Alistar ?, Blitz ?, Nautilius ?
Jakiego bohatera kupić?
Leona, Alistar. Zwłaszcza Leona - doskok ze snare'm, stun ze skilla (autoattack) i ult ze stunem/slowem obszarowym. Krótko mówiąc - support polegający na zatrzymaniu wroga. Chyba tylko Alistar może z nią konkurować kiedy mowa o cc u supportów.
Alistar ma najlepsze CC z supportów imo.
Cóż, kupiłem ostatnio blitzcranka, rocket grab wygrywa wszystko. Szkoda tylko, że trzeba się porządnie nafeedować, żeby coś robić.
@UP
Jeśli jesteś supportem, niezbyt potrzebujesz feed'a .
Ta po co supportowi feed? Żeby mieć 30 wardów w eq?
Opłaca się Lee Sina na linie? Bo w jungli nigdy nie gram. Zamierzam go mainować tylko, że w jungli na pewno nim nie będę grał.
Na topie się bardzo dobrze sprawuje sam nim gram bardzo dobry champ na topa ;D
Czy był jakiś restart wszystkich wygranych i przegranych na 3v3 bo miałem ok 600 wygranych i porażek a mam teraz po 1 ? nie wiem co robić ;/
Jest genialny na topie
Na topie się bardzo dobrze sprawuje sam nim gram bardzo dobry champ na topa ;DCzy był jakiś restart wszystkich wygranych i przegranych na 3v3 bo miałem ok 600 wygranych i porażek a mam teraz po 1 ? nie wiem co robić ;/
Może w związku z wprowadzanym patchem coś odwalili ^^
Opłaca się Lee Sina na linie? Bo w jungli nigdy nie gram. Zamierzam go mainować tylko, że w jungli na pewno nim nie będę grał.
Imo na topie nie wykorzystasz jego zdolności.
Nautilus
SIemka, chcę się was poradzić.Otóz, mam już 4320ip i nie wiem czy kupić jarvana, czy może dozbierać trochę kaski i kupić yoricka (chodzi mi o solo topa), jeszcze się zastanawiałem nad ezem, ale ostatnio kupiłem adc varusa, chciałbym poznać wasze zdanie, którą postacię będę miał "fun" z gry i robił także coś dmg.
JarmanIV jest trudniejszy do ogarnięcia, a jego lane'owanie jest troche słabsze od Yoricka. Jednak nadrabia tym, że jest bardzo mobilny i użyteczny. Jest mniej podatny na ganki, oraz sam może gankować całkiem nieźle. Nie ma na nim ustalonego buildu, więc może być nawet AD Carry. Doszedłem grając głównie nim do 2.2k elo, więc na SoloQ się nadaje
Jaką postać polecicie na linie, dobrą w mid i late game, tylko ad, i bdb dmg ? Potrzebuje jakąś postać na rankedy, polecajcie.
Solo top czy adc ?
Solo top czy adc ?
adc
Najczęściej używanymi AD carry są obecnie Corki i Ezreal . Ich też bym ci polecił .
@UP
Dodam że też często Graves.
@Sokyre A ja polecam Dravena. Przecież to jest League of Draven...
Grałem wszystkimi ale żaden mi nie przypadł. Co myślicie o tej Dianie?