Jakiego bohatera kupić?

@R3D

My mówimy o early, a od 6 lvl jest mid game ;) Jest słaba w early, ale jej late w pełni to rekompensuje. Jeśli chodzi o to, że jest OP w late i nikt nią nie gra, to dlatego, że w ok. 70% gier nie dochodzi do late game'u.

Grałem bardzo dużo Trundle i gram nim nadal, i jak dla mnie jest to świetny jungler.Dzięki q mamy świetne dmg i jeżeli mamy dobre runy pod jungle to praktycznie cały czas mamy bardzo dużo hp.Ganki też ma dość dobre dzięki e, więc jeżeli lubisz junglować to jak najbardziej Ci go polecam.Dodatkowo ulti, dzięki któremu zabieramy przeciwnikowi pewną ilość armoru oraz mr i dodajemy ją sobie na 6 sekund.

Trundle to bardzo OP postać. Do teamu idzie raczej na pierwszy ogień, ale dzięki passywce potrafi przeżyć całą walkę. Jego Q miażdży adc, ult kradnie część statystyk i jeszcze zadaje obrażenia w czasie + leczy się za ich ilość. Naprawdę polecam, nadaje się do jungli jak i na solo top. Bardzo dobra kontra na yoricka

A draven jak się prezentuje?

Draven+ taric, ogarnięty blitz lub leona= win lane. Jedna i najlepsza taktyka to doprowadzić do 2 toporków w lapce + CC junglera czy właśnie wspomnianych supportów, damage jest niesamowity i uciec można tylko flashem. Draven akutalnie najmocniejszy early game z wszystkich ADC wg. mnie a mam wszystkich ;)

Draven b mocne mid i early ale troche odskakuje na late.

A ja mam za to pytanie co sądzicie o nadchodzącej Nami jako full support. Pytam tych, którzy nią grali na PBE. Opłaca się ją kupić pod supporta?

@UP

No raczej, pod AP nie przejdzie, za małe przeliczniki i słaby dmg wygręca. Ja na botach przy statach 10:0 nie składałem na kombo. Poza tym ma świetne CC, boost do AA, heala, czego chcieć więcej od supporta.

Ten heal w miare sie sprawuje ? :D

@UP

Odbija się trzy razy schematem przeciwnik>sojusznik>przeciwnik, lub sojusznik>przeciwnik>sojusznik (w zależności na kogo rzucisz pierwszego). Nie jest to heal miary Tarica lub Soraki, ale leczy do dwóch razy i zadaje dmg na całkiem dużym obszarze. Nie wiem jak będzie działał na supporcie, bo grałem AP i maksowałem jako drugi i wypadał lipnie, ale jako supp ten skill ma priorytet, więc nie powinien być taki słaby.

Oki dziękuję :* To teraz czekać gdzieś do piątku

Siema ostatnio kupiłem Ezraela, Jayce, Caitylyn i z tych postacie najlepsza to Ezr. ale jest cipenke papierowy. Jaka pilecicie mi postac ( ADC ) która nie jest papierowa ? Eh ewentualnie moze nie byc adc tylko ze ja lubie grac Ezraelem Fizzem teemo ashe evelynn i ich ogarniam i jaka postac jest do ktorejs z nich podobna ale nie papierowa. Fizz nie jest papierowy w late a teemo w mid i late ( ja gram nim tylko pod full ad, ap za bardzo nie lubie grac chodz jest wyjatek Fizz ).

Posiadam 975 rp. wiec najlepiej byloby gdyby postac kosztowala te 975 rp i byla tez za 6300 bo nie bede wydalal 975rp jezeli postac kosztuje te rp a w ip to 3150 bo to bez sensu.

@UP

Bardziej tanky ADC - Graves

Na topa - każdy offtank

Jungle - Lee Sin, Maokai, Nautilus, Shyvana

Dodaj jeszcze khazix i rengar. Nie papierowy ADC to moim zdaniem cait i graves. Solo top Yorick, Irelia, Trundle

Graves hmy tez go mam ale nie lubie nim grac tak samo ja tytanem z glebin :D Wiem kaprysny jestem

Kzazixem gralem jak byl w rotacji i musze powiedziec ze bardzo fajny tylko na jakiej pozycji sie nim gra ( mam 19 lvl )

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Jungle/Solo top. Z Supportem ładnie też na bocie idzie ale gry nie wycarruje

On jest lepszy od Rengara bo slyszalem ze rengarem latwiej mozna sie nauczyc grac i jest lepszy ale nie wiem ile w tym prawdy

W sumie dla mnie lepszy jest Khazix ale są gusta i guściki

Co myślicie o Hecarimie?

Dobra jungla,w miarę szybko czyści,jak zajdziesz od tyłu z E to nawet fajny ganki,DMG przyzwoity,Mobilny dzięki E i R.