Jakiego bohatera kupić?

Gralem Dariuszkiem i uważam że jest op jak nikt. Dlatego, tą postać Ci polecam. A z resztą w LoLu wiekszosc sie pozmienia w najblizszym czasie, dlatego radze się wstrzymać.

Nie ma postaci OP -.- Jest tylko SKILL.

Zastanawiam się nad kupnem Nocturna. Może mi ktoś wypisać + i - tej postaci? Ew. możecie polecić inną postać z tej kategorii.

Nie ma postaci OP -.- Jest tylko SKILL.Zastanawiam się nad kupnem Nocturna. Może mi ktoś wypisać + i - tej postaci? Ew. możecie polecić inną postać z tej kategorii.

Graleś Dariuszem? Także proszę o spokój.

Prawda z dariusa ultem to jest masakra i ogólnie zbyt op.To tak jakbyś pisał, że trynem trzeba umieć grać.

:P Oj tam ale w większej mierze liczy się skill. No Dariuszem nie grałem przyznaję ^_^

Preferuje tę które wypisałem ;] < każdy typ >

Dariusa ulti przy 2 BT i IE zadaje 1300 True dmg, na dodatek odnawia się jeśli zabije przeciwnika tym Ulti, wiec powodzenia :) polecam Dariusa.

Pomyśle nad Darem :) , podawajcie resztę postać : +/-

Pomyśle nad Darem , podawajcie resztę postać : +/-

Skoro masz już dosłownie reszte postaci, to pomyśl sam......

-wukong (świetny solo toper, idzie także nim junglować, a jego ult bardzo przydatny w team fightach)

-skarner (tutaj jungla i nic więcej, ale jest to za to doskonały jungler, zresztą wiesz jak jego ult wygląda)

-darius (go ci każdy poleci na dzień dzisiejszy, ale moim zdaniem na 100% dostanie nerfa)

-varus (dużo ludzi gra nim solo topa, ale osobiście wole go jako ad carry bonusy do attack speeda, obniżenie heala i świetny harass)

-lulu (support bez heala to dla mnie gówno, ale ma slowa, banie, no i ultem może nadrobić heala)

-ziggs (mid z dużym dmg, dobrym harassem i łatwymi last hitami)

-fiora (mało kto nią gra, ale dobra postać na solo topa, a jeszcze lepsza w jungle.)

-graves (moim zdaniem 2 najlepszy ad carry.W early łatwo się nafeedować, gdyż ma burst dmg z Q i jest mobilna.Ale w late już nie jest tak dobra jak vayne.

-orianna (manożerna postać, ale za to bardzo dobra, można nią supportować, albo chodzić mida).

Dzięki GrucA za rozpiskę ;). Zakupiłem Fiore, bardzo dobrze się nią gra , więcej nie mogę napisać gdyż mam ping 600-1200, ciągle ^^ więc nie ma jak ... wszystkim dziękuje za rady :).

Yo. Czy mógłby mi ktoś przybliżyć nieco postać Yorica? Mam zamiar go zakupić, ale nie wiem jak z nim w praktyce.

graves nie jest najlepszym ad carry tylko najlatwiejszym ;]

ori jest bardzo dobra malo kto ja kontruje na midzie i ma za***iste aoe

lulu nerfowali ? jak nie to jest op mid

fiore nie widuje na rankedach wgl to znaczy ze nie jest zbyt dobra

Yorick jest z jednych bardzo dobrych solo toperow nie ma zbytnio na niego kontry wiec jak z kims problemy masz na topie to on dobry pick ;]

Yo. Czy mógłby mi ktoś przybliżyć nieco postać Yorica? Mam zamiar go zakupić, ale nie wiem jak z nim w praktyce.

Przede wszystkim Yorick jest *nieco* manożerny, ale jakoś da się przeżyć. Lifesteal z ghula daje nam całkiem fajne survi, farmi się też całkiem nieźle, a jak się naje to jest bardzo ciężki do przejścia. Dobrze użyty podczas walki ult też może sporo zmienić w walce. Ogólnie bardzo dobry solotop.

graves nie jest najlepszym ad carry tylko najlatwiejszym ;]ori jest bardzo dobra malo kto ja kontruje na midzie i ma za***iste aoelulu nerfowali ? jak nie to jest op midfiore nie widuje na rankedach wgl to znaczy ze nie jest zbyt dobraYorick jest z jednych bardzo dobrych solo toperow nie ma zbytnio na niego kontry wiec jak z kims problemy masz na topie to on dobry pick ;]

Napisałem, że najlepsza jest vayne, a co do łatwości grania, no to bez przesady ^^.Tristana, corki, ashe to są naprawde łatwe postacie, a graves ma te swoje q i ulti z czego robi ogromny dmg.

Yorick, hmmmmmmm.Dobra postać, te "summony" dodają ci arma, mr no i life steal........I bardzo przydatny ult, dla mnie postać doskonała na topa :P.

Nie dosyć że doskonała to Ciężka do skontrowania.

Siema, chciałbym zapytać o postać offtankową na Twisted Treeline (3v3) myślałem tu nad Wukongiem i Renektonem. Prosiłbym o sollidne argumenty. Pozrdo od Chruma ;-)

Udyr :

dobra postać solo

pierwsze ciosy z Q robią dmg

absorb dmg

stun+movment speed

Shyvana:

dobry dmg

ms z w

ulti przydatne i to dosyć bardzo

I mój faworyt lee sin :D:

doskok

slow

ult przydatny w ucieczce albo "podaniu fraga"

tarcza, która nie raz uratuje ci tyłek :P

No dobra a coś o krokodylku i małpce ??

Krokodyl

2x doskok

stun

life steal z q i ragem

dodatkowe bonusy z ragem

Małpa

doskok+att speed

dmg z q

klon podatny w harassu i ucieczce

ult baaaaaaardzo przydatny, wybicie+aoe dmg

A więc mówicie, że Yorick idealny solotop :) To dobrze bo to moja preferowana pozycja ;) Dzięki za przybliżenie mi tej postaci.

@Edit

Teraz mam problem. Wybrać Renektona, Nocturna czy Yoricka? Lubię "Tons of DMG" tak zwane :P Bardziej jestem skierowany w stronę Renektona.