Uzbierałem 3150, jaką postać za tą sumke kupić? Zależy mi na killach
Jakiego bohatera kupić?
Ja bym na twoim miejscu Katarine kupił, sam zbieram na nią kasiorke, jeszcze 300 mi brakuje Przyjemnie się nią gra, ale w late game trochę za łatwo nią paść, jednak DMG to rekompensuje.
A co myślisz o nidalee lub gragasie?
Misieg, ty jesteś trollem, czy co? Parę stron temu zadałeś to samo pytanie i ci odpowiedzieliśmy. Zadajesz po 5 pytań na dzień i ciągle to samo.
Masz swój cytat:
Napisano 07 November 2012 - 15:32
Gragas czy nidalee? Zależy mi na mocnym dmg,
Bo się nie moge zdecydować. Ludzie piszą, że nidalee jest dobra. Okej już wszystko wiem o nidalee, co mi powiecie o akali? Jej zakup będzie lepszy? Która postać daje więcej frajdy>?
Akali to NINJA ! więc ci jej nie polecam, jeśli jesteś początkującym graczem
Spróbuj sobie te postacie, bo bez sensu jest ci odpowiadać co 5 minut na każde twoje pytanie...
Graj sobie postaciami z rotacji, to się dowiesz, bo irytujące są już te twoje pytania. Jak masz <20lvl to nie kupuj postaci tak często, jak masz 20> to dziwię się, że nie znasz postaci.
Mam 15. Kupuje nidalee
ludzie malz czy kog zależy mi na early mid i late game .
Phanteon czy twisted fate? Ludzie mi jako zabójce polecają ich dwóch, ale nie wiem kogo wybrać...
Jaki lepszy zabójca? Pantheon czy Xin Zhao? Obaj są za 3150 PZ.
Czyli do zabijania kto lepszy? Xin czy Pantheon?
Niedługo czyli kiedy mniej więcej?A ty być kogo brał? Panta czy Xin?
Lepiej wybrać katarine czy pantheona?
Twisted Fate czy Nidalee?
Gragas czy nidalee? Zależy mi na mocnym dmg,
A co myślisz o nidalee lub gragasie?
Witamy trolla, 4 razy o jedną i tą samą postać .
ludzie malz czy kog zależy mi na early mid i late game .
Teraz malze łatwo skontrować.Ale kog jest bardziej nastawiony pod late game.Malza mimo to potrafi wyeliminować 1 cel strasznie szybko, ale jeżeli kupisz przeciwko niemu jeden item to malza ma pograne.Ja bym brał koga, bardziej interesujący jest.
@UP
Nie trzymaj ludzi w niepewności, gdy mogą tego nie wiedzieć Ten item to QSS (Quick Silver Slash), ale nie jestem pewny, czy zdejmuje DMG, tzn. chyba jest tak, że suppress ci schodzi, ale DMG wpada, nie jestem pewny.
zdejmuje całkowicie jego ulta, a jeżeli nie to wystarczy odejść kawałek .
@UP
Niby go kontruje, ale z drugiej strony wymusza rezygnację z innego itemu. Przykładowo taki ADC jeśli będzie chciał złożyć QSS to do tego late'game'u malza go ściągnie. Jeżeli jakoś sobie poradzi, to będzie musiał zrezygnować z GA-straci lepszy item, lub innyofensywny item. Ma to też swoje plusy.
Niby prawda, ale jeżeli qss ma ci więcej razy uratować tyłek niż ga, to czemu by tego nie zrobić .Poza tym chodzi mi tu głównie o linię w początkowej fazie gry, gdzie mazla to jeden z lepszych champów na 1v1 mid.
Akali vs Xin'Zhao.
Akali.
Podałeś postac ad a drugą ap, może powiedz czego oczekujesz ?
Akali to chyba bardziej hybryda, przynajmniej taką widziałem. Oczekuje dobrego DMG i mobilności. W tym problem, że obydwa championy mają i dobrą mobilność i true DMG, dlatego się pytam.
Żadna z tych postaci nie ma true dmg chyba, że o czymś nie wiem ale ok .Chodziło ci raczej, że obie postacie mają duży dmg.A więc
Akali-assasin, budujesz ją pod hybrydę, ale bardziej pod ap (hextech, lich bane, rylai, rabadon) jest dobra w ksuciu fragów oraz zabijana na solo.Jest ona dosyć mobilna dzięki swojemu doskokowi oraz bardzo łatwo się nią ucieka.
Xin-postać na solo topa/jungle, nie jest już taki mobilny jak akali, ale jego ganki na pierwszych jak i zarówno późniejszych lvl to strasznie przydatna rzecz.Odkąd zrobili mu reworka opłaca się nim grać.Jego ult jest także bardzo pomocny w team fightach (wbijasz w adc, reszcze odpychasz, chyba że uciekasz to oddrazu ulta odpalasz).
Jeżeli o mnie chodzi to wolę akali, duży dmg, dosyć mobilna no i przydatna.
http://imageshack.us/photo/my-images/443/lolpostacie.png/
Fajne to moje nowe konto
Kogo polecacie żebym zrobił swoim mainem?Najlepiej sobie radzę na topie i midzie.