Jakiego bohatera kupić?

2 sec nietykalnosci, tak mozliwe ale "dobra ocena sytuacji" wystarczy, tzn ja zazwyczaj wbijam w teamfighta w polowie. Chodzi mi o to ze wchodze w team fighta gdy juz jest polowa hp, wiec bije combo ziomek spi za killa dostaje stacka z ulti wiec leci next kill. 10 min temu mialem quadre - nic takiego na akali ale zawsze cos ;d

Akali i tak zazwyczaj insta ban na rankedach więc na normalach się pobawisz ale o ELO Shower można zapomnieć

Ziomek akali to już na rankedach nikt nie gra, nikt nie banuje. Na moim 1400 ELO przynajmniej.

Akali i tak zazwyczaj insta ban na rankedach więc na normalach się pobawisz ale o ELO Shower można zapomnieć

chyba na 800 ELO, nikt Akali nie banuje, bo po co?

Rzadko co kto banuje akali, mnie to tam pasuje :)

Jakiego champa za 3150IP i 4800 polecicie na mida? Co sadzicie o Gragasie? Chcialbym tez, aby dobrze sprawdzal sie na TT.

@WiesiekDwa

akali to też moj main od bardzo długiego czasu. i poprostu dostaje szału jak widze ją pod hybryde- tylko sie marnuje.natomiast full ap kosi. przedstawiłeś już wszystko co można było powiedziec wiec niemam nic do dodania ^^

alkali OP

Ja rowniez grywam akali i powiem ze hybryda jest gorsza od pure ap. Ja masterki i runy ma rozlozone tak ze od razu mam 2 pasywki aktywne. Pierw kupuje buty i czy poty, potem buty mobilnosci i revolver, nasternie skladam rylai,shena,rabadona,lichbane,hextecha, no i na koncu albo guardiana albo void staffa i tyle;p jesli sie feedniemy na poczatku to potem leci z gorki:D

Caityln vs Miss Fortune ktora lepsza aby dominowac gre ?

P.S. sorki ze nie edytuje poprzej wypowiedzi ale jestem na telefonie a tu nie ma opcji edytuj.

no wiec mam jeszcze jedno pytanie jakiego polecacie offtanka do 4800ip ?

Wg. mnie Caitlyn :) Dobre ulti , duży dmg.

A offtank do 4800 ip ?

Irelia

A offtank do 4800 ip ?

Irelia, Garen, Olaf

Irelia best

Jakiego champa za 3150IP i 4800 polecicie na mida? Co sadzicie o Gragasie? Chcialbym tez, aby dobrze sprawdzal sie na TT.

Mam problem. Kupić akali i gragasa czy Fizza ?

Fizza wczoraj kupiłem i jest super ! Polecam Ci go i to bardso.

Fizz jest super!Jak najbardziej polecam.

Mam problem. Kupić akali i gragasa czy Fizza ?

Trudno powiedzieć, mam wszystkie 3 champy i wszystkie spisują się bardzo dobrze. To już zależy od Twojego stylu gry, jaki champ Ci najbardziej odpowiada. Osobiście polecam Ci całą trójkę.