Dobra, rada od "doświadczonego" gracza. Jeśli chcecie się nauczyć grać w lola, to nie grajcie na boty... Bot to nie człowiek. Ma zupełnie inne zachowanie. Nie myśli, nie analizuje. Później gracze którzy grali caly czas coop vs AI, wbijają lvl 30, myślą sobie "ooo, mam 30 lvl, dobrze sobie radze, zaczne grać ranki"... I później wszyscy płaczą na forach ze istnieje "elohell"... "Elohell" to jest właśnie nic innego jak duża liczba graczy którzy uczyli się grać na botach... Więc dam wam dobrą radę. Grajcie normale, drafty, cokolwiek, byle nie boty. Nie nauczycie się grać jeśli nie będziecie porzegrywać. Przegrana skłania do refleksji, "co zrobilem nie tak, mogłem tu warda postawić" itp, itd. Więc dobra rada od wujka Zarana, Na normale chłopcy i dziewczęta, na normale!
@Down Do tematu w sumie nic, ale pomyślałem, że dobra rada nikomu nie zaszkodzi, prawda? Nie miałem na celu krytykowania kogoś, czy czegoś podobnego. Po prostu sam uczyłem się grać na normalach, a jak widze poziom jaki reprezentują boty, to mi sie płakać chce. A co do championów, buildów chętnie służę pomocą. Wrazie czego add "Zaran" na euw ![:P]()