@Misiael masz rację, zamiast próbować czegoś samemu to żyją tylko topką.
OK, teraz czas na moje pytanko
.Otóż mam już sumkę 4,5k ip, a solo top mnie wzywa
.Mam już większość champów, a na solo topa do kupna pozostały mi takie postacie jak :
-Elise
-Vi
-Zed
-Rengar
-Kha zix
-Fiora
-Volibear
-Wukong
-Renekton
Najbardziej kusi mnie z tych champów Vi oraz kha zix.Słyszałem złe opinie na temat vi, że jest dosyć słaba w late game, ale jakoś nie wierze, że nowa perełka riota po wyjściu jest słaba, a kusi mnie najbardziej z tych champów, ale o kha zixie słyszałem też wiele dobrego, także proszę was o jakieś propozycje, opinie na temat vi, kha zixa i ewentualnie jakiegoś innego z tych champów co wypisałem.
@Chiron powinieneś dostać warna za słownictwo
.Poza tym kto ci gdzieś pisał, że karma jest op ? Jest 50 lepszych picków od poppy na solo topa ? I poppy nie ma w sobie nic dobrego poza ultem ? Hmmm no to nie wiem czy wiesz, ale jeżeli jej skillem na e wbijesz kogoś w ściane to go zestunujesz, a jej skill na q zabiera 8% hp przeciwnika+jeszcze ma tam jakiś bonus z ad co czyni ją mocną postacią na solo topa.Oczywiście jest wiele postaci które sa niedoceniane, ale jest także wiele które są naprawdę gównem, mimo to uważam, że poppy, garen, syndra, darius, yorick i parę innych champów są dobre, ale niedocenione, ponieważ topka gra nimi rzadko/w ogóle.Ale to tylko moje skromne zdanie z którym możesz się nie zgadzać...