Jakiego bohatera kupić?

Trundle w sezonie 3 zyskal na sile, poniewaz jest naturalnie tankowaty, a jego ulti to armor pen i dodatkowe zycie. Swietna kontra na druzyny z jednym tankiem, przez co sprawdza sie na nizszym "elo", gdzie malphite shen i amumu dalej sa popularni. A jungle elise nie jest taka dobra, jest OP jako laner, wiec junglowanie nia jest ogromna strata.

@ProGmR : nie widze w czym jest twoj problem, jak gram jungle cho zdazaja mi sie staty typu 0/0/30, a jednak diament nim wbilem spokojnie. Wszystko dlatego, ze sa junglerzy dobrze snowballuja (shaco, hecarim, olaf, noct, lee), ale sa tez tacy, ktorzy powinni kille oddawac (mao, cho, skarner, mundo)

Sry nie ten link XD

warn_ico.png
Ban za mulltiaccount. - crracked

Błagam dajcie bana temu IsaacRK, spamuje całe forum tym filmikiem i jeszcze udaje, że nic nie wie...

Ja bym osobiscie Trundla nie bral. Szkoda IP. Animacje ma do d*py (Wyobraz sobie, ze gonisz typa, a kazda animacja skilla zatrzymuje cie na chwile. Dobijajace w .uj), nie ma skilla zadajacego dmg (konkretnego). Klocek jest slaby, gdy polowa champow i kazdy nastepny posiada gap closera/blinka/dasha, a ult w erze warmogow i stakowania hp jest usless, bo o ile defa jako tako sie sklada, to m. resist juz w znikomych ilosciach. Tak wiec nie wychwalalbym go, bo moim zdaniem nie bez powodu jest nie grany.

Trundle nie jest grany na nizszym elo, bo oni zatrzymali sie na poziomie "malph op". Ja jednak mowie o wyzszym poziomie, gdzie ludzie wiedza jak grac danym czempionem. Prawda jest taka, ze niskie elo (czyli np. ty) jest dobry miesiac do tylu za meta i dowiaduja sie o tym, ze cos jest mocne dopiero kiedy zdominuje to jakis turniej. Wiec jezeli nie masz co najmniej platyny, nie powinienes dyskutowac o tym, ktory czempion jest "viable", a ktory nie, bo w wiekszosci przypadkow sie bedziesz mylil.

Taa, nie mam platyny, co nie znaczy, ze nie znam mety, nie znam champa etc. Nie wmowisz mi teraz, ze Trundle jest dobry. Nie mowie, ze jest usless, czy cos w ten desen, po prostu odstaje od np. Vi, Skarnera itp.

Trundle jest champem sytuacyjnym: passywka daje sustain, "q" sprawdza się świetnie (przy dużym cdr spamowalny jak cholera permamentny minus do ad ^ ^) przeciw postaciom czysto ad (xin staje się jeszcze większym gównem), może nie ma żadnego gap closera, ale dobrze postawione "e" i szybkie "w" mogą to zastąpić, ulti cud miód i orzeszki w walce 1 vs 1 ;) Nie jest gównem, po prostu jest dość stary i zapomniany i wielu przeciwników go nie docenia (co działa na korzyść :D). Sam zwykle pickuje go na topa, bo ganki wymagają cierpliwości i wyczucia.

Jutro Trundle w rotacji, więc każdy będzie mógł sobie go sprawdzić :)

Wlasnie, moglby mi ktos podac linka do strony z KR rotacja?

@Edit

Kurde, juz mam :P

Fiddlesticks, Garen, Galio, Gragas, Morgana, Soraka, Shen, Ezreal, Talon, Trundle

jutrzejsza rotacja.

(dla potomnych :))

Coś czuję, że niektórzy na forum nie potrafia grac lub po prostu "hejtują bo inni tez hejtują to czemu by nie pohejtowac z nimi?" Każdy champion jest silny. To samo tyczy się Karmy. Nie żałuję, że ją kupiłem - wymiata na midzie. Tylko trzeba chcieć.

Napisales "nie umia" czy ja zle widze przez ten bug ze znakami?

Bug ze znakami przeciez walkujemy to od wczoraj chlopie. >.<

chodzi mu o to ze napisal - nie umia, zamiast, nie umieja.

Walkowany od wczoraj, a i tak inteligenci pisza z polskimi znakami, a co, zeby sie fajniej czytalo dziwne znaczki. Na pohybel...

Co do trundla, to razem z karmą są chyba jednymi z najmniej granymi champami. przynajmniej wg mnie :)

Co nie znaczy ze te champy sa slabe. Sam lubie karme i gralem swojego czasu dosc sporo nia. I tez ma byc rework jej niedlugo, cos sie mnie obilo o uszy.

a i tak inteligenci pisza z polskimi znakami (...) Na pohybel...
razem z karmą są chyba

:huh:

Ludzie sprawa załatwiona więc skończmy ze spamem i jedziemy dalej.

oj tam oj tam. Ale nie caly komentarz. damn

czy opłaca sie brać vayne bardzo lubie postacie dystansowe;)

Opłaca, ale są lepsi carry. U Vayne sprawa wygląda tak , że jak nie zdobędzie kilku killi w early to nawet przy farmie 200 mało co zrobi. Ale ja już podłapie to można łatwo carrować.