Z "q" wygląda, że tylko jednego, a "e" jest chyba aoe. Będzie mistrz early game
Jakiego bohatera kupić?
Easy to play, hard to master. Postać pokroju Nautilusa, ale bardziej na suppa się nadaje, harass z AA (+masterka, z której leci gold za trafienie enemy), shield, CC, op klatka w TF. IMO balanced.
Śmierdzi mi Pudgem z Doty. Całkiem podobna mechanika.
Moglibyście mi polecić kogoś, kto wali na dystans i ma skill pomocny w farmieniu kasy z wyjątkiem Heimerdingera i Ashe?
Jakie runki kupić na AD Carry i jungle razem? Na razie nie mam zamiaru kupować 3str, więc potrzebna mi taka hybrydowa opcja. Seale to raczej armor, ale reszty nie wiem. AD, AS czy może penetracja?
Moglibyście mi polecić kogoś, kto wali na dystans i ma skill pomocny w farmieniu kasy z wyjątkiem Heimerdingera i Ashe?
Jest od cholery takich postaci, więc raczej nie będziemy Ci tutaj ich wymieniać. Skonkretyzuj swoją wypowiedź.
Anivia, Karthus, Malzahar, Orianna. Większość apc. Chcesz postać na mida, topa, bota, jungle?
UP
Marki: 9x Flat Armor Pen
Seale: 9x Flat Armor
Glyph: 9x M.res per lvl
Quinty: 3x Flat AD
Preferuję postać na bota...
Anivia, Karthus, Malzahar, Orianna. Większość apc. Chcesz postać na mida, topa, bota, jungle?UPMarki: 9x Flat Armor PenSeale: 9x Flat ArmorGlyph: 9x M.res per lvlQuinty: 3x Flat AD
Dziękuje Ci bardzo, właśnie o to mi chodziło. Co do marków to mówisz, że lepsze będą na Armor Pen niż AD? Spotkałem się z różnymi zdaniami na forach i niektórzy twierdzą, że lepiej wziąć flat AD.
Preferuję postać na bota...
Skoro na bota to może Varus - 2 skille AoE, więc farme ładnie będzie zbierał. Dobrym wyborem byłby też Graves.
Co do nowe postaci to grałem nią 10 minut temu i tak.Passyv nie tylko z ap jest, ale także z mr i armorem.W jungli sobie ta postać poradzi, jest dość tankowna, ma wybicia/slowy/przyciągnięcia, a z ulta ma 100% przeliczniku, także jak się postać ogarnie to nawet na midzie będzie dobra.
A wiadomo kiedy będzie rework Karmy?
To już różnie. Ja na moim jungle page mam AD flat, a nie arm pen, ale jeżeli mają być też dla adc to lepsze będą flat arm pen.
http://www.lolking.n.../20369055#runes
Masz moje runy na lolkingu.
Czy to prawda, że będą odnawiane żetony zwrotu? Jak tak to macie jakieś pojęcie kiedy?
Czy to prawda, że będą odnawiane żetony zwrotu? Jak tak to macie jakieś pojęcie kiedy?
Nic o tym nie slyszalem byloby super ale chyba nie ten temat;)
Nie będą odnawiane. Powiedzieli sami: "3 żetony na konto i ani więcej i żadnych odświeżeń".
Jak chcesz w miare łatwego ADC to Polecam Dravena. Musisz tylko wyczuc jak leci topór i robisz orke na bocie ;d.
Mam pytanie, co się bardziej opłaca kupić Volibeara, Renektona czy Rengara??
Grałem tylko Volibearem i Renektonem, obiema postaciami grało mi się świetnie, ale nie wiem kogo wybrać, może polecacie kogoś innego?? Offtank jakiś ad lub ap carry
Mi się najfajniej grało Rengarem, poprostu się nie nudził. Offtank to Wukong albo Irelia jak dla mnie. AD to Graves albo Draven. Nie chce mi się rozpisywać, ale wszytkie te postacie są epickie :>
@DrMagister z tych co ty napisałeś najlepszym wyborem jest renekton, po prostu poezja w early game.W late game po reworku sklepu też daje o sobie znać, ale słabnie.Z innych odbrych offtanków polecam:
Olaf maksujesz jako pierwsze q, kupujesz 2 itemy pod gp5, składasz warmoga, shurelie, atme i jazda.
Vi jeden z moich mainów naprawdę dobra postać na papierki jak i dosyć tankowne.
Kha zix single target q-1000dmg.
Zresztą renekton jest teraz za free, pograj nim i zobaczy czy ci się dobrze gra, jeżeli tak-bier go.
Rengar dobry dopoki enemy nie kupi oracle / Renekton [sunfire cape + ulti + skille = Tons of DMG] / Voli to tank nie gralem ale ciezko sie gra przeciwko niemu
co sądzicie o zedzie? ponoć dobry jest na solo topa , a zabawa z cieniami daje dużo frajdy (kolega opowiadał)
przymierzam sie do kupna. da sie nim grać i trudny w ogarnięciu?