Jakiego bohatera kupić?

All postacie są dobre tylko trzeba ogarniać. Wczoraj Ranked 1500elo+ soraka AD Win.

Zed czy Kha'zix chodzi mi bardziej o solo topa =)

Zed czy Kha'zix chodzi mi bardziej o solo topa =)
Obie postacie raczej na mida, ew. jungle. Ale jak już musi być top to Zed ;)

Zed ze wzgledu na swoj harras choc osobiscie uwazam iz postacie type lee sin spokojnie go zniszcza lub co co go szybko dorwie gdy zamienia sie z klonem:)

a co do tristany jak dla mnie swietny adc czesto niedoceniany i jednak escape jest najlepszy ze wszystkich adc w grze moze i nawet postaci dostepnych ogolnie jezeli dobrze ogarniasz Tristane to mozesz smialo wycarrowac prawie kazda gre:)

PS. Pod AP tez jest swietna:)

Co myślicie o Syndrze?

Cholernie ciężka do ogarnięcia ale jak ją ogarniesz to kosmiczny dmg + ładne CC

A ja mam pytanie Zyra Victor czy Xerath chodzi mi o coś co po ogarnięciu może zrobić ładne zamieszanie w tf i pomoc drużynie. btw Czy Zyre można używać jako support czy będzie bezużyteczna ?

Nawet dobra, ale na początku jej burst nie jest za duży z tego co zauważyłem. Trzeba ogarnąć, kiedy odepchnąć przeciwnika, a kiedy go po prostu spowolnić. Ogólnie dobra postać jak się ogarnie.

Raz miałem Zyrę supporta i dawała radę, ale mimo wszystko Sona czy Soraka jest w tym o wiele lepsza. Co do team fightów, to wszystkie postacie coś zdziałają. Zyra knockup z ulta, Xerath 3x dmg z ulta, a Viktor może przenosić swojego ulta i może też dręczyć laserem. Według mnie do tf'ow najlepszy byłby Xerath

Zyra to support ofensywny i radzi sobie świetnie. A co do teamfightów to Viktor i Zyra ze względu na Viktora Dmg i Stun'a, a Zyra ult + stun + dmg : )

Syndra jest bardzo dobrym champem, ale jej brak mobilności wyklucza ją z mety, która teraz jest. Zyra na supporcie jest bardzo dobre, ma duże CC+ dmg z d*py, że tak powiem.

Jak już jesteśmy przy supportach to co sądzicie o Lulu?

1.Co może?

2.Czego nie może?

3.Z kim działa najlepiej?

4.Co robi w TF'ach?

Lulu najlepiej działa z Corkim. Ich end game niszczy system. Co robi w tf? Rzuca ulti na tanka i supportu tarczami czy cc.

Devision dzieki za dobry wybor :) wczoraj i dzisiaj gralem tylko zedem=) nawet dzisiaj juz nim zagralem rankeda poszedlem na mida i zaoralem fizza tak ze ja mialem 230 cs on tylko 100 :)

Witam , właśnie zakupiłem Swaina . Możecie powiedzieć mi coś na jego temat . Jego plusy i minusy oraz podsunąć dobry sprawdzony build

http://www.solomid.net/guides.php?g=19714-dreamyant-swain-build-guide - grałem i było OK.Z poradnikiem nie zgodzę się z tą flaszką na start.Teraz znerfiona czyt.podrożała i nie ożna o niej kupić już tyle potów.Porady?

1.Naucz się trafiać klatką,trochę to zajmuję ale to jedno z lepszych AoE CC

2.Potrzebujesz blue-proś junglera

3.Nie padaj

4.Maksuj R>E>Q>W

Talon czy Syndra?

Szczerze? Talon. Dlaczego? Kontruje większość apc na midzie. Doskok z uciszeniem, damage ostry przy odpowiednim buildzie oraz ulti dobre do ucieczki ale ogółem czempion trochę trudny do ogarnięcia.

@R3D

"Nie padaj" dowaliłeś do pieca :D

@Neg

Imo Talon, Syndra jest zbyt trudna do ogrania, a nawet jak już ogarniesz to i tak burst w 1 cel i gg.

Mam nowe koncie na eu, gdzie mam tylko runki na ad :P.Szukam dobrego ad carrego na rankedy, lepszym wyborem będzie mf czy draven ? Grałem tylko mf i gra się fajnie , ale interesuje mnie też draven.

Zed czy Talon ?

Top czy mid?