Jakiego bohatera kupić?

Bierz panta a nie w kółko to samo, xin jest po prostu nudny.

Ale mnie zastanawia, czy pantem wezmę 2 na siebie np. , udało by mi sie? Czy pant raczej 1 vs 1 lub team fighty?

Ale mnie zastanawia, czy pantem wezmę 2 na siebie np. , udało by mi sie? Czy pant raczej 1 vs 1 lub team fighty?

Nie ma postaci która bez feedu wysoluje 2.Pantheon i na 1v1 jest dobry i w team fightach, ponieważ zrobi aoe dmg i ma dobrego dmg w jeden cel.Pantheon jest również bardzo wkurzającą postacię na solo topa, ponieważ co któryś atak odpala mu się tarcza, która pochłania 1 cios z ad.

A Ty GrucA kogo polecasz? Mnie chyba bardziej ciągnie do tego panta.... jeszcze 400 PZ do zarobienia.

kup katarine :D

Ja pierdziele oba czempy są dobre. Nie ma jednego najlepszego. Xin Zhao i Pantheon to łatwe maszyny do ogarnięcia.

Czy opłaca się kupić Zeda, mam zamiar nim iść na mida jak wyjdzie.

A skąd mamy to wiedzieć skoro jeszcze go nie ma? Ludzie ogarnijcie się. Btw. Na mida nie przejdzie, bo to będzie assasyn, więc top/jungle.

Zed chyba już został dodany na PBE możesz zobaczyć ...

Powodzenia. Kolejki do PBE jak za PRLu. Ale Wracając to grałem nim i stwierdzam, że na pełnym AD buildzie z odrobiną survi kosi po całości. Trzeba dobrze operować cieniem (E) żeby skutecznie zabijać. Na marginesie to ma super głos jak podajże jednostka Dominium Tau w W40K :3.

Avitus co to jest za kolejka max 5min i już jesteś w grze i się bawisz ;>

Sry za offtop, ale co to PBE? xD

A skoro już piszę tutaj, to co powiecie o Vladimirze? (czy jak on tam ma). Kumpel mówił że jest dobry, ale trudny do ogarnięcią :P

No i fajnie wygląda : )

PBE to Public Beta Enterteiment (czy cos w tym stylu) czyli mozesz testowac postacie skindy runy itd. za free. A o vladku moge powiedzieec kilka slow.Nie dawno go kupilem jest silny ale to prawda troszke trudny do ogarniecia ma dobry sustain z jego Q zadaje damage i leczy go.

Wchodziłem na PBE w rannych godzinach to kolejka była spora :x

PBE to Public Beta Environment czyli serwer lola gdzie patche wchodzą wcześniej w celu sprawdzeniu czy wszystko będzie chodzić jak należy. Co tydzień dostajesz 4k RP i 10k IP do kupowania i testowania skinów/czempionów.

Co do Vladimira to jeden z lepszych ranged solo toperów ale trudnych do ogarnięcia. Dobry dmg i heal Q, plama pod W spowalniająca i pomagająca uniknąć paru sekund miazgi w TF, E z dobrym Dmg i ulti które zadaje spore obrażenia wszystkim trafionym.

ulti które zadaje spore obrażenia wszystkim trafionym.

Pomijasz jeden z istotniejszych szczegółów - na czas trwania debuffa z ulti Władka (5 sekund od castu do zadania przezeń dmg) przeciwnicy otrzymują bodajże 12% więcej obrażeń. Przy ogarniętym/zgranym teamie to potęga.

No prawda. No ale jest 107 czempionów co daje 535 speli więc nie sposób wszystkich "regułek" jak to mówię pamiętać :x.

Up- Ja jakoś większość pamiętam łącznie z pasywkami.

Jak to nie można spamiętać? Większość TRZEBA pamiętać, zwłaszcza ulty. Nieznajomość skilli wroga kończy się bardzo źle, bo nagle dowiadujesz się, że ten Renekton który miał 100hp (przy twoim 200) odpalił ulta i nagle ma 400, nie mówiąc już o obrażeniach które zadaje w trakcie działania... A wcale bym się nie zdziwił że to tak działa, biorąc pod uwagę to jak rzadko ludzie grają krokodylkiem. Bah, przykład Vladka jest nawet lepszy, bo te 12% większych obrażeń przez kilka sekund od CAŁEJ drużyny to niezły gamebreaker, jeśli użyjesz tego w dobrym momencie. Podobnie zresztą z Ryze - chcesz go ubić, a tutaj nagle skurczybyk utrzymuje się jakoś dzięki spellvampowi...

Skille trzeba znać i tyle. Zwłaszcza że te 12% o które rozbiła się rozmowa to główne zadanie tego ulta, a nie tylko dodatek...

Wracając do Vlada. Early dość słabe (mimo braku many i całkiem fajnego sustainu), ale z biegiem czasu się rozkręca - sporo hp, sporo AP. Bardzo ciekawy champ.

Lepiej wybrać katarine czy pantheona?

Ale denerwujesz tymi pytaniami, sa inne fora nie tylko to, zalezy czy wolisz grac top czy apc, robić cos albo nie robić nic, katarina raz coś robi raz nic nie robi, a panteon zawsze cos robi!!!!

http://lmgtfy.com/?q=Katarina+czy+Pantheon