Lubie takich ludzi jak lolipek ala: bierz go on jest awesome kille zgarniasz 0 dedow i wgl. Hahaha leesin taki sobie? Po 1 kontruje polowe junglerow po 2 kontruje tego twojego talonka po 3 talon i tank na bota... tymasz 15 lvl czy co? moze jeszce ad carry na mida a ap carry na jungle? Team bez ad carry jest syfem. Osobiscie mam lee sina i talona. Obydwie posatcie uwazam z bardzo dobre ale jak widze herezje ze ta postac jest lepsza i wgl to mnie az kreci. Nie ma lepszych postaci sa tylko lepsze na dana sytuacje. A teraz spojrz jest tutaj taki gank na 2 lvlu na bota enemy jungler np taki amumu... i co zrobisz? Nic bo talon bez ulta nie ma escape mechanizmu. A lee sin praktycznie kazdy czar moze wykorzystac do ucieczki. Niech kolega poprostu sprecyzuje pytanie bo stwierdzenie jak lolipek ze talon jest lepszy to jest smiechu warte. A zapomnialem powiedziec 1 rzecz... Lee sin pod tanka ma wiekszy dmg z ulti niz ult talona bo talona ulta ma bardzo maly dmg w porownaniu do innych ... w late game talon ulti uzywa do ucieczki albo do ataku z zaskoczenia ew. do tego zbey posiedziec w niewidce az cooldowny zejda z EQ.
Nie jestem jakimś fanatykiem talona, jednak moim zdaniem jest ciekawszą postacią.Mam obu championów więc wiem co pisze.Grałem talonem na wszystkich liniach więc nie p***dol.
Po to są wardy żeby z ganków wychodzić cało.Narazie widze, że to ty musisz mieć15 lv i gówno wiesz o tej grze do tej pory.Sam nie jestem pro ale wiem co pisze.Nie napisałem, że talon jest lepszy.Może przeczytaj kilka razy ze zrozumieniem.Napisałem, że jest ciekawszą postacią.Lee sin jest "spamowany" praktycznie w każdej grze jako jungler, rzadziej jako solo top, przez co dla mnie przynajmniej jest strasznie nudny.Jego ulti moim zdaniem przydaje się tylko żeby wkopać kogoś z przeciwnej drużyny do twoich i go łatwo zabić, ewentualnie uciec.I prosze przestań się spinać bo wyraziłem tylko swoje zdanie, a ty i twój kolega @ProGmR spinacie się.To wy musicie być fanatykami lee sina, bo od razu poszedł w moją stronę jakiś dziwny hejt.Ale w polskim społeczeństwie LoL'a i ogólnie innych mmo to normalka.Ktoś ma inne zdanie od was i już go hejtujecie. Jeszcze raz powtórze, że talonem grałem na midzie, topie, solo topie, i bocie.Wszystko się sprawdziło więc o co ta spina? Próbuję wbić Ci to twojego pustego łba to, że to tylko moje zdanie odnośnie tych dwóch postaci. Jak mówisz, że talon ma mały dmg to pozdro.Ty pewnie dalej lecisz w normalny build.Ogólnie patrzysz na stuff drużyny przeciwnej? Czy jedziesz twoim "pro" buildem? 1 Last Whisper i tank praktycznie dla talona ma o połowę mniej armora.Talon ma duży dmg + build w którym mamy trochę szansy na traf krytyczne.Rzadko kiedy ap lub ad carry budują armor prawda? Ad carry przynajmniej moim buildem znika na 3 autoattacki i 3 skille bez ulta.Jeżeli robisz talonem build "papierowy" to to co napisałeś ma sens.Talon jest papierowaty jednak z jednym lub dwoma itemkami to się zmienia i może na spokojnie wytrwać w większym TF.Nie ogarniam po co to spina...