Jakiego bohatera kupić?

Od czego masz runy k**wa cwoku nie chcesz narzekac na brak many kupujesz runy do mana regen ciezko samemu pomyslec? A te wasze wywody na temat czempionow sa smieszne bo w d*pie byliscie gowno widzieliscie zgaduje ze gracie na north east. Dziekuje nie mam wiecej pytan

PS ktos kto sie pyta jakich czempionow kupic na forum oznacza ze nie nadaje sie do tej gry a tym pseudo fachowcom wyzej podziekujmy bo sie nadajecie ze tak powiem na plaster do jajec

Od czego masz runy k**wa cwoku nie chcesz narzekac na brak many kupujesz runy do mana regen ciezko samemu pomyslec? A te wasze wywody na temat czempionow sa smieszne bo w d*pie byliscie gowno widzieliscie zgaduje ze gracie na north east. Dziekuje nie mam wiecej pytanPS ktos kto sie pyta jakich czempionow kupic na forum oznacza ze nie nadaje sie do tej gry a tym pseudo fachowcom wyzej podziekujmy bo sie nadajecie ze tak powiem na plaster do jajec

Wyluzuj. To jest tylko gra a to jest tylko forum, gdzie nikt się nie uważa za fachowca. Ludzie się wymieniają tylko swoimi spostrzeżeniami, a większość z nich nie grała wszystkimi postaciami więc się po prostu pyta.

@2UP Epickość jest w każdym z nas :D

Grałem Cassio i ani razu nie miałem problemu z maną, a spamowałem Q i E(jestem bez run) więc, nie wiem czemu jest taki wątek :blink:

Od czego masz runy k**wa cwoku nie chcesz narzekac na brak many kupujesz runy do mana regen ciezko samemu pomyslec? A te wasze wywody na temat czempionow sa smieszne bo w d*pie byliscie gowno widzieliscie zgaduje ze gracie na north east. Dziekuje nie mam wiecej pytanPS ktos kto sie pyta jakich czempionow kupic na forum oznacza ze nie nadaje sie do tej gry a tym pseudo fachowcom wyzej podziekujmy bo sie nadajecie ze tak powiem na plaster do jajec

No to teraz przyznajemy się, gdzie się ferie skończyły żeś taki sfrustrowany? Srsly, nie podoba się to nie pisz, nikt ci nie każe się tu wypowiadać, znajdź sobie lepsze towarzystwo i nie marnuj tu czasu. Geez, skąd się takie nerwusy biorą?

Wojak: polecam Xeratha, dopóki nie spamujesz swoim Q i grasz z głową naprawdę nie wyczerpiesz się z many. A jako AP carry - mimo że nie do końca typowy - spisuje się wyśmienicie.

Dziewczynko ja ferii ani wakacji nie mam wiec mi nie pyskuj tutaj nic o czasie wolnym bo ze ty jeszcze w szkole liczenia sie uczysz to nie moj problem. I tak nie mieliscie problemow z mana???????BUAHAHAHAHAHAHha to okresle to tak grasz z botami=grasz jak bot a jesli problemow z mana nigdy nie miales to juz wiem skad sie te wszystkie pizdy biora co pod turretem cala gre stoja. A to moj drugi post bo po prostu az sie słabo robi na temat waszych wywodów. I jeszcze jedno gracie tymi swoimi zalosnymi ap nuke magami zapewne z runami full ap i okresle to tak ze praktycznie caly czas gram przeciwko takim leszczom co mysla ze jak dadza full ap runy to maja wygrana w kieszeni wiec musze was rozczarowac bo wlasnie najwiecej takich magow zgasilem i gowno ci da to ze masz 45 ap na poczatku jak nie potrafisz kontrolowac lane ani grac agresywnie bo jak idiota kupiles runy do dmg i myslisz ze jak masz wiekszy dmg to lepiej bedziesz gral na midzie.

