasu szukałem jakiegoś MMO z prawdziwego zdarzenia które nie znudzi mi się po kilku godzinach gry, i Wildstar bardzo mnie zaskoczył , kompletnie nie rozumiem dlaczego w tą gre gra tak mało osób, questy są zabawne i interesujące, nie jest to crap dla casuali w którym wystarczy do gry klawiatura z 3 przyciskami, trzeba sie troche przyłożyć żeby nie zginąć przy grupce 5+ mobków, system walki miodzio, ciekawe klasy , i wg. mnie najfajniej zrobiony świat pod względem fun'u pełno podziemnych przejść, rzeczy do odkrycia, skarbów zakopanych itp. Długo sie zbierałem żeby spróbować i absolutnie nie żałuje.
jak narazie "so far so good"
Jakby to powiedziec... w porownaniu do Guild Wars 2 kazda gra jest dobra
Co to ma do tematu? Obydwie gry sa dobre na swój sposób, [2 lata gry, ale nastąpiło znudzenie materiału] że jakaś gra jest dla Ciebie za trudna nie znaczy zejest zła. Wildstar a GW2 to zupelnie inne gry, wspólna ich cecha to to że są MMO .
Grałem w WS'a, gdy był jeszcze P2P i podtrzymuje opinie, że ta gierka posiada jeden z najciekawszych contentów, systemu walki i przede wszystkim community, jaki spotkałem w MMO. Jest powszechnie hejtowana przez swoją trudność i słabą populację, która wynika z poprzedniego modelu płatności, bo nie oszukujmy się - WoW nadal stoi na abonamencie, ale wprowadził go wtedy, gdy nie było to nic powszechnego, a dookoła nie była sryliarda tytułów F2P, jako alternatywy. WS wszedł na rynek subskrypcji wtedy, kiedy ludzie mieli wybór - Giera za 150 zł + abonament, czy od cholery do wyboru gier, za które nie zapłacę nic. Metka przypięta, dziękuję, dobranoc.
Odnośnie tematu - ta gra wymaga od ludzi zgrania. Nie zrobisz absolutnie NIC w end-game'ie solo i to właśnie jest piękne. Do wszystkich sugerujących się liczbą ludzi na serwerach - niech Was ona nie obchodzi. Właśnie koledzy wyżej napisali, że istnieją po dwóch stronach konfliktu polskie gildie. Dołączacie i cieszycie się dobrą grą.
PS: Sam właśnie chyba spauzuję z WoW'em i pobawię się w coś, co według większości ludzi na tym forum jest gównem (i dobrze się z tym czuję) Elo.
Witam, też wrócę do gry po komentarzach, może będzie więcej ludu niż kiedyś i pogram dłużej Szybkie pytanko, na koncie f2p nie ma chyba możliwości stworzenia gildii, ani dojścia do istniejącej? Chyba że coś mi się pomyliło? bo chętnie bym takową stworzył od zera.
Witam, też wrócę do gry po komentarzach, może będzie więcej ludu niż kiedyś i pogram dłużej Szybkie pytanko, na koncie f2p nie ma chyba możliwości stworzenia gildii, ani dojścia do istniejącej? Chyba że coś mi się pomyliło? bo chętnie bym takową stworzył od zera.
Dojść do gildii możesz, ale bez premium nie możesz zrobić. A na premium w tej chwili wydasz około 50 platyn na miesiąc.
No dobra Widzę, że zaczyna się robić większe grono, więc chętnie wrócę, jeśli jest z kim grać
Powiedzcie tylko, po której stronie jest więcej polaków, z którymi można popykać
Może nawet spotkam kogoś ze starej ekipy
@edit: Zacznę od początku, więc jeśli jest ktoś nowy, kto również zaczyna, chętnie pomogę i pogadam o pogodzie na TS
No dobra Widzę, że zaczyna się robić większe grono, więc chętnie wrócę, jeśli jest z kim grać Powiedzcie tylko, po której stronie jest więcej polaków, z którymi można popykać Może nawet spotkam kogoś ze starej ekipy @edit: Zacznę od początku, więc jeśli jest ktoś nowy, kto również zaczyna, chętnie pomogę i pogadam o pogodzie na TS
bodajże po stronie dominion jest większa liczba polaków, Pelikany tak zwani. Ale! po stronie też jest jakaś gildia 2drunk2raid.
Może wspólnie ustalimy kto gdzie gra, chętnie jutro dołączę, przydałby się też jakiś ts3 żeby pogadać o niczym Ja teraz nie pamiętam gdzie gram, jak ściągnę grę to zobaczę co i jak, ale mogę się dostosować, najwyżej zacznę od początku
tez bym w cos zagral bo aion odrzucil mnie ....tak dlugim wbijaniem 10 lvli ktore i tak malo co wnosza
tez bym w cos zagral bo aion odrzucil mnie ....tak dlugim wbijaniem 10 lvli ktore i tak malo co wnosza
Nastaw się jednak na to, że w WS'ie wbijanie capa (50 lvl), też nie przychodzi tak łatwo Ta gra opiera się na edgamie, więc samego contentu na lvlach 1-50, jest tyle tylko, by wbić ten 50
Nastaw się jednak na to, że w WS'ie wbijanie capa (50 lvl), też nie przychodzi tak łatwo Ta gra opiera się na edgamie, więc samego contentu na lvlach 1-50, jest tyle tylko, by wbić ten 50
w ws wbilem maxa wiec wiem jak wyglada gra. w Aionie obecnie 65-75 wbijasz po lroku grania dzien w dzien.
w ws wbilem maxa wiec wiem jak wyglada gra. w Aionie obecnie 65-75 wbijasz po lroku grania dzien w dzien.
Zwracam honor , a co do Aiona się nie mogę wypowiedzieć, bo nigdy nie zabawiłem tam długo
.
Tak czy inaczej, dzisiaj po południu mogę już wejść na TS i poquestować z kimś trochę
tylko ciekawi mnie to czy jest lepiej niz przed premiera na steam bo jak nie to szczerze srednio to widze czekanie na bg kilka godzin...
tylko ciekawi mnie to czy jest lepiej niz przed premiera na steam bo jak nie to szczerze srednio to widze czekanie na bg kilka godzin...
mam te same obawy, szczególnie, że (nie wiem jak teraz, ale kiedyś tak było) BG to najszybszy sposób na expa, bo World Questy kończą się około 45 i zaczynają dopiero na 50, więc te kilka lvli można szybko wbić. No cóż, WS właśnie się pobrał, więc przekonamy się.