All postacie są dobre tylko trzeba ogarniać. Wczoraj Ranked 1500elo+ soraka AD Win.
Jakiego bohatera kupić?
Zed czy Kha'zix chodzi mi bardziej o solo topa =)
Zed czy Kha'zix chodzi mi bardziej o solo topa =)Obie postacie raczej na mida, ew. jungle. Ale jak już musi być top to Zed
Zed ze wzgledu na swoj harras choc osobiscie uwazam iz postacie type lee sin spokojnie go zniszcza lub co co go szybko dorwie gdy zamienia sie z klonem:)
a co do tristany jak dla mnie swietny adc czesto niedoceniany i jednak escape jest najlepszy ze wszystkich adc w grze moze i nawet postaci dostepnych ogolnie jezeli dobrze ogarniasz Tristane to mozesz smialo wycarrowac prawie kazda gre:)
PS. Pod AP tez jest swietna:)
Co myślicie o Syndrze?
Cholernie ciężka do ogarnięcia ale jak ją ogarniesz to kosmiczny dmg + ładne CC
A ja mam pytanie Zyra Victor czy Xerath chodzi mi o coś co po ogarnięciu może zrobić ładne zamieszanie w tf i pomoc drużynie. btw Czy Zyre można używać jako support czy będzie bezużyteczna ?
Nawet dobra, ale na początku jej burst nie jest za duży z tego co zauważyłem. Trzeba ogarnąć, kiedy odepchnąć przeciwnika, a kiedy go po prostu spowolnić. Ogólnie dobra postać jak się ogarnie.
Raz miałem Zyrę supporta i dawała radę, ale mimo wszystko Sona czy Soraka jest w tym o wiele lepsza. Co do team fightów, to wszystkie postacie coś zdziałają. Zyra knockup z ulta, Xerath 3x dmg z ulta, a Viktor może przenosić swojego ulta i może też dręczyć laserem. Według mnie do tf'ow najlepszy byłby Xerath
Zyra to support ofensywny i radzi sobie świetnie. A co do teamfightów to Viktor i Zyra ze względu na Viktora Dmg i Stun'a, a Zyra ult + stun + dmg : )
Syndra jest bardzo dobrym champem, ale jej brak mobilności wyklucza ją z mety, która teraz jest. Zyra na supporcie jest bardzo dobre, ma duże CC+ dmg z d*py, że tak powiem.
Jak już jesteśmy przy supportach to co sądzicie o Lulu?
1.Co może?
2.Czego nie może?
3.Z kim działa najlepiej?
4.Co robi w TF'ach?
Lulu najlepiej działa z Corkim. Ich end game niszczy system. Co robi w tf? Rzuca ulti na tanka i supportu tarczami czy cc.
Devision dzieki za dobry wybor wczoraj i dzisiaj gralem tylko zedem=) nawet dzisiaj juz nim zagralem rankeda poszedlem na mida i zaoralem fizza tak ze ja mialem 230 cs on tylko 100
Witam , właśnie zakupiłem Swaina . Możecie powiedzieć mi coś na jego temat . Jego plusy i minusy oraz podsunąć dobry sprawdzony build
http://www.solomid.net/guides.php?g=19714-dreamyant-swain-build-guide - grałem i było OK.Z poradnikiem nie zgodzę się z tą flaszką na start.Teraz znerfiona czyt.podrożała i nie ożna o niej kupić już tyle potów.Porady?
1.Naucz się trafiać klatką,trochę to zajmuję ale to jedno z lepszych AoE CC
2.Potrzebujesz blue-proś junglera
3.Nie padaj
4.Maksuj R>E>Q>W
Talon czy Syndra?
Szczerze? Talon. Dlaczego? Kontruje większość apc na midzie. Doskok z uciszeniem, damage ostry przy odpowiednim buildzie oraz ulti dobre do ucieczki ale ogółem czempion trochę trudny do ogarnięcia.
@R3D
"Nie padaj" dowaliłeś do pieca
@Neg
Imo Talon, Syndra jest zbyt trudna do ogrania, a nawet jak już ogarniesz to i tak burst w 1 cel i gg.
Mam nowe koncie na eu, gdzie mam tylko runki na ad .Szukam dobrego ad carrego na rankedy, lepszym wyborem będzie mf czy draven ? Grałem tylko mf i gra się fajnie , ale interesuje mnie też draven.
Zed czy Talon ?
Top czy mid?