Co do czempionow na midzie to gragas wymiotnik i ro***bie kazdego jak ogarniasz ma za***isty 2 skill wiec mozesz bez problemu wytrzymac na lane do 6 lvla co najmniej gdzie inni wracaja juz na 4 lvlu bo harras byl za mocny. A jesli cassio jest jednym z lepszych na mid to soraka jest jednym z lepszych AD. Tak jesli grasz z glowa i nie wyczerpiesz many uhahahahahahah moj komentarz= jestes botem. Juz wiem jaki poziom soba reprezentujesz jak chcecie grac z glowa i nie wyczerpywac many to sie k**wa supporta bierze. n4zArh jestes leszczem i tyle w tym temacie na mid idzie sie po to by zabijac przeciwnika i jak najszybciej zniszczyc turrety a ze ty jak piz*a grasz pod turretem to juz wiem skad tyle botow na midzie sie bierze. I jeszcze zgadne te wasze pro taktyki na mid to runy full ap i doran ring? Dziekuje jestescie wtedy opoznieni za***iscie ale bot pozostanie botem

PS wroc k**wa do szkoly tłuku bo towarzystwo odnosi sie do osób wokół ktorych przebywasz a nie do jakiegos forum gdzie piszesz posty...zj**

warn_ico.png
Za obrazę innego użytkownika, drugi za słownictwo. - Cree

Oj widzę że kolega okresu dostał gdyż pewnie rodzice kupili mu Czarne Prześcieradło.

Wypowiadaj się z umiarem bo już 3 posty a sobie tylko biedy narabiasz. Trochę kultury a nie za wielkiego koksa z dzielnicy się uważasz.

Oj widzę że kolega okresu dostał gdyż pewnie rodzice kupili mu Czarne Prześcieradło.Wypowiadaj się z umiarem bo już 3 posty a sobie tylko biedy narabiasz. Trochę kultury a nie za wielkiego koksa z dzielnicy się uważasz.

Nie mieszaj w to mojej rodziny j**ana dziwko bo nie znasz mnie na tyle by cos o nich mowic. Ciesz sie ze za takie mowienie w pizde dostac nie mozesz

warn_ico.png
Dziewczynko ja ferii ani wakacji nie mam wiec mi nie pyskuj tutaj nic o czasie wolnym bo ze ty jeszcze w szkole liczenia sie uczysz to nie moj problem. I tak nie mieliscie problemow z mana???????BUAHAHAHAHAHAHha to okresle to tak grasz z botami=grasz jak bot a jesli problemow z mana nigdy nie miales to juz wiem skad sie te wszystkie pizdy biora co pod turretem cala gre stoja. A to moj drugi post bo po prostu az sie słabo robi na temat waszych wywodów. I jeszcze jedno gracie tymi swoimi zalosnymi ap nuke magami zapewne z runami full ap i okresle to tak ze praktycznie caly czas gram przeciwko takim leszczom co mysla ze jak dadza full ap runy to maja wygrana w kieszeni wiec musze was rozczarowac bo wlasnie najwiecej takich magow zgasilem i gowno ci da to ze masz 45 ap na poczatku jak nie potrafisz kontrolowac lane ani grac agresywnie bo jak idiota kupiles runy do dmg i myslisz ze jak masz wiekszy dmg to lepiej bedziesz gral na midzie.Co do czempionow na midzie to gragas wymiotnik i ro***bie kazdego jak ogarniasz ma za***isty 2 skill wiec mozesz bez problemu wytrzymac na lane do 6 lvla co najmniej gdzie inni wracaja juz na 4 lvlu bo harras byl za mocny. A jesli cassio jest jednym z lepszych na mid to soraka jest jednym z lepszych AD. Tak jesli grasz z glowa i nie wyczerpiesz many uhahahahahahah moj komentarz= jestes botem. Juz wiem jaki poziom soba reprezentujesz jak chcecie grac z glowa i nie wyczerpywac many to sie k**wa supporta bierze. n4zArh jestes leszczem i tyle w tym temacie na mid idzie sie po to by zabijac przeciwnika i jak najszybciej zniszczyc turrety a ze ty jak piz*a grasz pod turretem to juz wiem skad tyle botow na midzie sie bierze. I jeszcze zgadne te wasze pro taktyki na mid to runy full ap i doran ring? Dziekuje jestescie wtedy opoznieni za***iscie ale bot pozostanie botemPS wroc k**wa do szkoly tłuku bo towarzystwo odnosi sie do osób wokół ktorych przebywasz a nie do jakiegos forum gdzie piszesz posty...zj**

Nabuzowany 10 latek , który twierdzi , że nie ma ferii , a mimo tego pisze posty o 11:48.Co tam ??

co do tematu , większość postaci ma problem z maną , ale wystarczy kupić pierwszą łezkę od aa i ja nastackować :D.Albo kupić runy pod regeneracje many :P.

