Jakiego bohatera kupić?

Dowolny. Cholera, mógłbyś bardziej sprecyzować co masz na myśli mówiąc "niezły mordor"? Bo ja mogę polecić typowego nukera, ktoś inny maga pod DoT, kto inny supporta, AD carry, bruisera, assassina i każdy może mieć w 100% rację. Powiedz jak chcesz grać i co chcesz robić.

MORDOR? Postacie AP Mid z dużymi przelicznikami. Zresztą co ja się k**wa będę produkował:

http://rog.clgaming.net/

Macie tutaj 4 tier listy, czyli pogrupowanie championów na przydatność jeśli chodzi o dany typ gry. Postacie w Tier1 (ew. God Tier w przypadku Jungli) są aktualnie najlepsze.

Swoją drogą patrz jaki MORDOR robi Ocelote na streamie, czym gra, jak gra i pod co buduje i próbuj naśladować najlepszych streamerów.

Mordor i zabawe daje AP Yi, tak na mój gust. Bardzo fajnie sie gra.

Opłaca się kupić Ezraela ?

od razu całego Izraela.

@uo serio? ty tak serio?

a co do ezra no jest dobry ale ma duzo direct skilli jak nie umiesz celowac to nie bierz sie za niego

Ezreala gorąco polecam, jeśli ogarnie się celowanie i będziesz potrafił skutecznie harrasować, to daję ogromną frajdę z gry ^^

Ja również go polecam, ale również na AP. Grałem kilka razy takim i takim i na AP ma kosmiczny dmg z W,E i ulta. Do tego jest świetny na mida.

Osobiście lubie eza pod ad carry , (coś w stylu trinity bloodthister , black cleaver) , a tak na boku ez był nie dawno darmowy , to chyba sam możesz stwierdzić ??

Właśnie te celowanie jest ciężkie, ale chce ogarnąć. ;)

Z celowaniem jest tak, że raczej z wyprzedeniem myślisz gdzie koleś biegnie i tam walisz wszystko, czasem nie wyjdzie, ale jak już trafisz to koleś już sie tylko broni. :)

yo zastanawiam sie nad kupnem anivi vs brand.ktory sprawia wiecej frajdy z gry? i nie jese dosc trudny? :P

Mam obie postacie , ale dla mnie większa frajda jest z brandem :D.

Anivia IMHO trudniejsza, żeby opanować dobrze ścianę musisz być naprawdę pro, do tego cały jej potencjał wykorzystasz JEDYNIE ze zgranym, ogarniętym teamem. Bierz Branda.

Anivia ma o wiele przyjemniejsze combo, dmg i utility dla teamu, brand taki zwykły, nudny nuker...

Anivia ogarnięta generalnie zrobi więcej, to odetnie tanka od teamu i umożliwi focus na ad carry, to da slowa aoe itp. a brand tylko nastawiony na duży dmg. Ja nie gram AP Carry ale zawsze lubiłem Anivię i to ją bym wybrał, ale jest dla nowicjuszy i amatorów bardzo trudną postacią.

chyba wybiore anivie(ale dalej sie zastanawiam poczekam na kolejna rotacje moze ktoy znnich bedzie) bo jest tansza i jak mowicie po wiekszym ogarnieciu zrobi wiecej dla teamu no i te 3k ip moge przeznaczyc na runy:D

No nie wiem czy anivia zrobi więcej..Rozumiem ma tego obszarowego stuna , ale brand w tf moim zdaniem robi więcej , odpala w , e , r i na końcu q i robi dmg na tyle potężny , że jest w stanie zrobić pente.Na mida jest kozacki , chociaż jeżeli chodzi o mida to i tak bym wybrał fizza wdg najlepsza postać na mida :D.

to sie wstrzyman z kupnem narazie:D duzo ludzi jest za brandem to jego chyba wybiore:p

Ja bym kupił Branda. Jeśli w odpowiednim momencie ulta puścisz to na 95% masz wygrany teamfight. Ponadto w late zjadasz wszystkich na nuka (może poza tankiem :) ).