A ja pewnie dostanę warna, ale... Misieq, kuffa, czy ty chociaż RAZ zdecydowałeś się iść za naszymi radami? Zadajesz pytania o postacie dosłownie CO CHWILĘ, więc wątpię żebyś myślał o czymś konkretnym. Zdecyduj się czy chcesz coś kupić, czy ciągle pytać o Nidkę, Gragasa i innych. [Nie, nie uwierzę że potrafi zdobyć 3150+ IP w ciągu 2-3 dni, a co tyle zdarzało mu się pytać.]
Jakiego bohatera kupić?
Z tych co się pytałem to kupiłem nidke, pantheona i lee sina. Teraz kupiłem Talona i gra mi się wyśmienicie.
@UP
Powiedz mi, jak Ty tak szybko zarabiasz?
Zapewne RP bo niemożliwe żeby tyle zarabiać czyli ok 22k IP w tak krótkim czasie.
On po prostu jest zwykłym nabijatorem postów i tyle.....O gragasa się już pytasz po raz 10, o akali chyba z 2 raz jedyne o kogo się nie pytałeś to o fizza.
Xin, Olaf czy Irelia na solotop'a? Osobiście bardziej podoba mi się Xin i Olaf, ale Irelia też nie jest zła.
Xin bardziej na jungle, Olaf chyba jeszcze God Tier, czyli "doskonały", Irelia to late game champ, więc musisz przetrwać early, ale przeważnie nawet jak cię zgnoją Irelią to i tak w TF się wybijesz.
Irelia to doskonały wybór .
Czyli Xin nie za bardzo? A szkoda, najbardziej mi się podobał ;< Teraz pozostała Irelia i Olaf.
Ta, Xin najlepiej nadaje się do jungli, ale może stworzysz nową metę. Olaf i Irelia to dobre picki na top, często używane na elo w okolicach 1700(w S3). Pooglądaj spotlighty, replaye i sam stwierdź, co ci bardziej pasuje.
Gram sobie tym fizzem i jest całkiem fajny.Kogo jeszcze pod AP polecacie coby to dużo dmg,CC i fajnych rzeczy miał.Jak tam sprawuje się Zed?Opłaca się go kupić czy poczekać na jego nerf/zostawienie w spokoju?
Zeda jak najbardziej polecam. Jak do tej pory ma fajny dmg w każym stadium gry. Do tego jak umiemy wykonać pełne combo(Ult>postawienie drugiego cienia w dobrym miejscu>E>Q) to nasz cel znika w 3 sekundy. Do tego świetne spodoby na harasz i na farmienie.
jak dla mnie to zed na 99,9% dostanie nerfa : / . pamiętacie rengara? ponoć był OP- prawda. kupiłem go ale po nerfie nie można już z niego tyle wicisnąć. oczywiście nerf był słuszny, bo rengar był OP ;D ale mówie wam zed dostanie nerfa i pójdzie w zapomnienie
Zed nie potrzebuje nerfa aż tak bardzo. Jest postacią przyjemną i wg. mnie nie bardzo mocniejszą względem innych postaci.
jak dla mnie to zed na 99,9% dostanie nerfa : / . pamiętacie rengara? ponoć był OP- prawda. kupiłem go ale po nerfie nie można już z niego tyle wicisnąć. oczywiście nerf był słuszny, bo rengar był OP ;D ale mówie wam zed dostanie nerfa i pójdzie w zapomnienieNerf na cooldown ulta i hp regen to aż tak dużo ?
Czy ja wiem. Dla mnie cooldowny ma całkiem duże. Szczególnie z W. Chociaż można go zmniejszać.
jak dla mnie to zed na 99,9% dostanie nerfa : / . pamiętacie rengara? ponoć był OP- prawda. kupiłem go ale po nerfie nie można już z niego tyle wicisnąć. oczywiście nerf był słuszny, bo rengar był OP ;D ale mówie wam zed dostanie nerfa i pójdzie w zapomnienie
Pamiętam że Rengar był UP i dostał buffa, a potem dzięki swojemu sustainowi okazał się strasznym OPem i dostał nerfa. Z tego co widziałem w tej chwili jest w praktycznie idealnym miejscu (wcześniej topy wardować post-6 nie musiał dzięki ultowi, miał niesamowitego bursta przy Q-empowered Q i świetny sustain z empowered W).
Skoro jesteśmy przy Rengarze to czy nadal jest dobry na topa(jeśli tak to byłbym szczęśliwy gdyby ktoś dał builda)?Kogo jeszcze polecacie na tą linię?
@UP
na solo topa? singed. jeden z moich ulubionych solo toperow. ma slowa i przerzut do tylu co ułatwia naszemu junglerowi gangi a gdy dopadł nas enemy jungler to żucamy slowa i uciekamy z włączonym gazem . prawie zawsze junger rezygnuje z pościgu ;D
bulid składam pod AP tanka dzięki czemu ma niezłą wytrzymałość jak i robi nie mały DMG. i do tego singed jest nie drogi ^^
polecam singeda
Ja wczoraj grałem rankeda jax vas rengar na topie. Bez ganków jaxem biłem go jak chciałem. Harrasował mnie z W ale to jedyne co mógł zrobić. Do 20 minuty miałem 3/0/0. Rengar na topa jest ok ale nie przeciwko jaxowi.