Xeartha mam kupionego , dziwnie się nim gra :X.Za to bdb jest ahri , brand , swain.Najbardziej polecę ahri.

Co do problemow z mana bo widzie jaka dyskusja na ten temat byla chodzilo mi o to aby postac nie byla po prostu tak manozerna jak khartus i nie pisalem nic o tym ze cassio ma problemy z mana,

co do samej lezki nie korzystam z niej czesto,tylko na khartusie

co do gragasa to juz posiadam,

xerath to dobry pomysl ale poczekam na inne opinie, chcialbym sie dowiedziec czego o rumble.

co do ahri , branda i swaina tym ostatnim swietnie mi sie gralo genialne survi przy ladnym dmg ,ahri to cos jak drugi kassadin , brandem gralem ale mnie jakos nie przekonuje mimo tego jaki ma dmg i co nim ludzie robia

Jak się umie grać to many nie starcza :D

Rumble, rumble... niektórzy robią go na off/ap albo full AP. Jest trudny, trzeba wiedzieć jak grać bo sie przegrzejesz i konieć Twojego żywota. Całkiem fajny skill do ucieczki(tarcza i movment speed) ult ze slowem, fajne AoE... tak, ten miotacz. Co do harpunów trzba troche opanowania ale to max 2 gry praktyki. Chyba, że grałeś właśnie takim brandem czy Lee sinem to nie ma problemu. Możożesz poczekać Na ziggsa, który wejdzie w nast patchu. Z filmu wygląda na świetnego "maga"? Magiem można go nazwać, ale wali z AP. Duże AoE, ult z zasięgiem na całą mape(jak GP). Sam zacząłem na niego zbierać

Jak się umie grać to many nie starcza Rumble, rumble... niektórzy robią go na off/ap albo full AP. Jest trudny, trzeba wiedzieć jak grać bo sie przegrzejesz i konieć Twojego żywota. Całkiem fajny skill do ucieczki(tarcza i movment speed) ult ze slowem, fajne AoE... tak, ten miotacz. Co do harpunów trzba troche opanowania ale to max 2 gry praktyki. Chyba, że grałeś właśnie takim brandem czy Lee sinem to nie ma problemu. Możożesz poczekać Na ziggsa, który wejdzie w nast patchu. Z filmu wygląda na świetnego "maga"? Magiem można go nazwać, ale wali z AP. Duże AoE, ult z zasięgiem na całą mape(jak GP). Sam zacząłem na niego zbierać

Co do skilli i postaci poinformuje was ze nie jestem jakims idiota ktory niewie ze kennen jest ap czy jak moj kolega uwazal ze gragas jest ad...

Znam wszystkie postaci i skille interesuje mnie to poniewaz lubie sie bawic w kontrowanie przeciwnkiow itemami czy stylem gry np. bic kassadina jak pojeb..y przed 6 lvl etc

A co do samego Rumble chyba go kupie jezeli nikt mnie nie przekona do kogos innego jestem teraz na 20 lvl wiec ip mi nie starcza na kupienie wielu postaci i musze sie zastanowic kogo kupywac kiedy itd ...

Nabuzowany 10 latek , który twierdzi , że nie ma ferii , a mimo tego pisze posty o 11:48.Co tam ??co do tematu , większość postaci ma problem z maną , ale wystarczy kupić pierwszą łezkę od aa i ja nastackować .Albo kupić runy pod regeneracje many .Xeartha mam kupionego , dziwnie się nim gra :X.Za to bdb jest ahri , brand , swain.Najbardziej polecę ahri.

