Jakiego bohatera kupić?

Jak dobijesz cudem 6 lvl to daje rade.

Nie, po prostu chce wprowadzić nową metę :D Anivia ma stuna, slowa i walla, wszystko czego dusza zapragnie na ganka. Słabo wypada przy czyszczeniu jungli, ale tylko do 6lvl'a.

Ma stuna lecacego piec lat, walla ktorego trzeba ogarnac i slowa od 6 lvl. Poza tym jest cholernym papierem więc bardziej bys feedowal niz zabijal na gankach.

Chcesz stworzyć nową metę? Prędzej zostaniesz wyśmiany.

Szukam jakiegoś dobrego counterjunglera, kogo oprócz Shyvany moglibyście polecić?

lee sin dobrą jungle ma i gangi wręcz boskie (od 2 lv) , lub skraner bardzo szybko czyści jungle gangi też nienajgorsze a ultimatem wyłączamy adc z team fightu i ciągniemy pod turreta :D osobiście jungluje udyrem nieziemska prędkość czyszczenia jungli stuna dajemy z łapy więc ci co ładują ulta mogą iść spać (nunu ,fiddel , karthus) ale ludzie mówią że udyr słaby jest bo niema ulta... jak dla mnie to + a nie - bo nie jest od niego uzależniony jak niektórzy np. taki ww bez ulta nie poganguje sobie ^^

piszcie bez polskich znakow, bo tego sie czytac nie da ;>

@up

mam to samo!! próbuje coś z tym zrobić ale nic. wcześniej forum normalnie czytałem a teraz na forum MMORPG.org zamiast polskich znaków mam *** (w miejsce gwiazdek są różne numerki)

wie ktoś o co tu chodzi?

to nie dzial na zazalenia :/. Administrator cos konserwuje pewnie na forum.

Nie chodzi mi o ganki czy czyszczenie jungli, tylko o counterjungle (wiąże się to też troszeczkę z czyszczeniem, ale nie do końca).

Do counterjungli zdecydowanie op jest Olaf! Widzialem takze jak Mundo ladnie cisnal :)

do counter jungli to proponuje xina a takze ostatmio bylem tym zaskoczony jak yi sobie radzi w jungli owszem ganki moze d*py nie urywaja ale za to moze siedziec w tej jungli do momentu uzbierania kasy na wriglesa i buty poza tym dzieki Q ma dosyc szybki czas czyszczenia i moze bez wiekszych problemow krasc jungle przeciwnika.

Kiedys Shaco byl nie do zcountrowania na jungli i sam swietnie counter junglowal. Nie wiem tylko jak sie sprawy teraz maja.

Nadal tak jest, ale w Late posysa na maksa, i mało kto go pickuje

Swietni w counterjunglowaniu sa - Cho'Gath, Skarner, Nunu, Shaco, Yi,Trundle, Mundo i Udyr. Shaco najtrudniejszy ze wszystkich, potrzeba bardzo duzo doswiadczenia zeby go w pelni wykorzystac. Najlatwiej sie to robi Nunu i Trundlem, bo łatwo nimi uciec. Swoja drogą Trundle jest spiacym OP, wiec goraco polecam go.

@Jungle anivia - ja wiekszych problemow nie mialem, clear byl calkiem niezly, counterganki był potezne, jednak musialem duzo wardowac dzungle przeciwnika, zeby mnie nie zlapał. Dowod : http://www.lolking.n...0820150#history

EDIT: Jezeli ktos ma jakies pytania odnosnie dżunglerów, ich run, specjalizacji itp, zapraszam na PW, pomoge.

A Lee jak sie w counterjungli sprawuje?

A Lee jak sie w counterjungli sprawuje?

@ProfessorEvil

No ladnie, jedna gra Anivia w jungli, staty jak support. Potencjal rosnie, nie ma co.

Serio ten Trundle jest dobry? Bo zastanawiam się nad kupnem a nigdy nie widziałem, żeby ktoś tym grał oprócz botów. Jakieś plusy i minusy?

Tundle ma latwa jungle: bierzesz na poczatek ze skilli q (itemki to jak chcesz) i lecisz. Jak masz blue to dajesz W na obszar i nawalasz rowno. Ogolnie jest malo manozerny to mozesz bez zalu oddwac blue miderowi. Ganki ma dobre z tym jego kolcem. Podstawa Trundla z itemow jest moc trojcy, mlotek, ogolnie off tank. Passywka: przywraca 2-6% max hp poleglego stwora w poblizu. Jak ci sie bedzie gralo to juz zalezy od reszty teamu jak zawsze, byle niech nie feeduja.

Tak dyskutujecie o tej jungli, a nikt (chyba) nie zaproponował Elise.

Ktos chcial junglowac Anivia... Czemu nie? Nawet Karma daje rade :D

P.S. Zrobcie cos z tymi polskimi znakami