Dowolny. Cholera, mógłbyś bardziej sprecyzować co masz na myśli mówiąc "niezły mordor"? Bo ja mogę polecić typowego nukera, ktoś inny maga pod DoT, kto inny supporta, AD carry, bruisera, assassina i każdy może mieć w 100% rację. Powiedz jak chcesz grać i co chcesz robić.
Jakiego bohatera kupić?
MORDOR? Postacie AP Mid z dużymi przelicznikami. Zresztą co ja się k**wa będę produkował:
Macie tutaj 4 tier listy, czyli pogrupowanie championów na przydatność jeśli chodzi o dany typ gry. Postacie w Tier1 (ew. God Tier w przypadku Jungli) są aktualnie najlepsze.
Swoją drogą patrz jaki MORDOR robi Ocelote na streamie, czym gra, jak gra i pod co buduje i próbuj naśladować najlepszych streamerów.
Mordor i zabawe daje AP Yi, tak na mój gust. Bardzo fajnie sie gra.
Opłaca się kupić Ezraela ?
od razu całego Izraela.
@uo serio? ty tak serio?
a co do ezra no jest dobry ale ma duzo direct skilli jak nie umiesz celowac to nie bierz sie za niego
Ezreala gorąco polecam, jeśli ogarnie się celowanie i będziesz potrafił skutecznie harrasować, to daję ogromną frajdę z gry ^^
Ja również go polecam, ale również na AP. Grałem kilka razy takim i takim i na AP ma kosmiczny dmg z W,E i ulta. Do tego jest świetny na mida.
Osobiście lubie eza pod ad carry , (coś w stylu trinity bloodthister , black cleaver) , a tak na boku ez był nie dawno darmowy , to chyba sam możesz stwierdzić ??
Właśnie te celowanie jest ciężkie, ale chce ogarnąć.
Z celowaniem jest tak, że raczej z wyprzedeniem myślisz gdzie koleś biegnie i tam walisz wszystko, czasem nie wyjdzie, ale jak już trafisz to koleś już sie tylko broni.
yo zastanawiam sie nad kupnem anivi vs brand.ktory sprawia wiecej frajdy z gry? i nie jese dosc trudny?
Mam obie postacie , ale dla mnie większa frajda jest z brandem .
Anivia IMHO trudniejsza, żeby opanować dobrze ścianę musisz być naprawdę pro, do tego cały jej potencjał wykorzystasz JEDYNIE ze zgranym, ogarniętym teamem. Bierz Branda.
Anivia ma o wiele przyjemniejsze combo, dmg i utility dla teamu, brand taki zwykły, nudny nuker...
Anivia ogarnięta generalnie zrobi więcej, to odetnie tanka od teamu i umożliwi focus na ad carry, to da slowa aoe itp. a brand tylko nastawiony na duży dmg. Ja nie gram AP Carry ale zawsze lubiłem Anivię i to ją bym wybrał, ale jest dla nowicjuszy i amatorów bardzo trudną postacią.
chyba wybiore anivie(ale dalej sie zastanawiam poczekam na kolejna rotacje moze ktoy znnich bedzie) bo jest tansza i jak mowicie po wiekszym ogarnieciu zrobi wiecej dla teamu no i te 3k ip moge przeznaczyc na runy:D
No nie wiem czy anivia zrobi więcej..Rozumiem ma tego obszarowego stuna , ale brand w tf moim zdaniem robi więcej , odpala w , e , r i na końcu q i robi dmg na tyle potężny , że jest w stanie zrobić pente.Na mida jest kozacki , chociaż jeżeli chodzi o mida to i tak bym wybrał fizza wdg najlepsza postać na mida .
to sie wstrzyman z kupnem narazie:D duzo ludzi jest za brandem to jego chyba wybiore:p
Ja bym kupił Branda. Jeśli w odpowiednim momencie ulta puścisz to na 95% masz wygrany teamfight. Ponadto w late zjadasz wszystkich na nuka (może poza tankiem ).