Lezke? Nie rozsmieszaj mnie dzieciaku wlasnie takich leszczy jest najwiecej co nie wiedza czego dana postac potrzebuje i tworza jakies -ciach- buildy. I co ma godzina do pisania postow? Dla ciebie 11:48 oznacza czas w szkole dla mnie to ze mam na dwojke do pracy albo mam wolne gowniarzu a ty idz sie uczyc dodawania

mod_ico.png
Za słownictwo warna tym razem nie dam, bo już dziś pięć dostałeś. Na przyszłość - bez przekleństw. - Cree

Co nie zmienia faktu, że najpierw powinieneś jednak iść do szkoły, bo sama umiejętność czytania i pisania nie przydaje się, gdy nie ma się odpowiednio dużo inteligencji. Myślę, że na tym forum miejsca dla siebie nie znajdziesz, albo dostaniesz schizofrenii internetowej - czyli multikonta na zmiennym IP .

Teraz przetłumaczę ci to na twój język:

Pojebany chuju wy***rdalaj! xoxoxo oneonejedenaście omg żal.
warn_ico.png
Za obrazę innego użytkownika i wulgaryzmy. - Cree

Rodzice mu nie kupili wymarzonej gry w empiku i nabuzowany nastolatek znęca się emocjonalnie nad nami którzy posiadamy kulturę wypowiadania się.

Jednym słowem chłopie GL&HF czyli Go Live & Have Friends.

Czytam czytam...

Pisze pisze...

Polecam :

* Leaona - postać bardzo wygodna, z pokaźnym dmg. Postać typu tank, idealnie sprawująca się w TF ( TeamFight). Idealne stuny ( Q ), skille per kill ( E, R ) . Polecam i to bardzo serdecznie !

* Shen - mój nowy nabytek, uważany przez wielu za postać słabą... a tu szok ! Sam prowadzę SoloTop Line ! Typowy tanker, wspomagający drużynę ( R ) .

* Ahri - MID twój : } Solidny DMG, dość praktyczne skille, postać idealna do Own`ed.

* Vladimir - Postać Ap / Tank , z brakiem many ; } Skille bazujące na Coldown`ach. Posiada jeden z najlepszych skilli w grze, mianowicie Q : }

Przydatne ulti do TF, jak i W ( spowalnia enemy ) .

Czytam czytam...Pisze pisze...Polecam :* Leaona - postać bardzo wygodna, z pokaźnym dmg. Postać typu tank, idealnie sprawująca się w TF ( TeamFight). Idealne stuny ( Q ), skille per kill ( E, R ) . Polecam i to bardzo serdecznie !* Shen - mój nowy nabytek, uważany przez wielu za postać słabą... a tu szok ! Sam prowadzę SoloTop Line ! Typowy tanker, wspomagający drużynę ( R ) .* Ahri - MID twój : } Solidny DMG, dość praktyczne skille, postać idealna do Own`ed.* Vladimir - Postać Ap / Tank , z brakiem many ; } Skille bazujące na Coldown`ach. Posiada jeden z najlepszych skilli w grze, mianowicie Q : }Przydatne ulti do TF, jak i W ( spowalnia enemy ) .

Co do W Vladimira to slowuje z rylai dopiero

Czy moj post jest niezwiazany z tematem bo jakos tak dziwnie pod moim postem napisana ta informacja

Karzdy następny post niezwiązany z tematem, ale mający na celu obrazić innego użytkownika forum, zawierający wulgaryzmy lub kontynuujący kłótnię będzie nagrodzony warnem.

"Karzdy" -> " Każdy " :}

Off.

I masz warna :D

Co do tego Shena sam bo uwielbiam na solo topie można siedzieć bez problemu. Jednak są lepsi ;/ dla mnie ma za mały dmg na ganki, jungler sam nie zrobi wszytkiego do tego jak gramy na normalu to często na topie jest dwójka przeciwników. Po kupieniu wormoga Shenem gra się znacznie przyjemniej. :D

Mam do was pytanko. Ahri czy Viktor? Ponieważ zależy mi na dynamice postaci szybka i z dużym dmg. Więc doradźcie mi która będzie lepsza ; ) z Góry dziękuję ;P